Megyei I. osztályú labdarúgóink február 25-én, szombaton 15 órakor a CVSE-Vulkánfürdő csapatát fogadják az évnyitó mérkőzésen. Szenczi Imre vezetőedző összegezte tapasztalatait a téli felkészülésről.

Felnőtt labdarúgóink kiváló téli idényt tudhatnak maguk mögött, mérlegük 17 győzelem és egy döntetlen. Tabellaelső csapatunk éppen a celldömölki nyitányon osztozott meg a bajnoki pontokon, amelyért most hazai pályán vehetnek revansot az első tavaszi játéknapon. Szenczi Imre tanítványai a Halmosi Zoltán Vas Megyei Kupában érdekeltek még, a sorozat 4. fordulójában a Sárvár otthonában lépnek pályára március 14-én a továbbjutásért.

Még néhány statisztikára érdemes visszapillantanunk az őszi szezon tekintetében: Szenczi Bence 14 találattal a bajnokság aktuális gólkirálya, de a dobogón szerepel Pap Márton is, aki 13-szor talált be. Ezzel pedig még nem ért véget az eredményes Haladás-játékosok sora, hiszen Ferencz Zoltán 12 ízben zörgette meg ellenfeleink hálóját.

A gólarány tekintetében is büszkén tekinthetünk csapatunk eddigi teljesítményére, hiszen 84 lőtt gól mellett mindössze 8 találatot engedtünk riválisainknak.

Szenczi Imre: „A hétvégén lejátszottuk utolsó felkészülési mérkőzésünket, jövő héten pedig már a bajnoki pontokért játszunk a Celldömölk ellen. Már nagyon várják a srácok a nyitányt, hiszen január 9-e óta arra készülnek, hogy sikeresen folytathassák azt, amit novemberben ideiglenesen befejeztek. Minden hétvégére jutott egy-egy felkészülési mérkőzés, és kijelenthető, hogy az eredmények alapján jól teljesítettünk. Több "visszavágó" jellegű találkozót is játszottunk a szomszéd vármegyék élcsapatai ellen. Ezeken a párharcokon arra voltam kíváncsi, hogy milyen mértékű fejlődésen mentünk keresztül nyár óta. A lipóti, valamint zalaszentgróti edzőmeccseken akkor inkább a hazai csapat dominált, míg most inkább a mi akaratunk érvényesült. Remélhetőleg ez azt bizonyítja, hogy a nyárhoz képest még erősebbek lettünk. Voltak a felkészülési mérkőzéseknek olyan szakaszai, amelyet élmény volt nézni, de voltak olyan periódusok is, amelyek nagyon nem tetszettek. Nem lehet más célunk, mint hogy a jó időszakokat minél jobban kitoljuk, állandósítsuk; a rosszat pedig lerövidítsük. Mondjuk, akkor nekem elég könnyű dolgom lenne, mert csak leülnék a padra és élvezném a látványt. Bízom a csapatomban, hogy megteremtik ezt a számomra, mert az esélye bőven bennük van. Minden csapatrészbe érkezett játékos, akik konkurenciaharcra késztethetik az ősszel stabil kezdőjátékosokat, ez mind a csapat, mind az egyén számára hasznos lehet. A védelembe Tarján Patrik, a középpályára Tama Gergő, míg a támadósorba Iván Gergő felépülése jelent erősítést. Szombaton folytatjuk a bajnokságot, aminek van egy egyszerű „matekfeladata” az öltöző falán... Ezt pedig május végére, június elejére illő lesz megoldanunk!

Hajrá, Hali!

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Futsal NB I. Felső-ház

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 9 +23 27
2. SG Kecskeméti Futsal 8 0 20
3. MVFC Berettyóújfalu 8 +8 18
4. A Studio Nyíregyháza 8 -1 13
5. DEAC 8 -9 8
6. Futsal Veszprém 9 -21 7

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 63
2. MVFC Berettyóújfalu 48
3. Futsal Veszprém 45
4. SG Kecskeméti Futsal 44
5. A Studio Nyíregyháza 39
6. DEAC 30
7. Nyírbátori SC 28
8. Újpest FC-220VOLT 28
9. Aramis SE 26
10. PTE-PEAC 12
11. Maglódi TC 11
12. Magyar Futsal Akadémia 7
Go to top