Utánpótlás-labdarúgócsapataink közül U17-es, U16-os, valamint U14-es együttesünk fölényes, kapott gól nélküli győzelemmel gyűjtötte be a bajnoki pontokat. U19-eseinket idegenben felülmúlta a REAC, U15-öseink pedig két vereséggel kezdték a tavaszt.

U19

2024. március 2., szombat 14:00

MLSZ Országos U19 Alap 13. forduló

REAC Sportiskola SE – Szombathelyi Haladás VSE 4–1 (3–1)

Szombathelyi Haladás VSE: Molnár Tamás (Bíró Dávid 46’) – Pál Levente (Macoun Bence 46’), Vizi Kornél, Büki Milán (Zugonics Máté 74’), Radványi Gergő, Bakucz Bende, Szemes Bálint, Hende Máté, Wágner Áron, Bíró Ákos, Radványi Csongor (Tompek Levente 54’)

Edzők: Tóth Péter, Szenczi Bence

Gólszerzőnk: Radványi Csongor (34’)

„A mérkőzés elején egy nagy lehetőséget puskáztunk el. Ezt követően ez megbosszulta magát, egy védelmi eltolódás miatt a hosszún érkező játékos üresen passzolhatott a kapuba. Ettől a csapat teljesen megzavarodott, bennünk maradt a bekapott gól. Majd újabb egyéni hibák miatt 2 pontrúgásból az ellenfél már 3–0-ra vezetett. A félidő hátralévő részében nagy mezőnyfölényben játszottunk és szépíteni is tudtunk. A második etapban az első játékrészhez hasonlóan nagy mezőnyfölényben játszottunk, azonban nem tudtunk nagy helyzeteket kialakítani. Ellenfelünk az egész mérkőzésen csak hosszú indításokkal próbálkozott, és mélyen védekezett. Az utolsó pillanatokban egy tizenegyessel állították be a végeredményt: 4–1-es vereséget szenvedett csapatunk. Hajrá, Hali!” – értékelt Tóth Péter és Szenczi Bence.

 

U17

2024. március 3., vasárnap 12:00

MLSZ Regionális U17 Kiemelt Nyugat 14. forduló

Lurkó UFC – Szombathelyi Haladás VSE 0–5 (0–1)

Szombathelyi Haladás VSE: Pikács Márk (Dihen Levente 57’) – Hári Kevin, Horváth Dániel, Szabó Kevin (Zugonics Mátyás (57’), Pál Levente, Fekete Iván, Macoun Bence, Kiss Levente, Tóth Attila (Házi Marcell 46’), Lajos Dávid, Kolozsvári Ákos (Simon Mátyás (57’)

Edző: Nagy Sándor

Gólszerzőink: Pál Levente (8’), Horváth Dániel (50’), Hári Kevin (56’), Simon Mátyás (75’), Zugonics Mátyás (90’)

“Az első félidőben meddő mezőnyfölényben játszottunk. Egy gólig és egy kapufáig jutottunk, ellenfelünk mélységi indításokkal próbálkozott. A második játékrészt jól kezdtük: szereztünk egy gyors gólt, valamint történt egy kiállítás riválisunknál. Ezután rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, melyekből hármat sikerült értékesíteni. Gratulálok csapatomnak a magabiztos győzelemhez.

Hajrá, Hali!” – fogalmazott Nagy Sándor.

 

U16

2024. március 2., szombat 12:00

MLSZ Regionális U16 Kiemelt Nyugat 16. forduló

Szombathelyi Haladás VSE – Soroksár SC 5–0 (4–0)

Szombathelyi Haladás VSE: Pikács Márk (Dihen Levente 46’) – Tóth-Szatmári Zétény, Horváth Áron, Öhlhorn Csongor, Haág Benjámin (Horváth Benjamin 84’), Hári Kevin (Takács Máté 46’), Vecsera Balázs (Neczpál Milán 46’), Andor Áron (Kumánovich Kristóf 84’), Németh Nándor (Marton Olivér 84’), Halmosi Roland, Hujber Dominik (Bokor Zalán)

Edző: Petrovics Balázs

Gólszerzőink: Horváth Áron 2 (12’, 26’), Tóth-Szatmári Zétény 2 (35’, 86’), Németh Nándor (3’)

 

U15

2024. február 24., szombat 11:00

MLSZ Regionális U15 Kiemelt Nyugat 15. forduló

Szombathelyi Haladás VSE – Tatabányai SC 0–2 (0–0)

Szombathelyi Haladás VSE: Andor Olivér (Horváth Rámiró 75’) – Erdélyi Lorenzó, Kránitz Balázs, Bázsa-Csuszi Kristóf, Churchward Samuel, Horváth Ágoston (Tóth Gábor 73’), Dinnyés Dominik, Papp Áron, Csutorás Mátyás, Horváth-Barton Milán (Jákói Zsolt 64’), Kápolnási Botond

Edzők: Iszak Gábor, Somfalvi Péter

“A tavaszi első bajnoki mérkőzésünkre nem a legjobb előjelekkel készültünk. Nem volt elég az, hogy a felkészülésünk sem az elképzeltek szerint alakult, tovább nehezítette a helyzetet, hogy az ellenfelünk kérésére korábbi időpontban játszottunk, így a mérkőzésen egy fél csapatra való játékosunk hiányzott különböző okok miatt. Volt betegség, sérülés, családi program és igazolatlan hiányzás is. Egy napunk volt arra, hogy a fiatalokkal kiegészült keretünkből egy csapatot formáljunk.  Jó és összeszokott játékot nem várhattunk el a srácoktól, de megfelelő hozzáállást, küzdeni tudást igen! A kezdőben hat 2010-es fiatal jutott szóhoz, és bátran mondhatjuk, hogy nem okoztak csalódást. Bizonyították, hogy lehet rájuk számítani. Az első félidő teljesen rendben volt, védekezésünk előbb a saját térfélen, majd ezt feltolva a támadó harmadunkban is nagyszerűen működött. Jól akadályoztuk meg az ellenfél labdakihozatalát. Jól szerveztük a játékot, sokat tudtuk birtokolni a labdát, megfelelő formában lévő támadók hiányában azonban kevés igazi helyzetet tudtunk kialakítani. A második felvonásban már több játékoson is érződtek a fáradtság jelei, nem csoda, hiszen a héten ez már a második bajnoki tétmérkőzésük volt. Talán ennek is betudható, hogy egy eladott labda után a semmiből vezetéshez jutott a Tatabánya. Próbáltuk átszervezni a csapatot, de ellenfelünk stabilan védekezett. Ráadásul a ziccerünk is kimaradt, nem sikerült az egyenlítés. Elmarasztalni senkit sem lehet, mert főleg a fiatalok óriásit küzdöttek, és helyenként jól is futballoztak. A jövő és a célok? Nehéz tavasz elé nézünk. Alapkeretünk nagyon vékony, kevesen vagyunk, mindig akadnak hiányzóink. Bízunk benne, hogy lehetőségünk lesz többször is kiegészíteni a keretünket fiatal játékosokkal. Velük együtt mindenképpen eredményesebbek lehetünk. Kiemelkedő teljesítményt nyújtott Andor Olivér, Horváth-Barton Milán, Erdélyi Lorenzó, Churchwald Sámuel, Kápolnási Botond, Dinnyés Dominik, Horváth Ágoston és Papp Áron. Hajrá, Hali!” – tekintett vissza Iszak Gábor és Somfalvi Péter.

 

U15

2024. március 3., vasárnap 13:00

MLSZ Regionális U15 Kiemelt Nyugat 14. forduló

Budafoki LC – Szombathelyi Haladás VSE 2–1 (1–1)

Szombathelyi Haladás VSE: Andor Olivér – Erdélyi Lorenzó, Kránitz Balázs, Bázsa-Csuszi Kristóf, Farkas Zoltán (Kovács Marcell 69’), Tasnádi Zsombor, Churchward Samuel, Hende Mátyás (Kápolnási Botond 41’), Papp Áron, Víg-Tamás Csanád, Csutorás Mátyás (Horváth Ágoston 55’), Horváth Rámiró

Edzők: Iszak Gábor, Somfalvi Péter

Gólszerzőnk: Víg-Tamás Csanád (22’)

Idei második vereségünket szenvedtük el úgy, hogy ismét kontroll alatt tartottuk az ellenfelet, vezetést is szereztünk, de hibáinkat kihasználva fordított a házigazda Budafok. A mérkőzés végén még volt egy jó periódusunk, de egyenlíteni nem sikerült. Sajnos ma is többen nyújtottak gyengébb teljesítményt, ezt a csapat nem tudta elviselni. Támadójátékunk nagyon ötlettelen és pontatlan volt, hátul pedig bosszantó hibákat vétettünk. Kiemelkedő teljesítményt nyújtott Kránitz Balázs és Papp Márk.” – értékelt Iszak Gábor és Somfalvi Péter.

 

U14

2024. március 2., szombat 10:00

MLSZ regionális U14 alap Északnyugati csoport „Felső-ház” 2. forduló

Szombathelyi Haladás VSE – FC Ajka 2–0 (2–0)

Szombathelyi Haladás VSE: Major András – Papp Áron, Horváth-Barton Milán, Horváth Ágoston (Jankó Bulcsú 74’), Szekér Bence (Kovács Olivér 41’), Horváth Milán, Hende Mátyás, Jákói Zsolt (Horváth-Sipőcz Barnabás 60’), Dinnyés Dominik (Farkas Gábor 74’), Churchward Samuel, Kápolnási Botond (Horváth-Wagner Péter 67’)

Edzők: Neczpál Gábor, Németh Zoltán

Gólszerzőink: Horváth Ágoston (14’), Hende Mátyás (17’)

Mindenképpen szerettünk volna visszavágni az ősszel elszenvedett egyetlen vereségünk miatt az Ajka csapatának. Jól is kezdtük a mérkőzést, az első húsz percben a labdát gyorsan járatva, ötletesen futballoztunk. A széleken többször is ellenfelünk mögé kerültünk, amelyből kétgólos előnyre tettünk szert. A folytatás – csak úgy, mint az első fordulóban – már nem olyan volt, mint amit elterveztünk. Rossz megoldásokat választva, tompán játszottunk, csapatjátékról nem is beszélhetünk. Ennek ellenére uraltuk a mérkőzést, de tudjuk, hogy több van a srácokban. Hajrá, Hali!” – mondta Neczpál Gábor és Németh Zoltán.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Futsal NB I. Felső-ház

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 9 +23 27
2. SG Kecskeméti Futsal 8 0 20
3. MVFC Berettyóújfalu 8 +8 18
4. A Studio Nyíregyháza 8 -1 13
5. DEAC 8 -9 8
6. Futsal Veszprém 9 -21 7

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 63
2. MVFC Berettyóújfalu 48
3. Futsal Veszprém 45
4. SG Kecskeméti Futsal 44
5. A Studio Nyíregyháza 39
6. DEAC 30
7. Nyírbátori SC 28
8. Újpest FC-220VOLT 28
9. Aramis SE 26
10. PTE-PEAC 12
11. Maglódi TC 11
12. Magyar Futsal Akadémia 7
Go to top