Nyolc mérkőzést játszottak fiatal labdarúgóink az elmúlt bő egy hét alatt. Négy korosztályunk – U16, U15, U14, U13 – is győzelemnek örülhetett a lefújás pillanatában, három csapatunkat felülmúlta aktuális riválisa, míg U19-eseink egalizáltak.

U19

2024. április 6., szombat 15:00

MLSZ Országos U19 Alap 16. forduló

Szombathelyi Haladás VSE – BVSC-Zugló 1–1 (0–1)

Szombathelyi Haladás VSE: Molnár Tamás – Tompek Levente, Wágner Áron, Likerecz Botond, Radványi Gergő (Büki Milán 46’), Vígh Botond, Szentkirályi Gergő, Szemes Bálint (Zugonics Máté 81’), Bakucz Bende, Bíró Ákos (Hosszú András 81’), Hende Máté (Vizi Kornél 70’), Bíró Dávid

Edzők: Tóth Péter, Szenczi Bence

Gólszerzőnk: Hosszú András (92’)

Tudtuk, hogy az ellenfelünk mivel fog próbálkozni és erre készültünk is, így nagy meglepetés a játék során nem ért minket a fővárosi csapat játékával kapcsolatosan. Sajnos ma több gyenge teljesítmény is volt nálunk a pályán. Talán ennek tudható be az is, hogy esztelen rohanásba kezdtünk mind védekezésben, mind támadásban. Ezt pedig az első félidő hajrájában ki is használták a vendégek, akik megszerezték a vezetést egy kontratámadást végén. Szünetben rendeztük sorainkat és próbáltuk felrázni a srácokat, hiszen az ellenfélnek sem volt több helyzete nálunk, így nem beszélhettünk egy lefutott meccsről. A második játékrészben aztán a cserék lendületet hoztak, de helyzetig így sem igazán sikerült eljutnunk. Majd jött a hosszabbítás. Két veszélyes pontrúgást követően az egyiket sikerült gólra váltania a végjátékban beszálló Hosszú Andrisnak, aki nem mellesleg bokatörés után tért vissza a csapatba. Nagy mezőnymunka jellemezte a mérkőzést, a kapuk igazán nem forogtak veszélyben, így véleményem szerint igazságos döntetlen született. Dolgozunk tovább, jövő héten utazunk a tabella második helyezettjéhez Kecskemétre. Hajrá, Hali!” – tekintett vissza Tóth Péter és Szenczi Bence.

 

U17

2024. április 7., szombat 12:00

MLSZ Regionális U17 Kiemelt Nyugat 19. forduló

Tatabányai SC – Szombathelyi Haladás VSE 2–1 (1–0)

Szombathelyi Haladás VSE: Balogh Barnabás – Házi Marcell, Győre Noel, Kolozsvári Ákos (László Csaba 92’), Szabó Kevin, Tóth Attila, Zugonics Mátyás (Simon Mátyás 63’), Lajos Dávid, Macoun Bence, Kiss Levente, Horváth Dániel (Magyar Szabolcs 92’)

Edző: Nagy Sándor

Gólszerzőnk: Győre Noel (95’)

„Végig mi irányítottuk a játékot, kapufáig és helyzetekig jutottunk el. Majd büntetőhöz jutott ellenfelünk a 46. percben. Szünet után is egyértelműen mi domináltunk, de nem sikerült betalálnunk. Meg kell tanulnunk ezeket a meccseket lezárni, mert egy magabiztos győzelem helyett vesztesen hagytuk el a pályát. Hajrá, Hali!  – mondta Nagy Sándor.

 

U16

2024. április 7., szombat 12:00

MLSZ Regionális U16 Kiemelt Nyugat 19. forduló

Budaörs – Szombathelyi Haladás VSE 1–9 (0–5)

Szombathelyi Haladás VSE: Dihen Levente (Balogh Barnabás 62’) – Andor Áron (Kumánovich Kristóf 61’), Halmosi Roland, Hujber Dominik (Neczpál Milán 46’), Hári Kevin, Öhlhorn Csongor (Haág Benjámin 61’), Németh Nándor (Marton Olivér 61’), Bokor Zalán, Horváth Áron, Tóth-Szatmári Zétény, Vecsera Balázs (Horváth Benjamin 61’)

Edző: Petrovics Balázs

Gólszerzőink: Tóth-Szatmári Zétény 2 (16’, 90’), Andor Áron 2 (32’, 49’), Horváth Áron (6’), Hári Kevin (13’), Németh Nándor (59’), Halmosi Roland (76’), Bartha Balázs (öngól 31’)

 

U15

2024. április 3., szerda 10:00

MLSZ Regionális U15 Kiemelt Nyugat 19. forduló

Király SE – Szombathelyi Haladás VSE 1–3 (1–0)

Szombathelyi Haladás VSE: Andor Olivér (Horváth Rámiró 77’) – Papp Áron, Víg-Tamás Csanád (Horváth-Barton Milán 77’), Dinnyés Dominik (Bázsa-Csuszi Kristóf 53’), Churchward Samuel (Horváth Milán 77’), Tasnádi Zsombor (Nagy Dániel 73’), Kránitz Balázs (Csutorás Mátyás 73’), Kápolnási Botond, Hende Mátyás (Kránitz Balázs 41’), Erdélyi Lorenzó, Nagy-Foki Bence

Edzők: Iszak Gábor, Somfalvi Péter

Gólszerzőink: Kránitz Balázs (53’), Bázsa-Csuszi Kristóf (70’), Csutorás Mátyás (74’)

„Egy végig kontroll alatt tartott mérkőzést sikerült a vártnál nehezebben behúznunk. Az első félidőben egy egyéni hibából vezetést szerzett a hazai csapat. Voltak lehetőségeink az egyenlítésre, de sorra rossz döntéseket hoztunk. Sőt, még egy büntetőt is elhibáztunk. A második játékrészre a cserék után a fáradó ellenfél asszisztálása mellett már biztosabb lábbal értékesítettük a helyzeteinket, és megérdemelt győzelmet arattunk. Gratulálunk a srácoknak! Kiemelkedő teljesítményt nyújtott Papp Márk, Kránitz Barnabás, Kránitz Balázs és Churchwald Samuel. Hajrá, Hali! – tekintett vissza a mérkőzésre Iszak Gábor és Somfalvi Péter.

 

U14

2024. április 6., szombat 10:00

MLSZ regionális U14 alap Északnyugati csoport „Felsőház” 7. forduló

Szombathelyi Haladás VSE – Lurkó UFC Szombathely 7–0 (5–0)

Szombathelyi Haladás VSE: Major András – Kránitz Barnabás, Papp Áron, Jákói Zsolt (Jankó Bulcsú 55’), Horváth Milán, Horváth Ágoston (Pungor Bence 66’), Horváth-Barton Milán, Kápolnási Botond (Kovács Olivér 41’), Churchward Samuel, Szekér Bence (Farkas Gábor 55’), Hende Mátyás (Horváth-Wagner Péter 66’)

Edzők: Németh Zoltán, Neczpál Gábor

Gólszerzőink: Hende Mátyás 2 (12’, 58’), Horváth Milán 2 (17’, 19’), Churchward Samuel (5’), Kránitz Barnabás (15’), Pungor Bence (72’)

„Jól kezdtük a mérkőzést, letámadtuk riválisunkat. Már az ellenfelünk térfelén megszereztük a labdát, azt pedig nem szórtuk el. Így nagy labdabirtoklási fölényben uraltuk a mérkőzést. Támadásaink és pontrúgásaink is rendre veszélyt jelentettek. A korai gól megnyugtatta az egész csapatot és 20 perc alatt eldöntöttük a mérkőzést. A második félidőben is a mi akaratunk érvényesült, és nagy gólkülönbséggel sikerült diadalmaskodni a Lurkó ellen. A gyerekek átérezték, hogy a soproni vereség után javítanunk kell. Ez maximálisan sikerült egy városi derbin! Örülünk, hogy visszatértünk a helyes útra mind akaratban, mind játékban. Gratulálunk a csapatnak! Hajrá, Hali!” értékelt Németh Zoltán és Neczpál Gábor.

 

U13

2024. április 3., szerda 16:00

MLSZ Regionális U13 alap Nyugati csoport 14. forduló

Szombathelyi Haladás VSE – FC Ajka 4–1 (0–0)

Szombathelyi Haladás VSE: Major András – Jankó Bulcsú, Korn Dominik, Hérincs Bence, Pungor Bence, Szijjártó Levente, Horváth-Wagner Péter, Farkas Gábor (Anderkó Zalán 41’), Molnár Martin (Simon Márton 41’)

Edzők: Kopácsi Sándor

Gólszerzőnk: Pungor Bence 3 (2’, 9’, 51’), Szijjártó Levente (79’)

„Jól kezdtük a mérkőzést, az ellenfél térfelén sok labdát szereztünk, melyekből két gólt is elértünk. A tanultakat jól visszaadták a srácok a mérkőzésen, nagyon jól helyezkedtek egymáshoz és a labdához viszonyítva is, így sok területet nem hagytunk az Ajka csapatának. Többször is eljutottunk nagy helyzetig, ezekből további két gólt szereztünk. Az Ajkának egy szépítő találatra futotta. Összességében megérdemelt, magabiztos győzelmet arattunk, minden csapatrész dicséretet érdemel. Hajrá, Hali!” – fogalmazott Kopácsi Sándor.  

2024. április 7., szombat 10:00

MLSZ Regionális U13 alap Nyugati csoport 18. forduló

FC Nagykanizsa – Szombathelyi Haladás VSE 1–0 (0–0)

Szombathelyi Haladás VSE: Major András – Korn, Dominik, Anderkó Zalán, Szijjártó Levente, Pungor Bence, Horváth-Wagner Péter, Hérincs Bence (Molnár Martin 21’), Farkas Gábor, Jankó Bulcsú

Edzők: Péter Ábrahám

„A mérkőzés elejét mezőnyjáték jellemezte, próbáltunk a megbeszéltek szerint játszani. Ez hellyel-közzel sikerült is de gólhelyzetet nem tudtunk kialakítani.  Az ellenfelünk mélyen védekezett és hosszú indításokkal próbálkozott. Egy ilyet követően kaptak egy közeli szabadrúgást, melyet gólra is váltottak. Próbáltunk mindent megtenni az egyenlítésért, de ezt vagy lesállás, vagy az ellenfél masszív védekezése akadályozta meg. Tetszett a küzdés, de sajnos ez ma pontot nem ért. Hajrá Hali!” – mondta Péter Ábrahám.

 

U12

2024. április 07., szombat 10:00

MLSZ Regionális U12 alap Nyugati csoport 18. forduló

FC Nagykanizsa – Szombathelyi Haladás VSE 4–2 (0–0)

Szombathelyi Haladás VSE: Zakits Erik  – Varga Ákos, Szenczi Dávid (Szovák Noel 21’), Lakics Roland (Busai Balázs 21’), Pál Martin, Doktorics Máté, Vincze Áron, Horváth-Szabados Olivér, Kollmann Máté

Edző: Péter Ábrahám

Gólszerzőink: Doktorics Máté (12’), Horváth-Szabados Olivér (58’)

„Meleg időben nyújtott jó teljesítményt a csapat. Amiket mérkőzés előtt megbeszéltünk, azt végre is tudtuk hajtani a pályán. Sajnos egyéni fegyelmezetlenségeknek köszönhetően nem sikerült megőrizni az előnyt, amit kétszer is megszereztünk a mérkőzés folyamán. A játék képe alapján elégedett vagyok, az eredmény miatt lehet bennünk egy kis hiányérzet, de a lényeg, hogy ez a mérkőzés a fejlődésünket szolgálta. Gratulálok a csapatnak! Hajrá Hali!” – értékelte a történteket Péter Ábrahám.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Futsal NB I. Felső-ház

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 9 +23 27
2. SG Kecskeméti Futsal 8 0 20
3. MVFC Berettyóújfalu 8 +8 18
4. A Studio Nyíregyháza 8 -1 13
5. DEAC 8 -9 8
6. Futsal Veszprém 9 -21 7

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 63
2. MVFC Berettyóújfalu 48
3. Futsal Veszprém 45
4. SG Kecskeméti Futsal 44
5. A Studio Nyíregyháza 39
6. DEAC 30
7. Nyírbátori SC 28
8. Újpest FC-220VOLT 28
9. Aramis SE 26
10. PTE-PEAC 12
11. Maglódi TC 11
12. Magyar Futsal Akadémia 7
Go to top