Sziffer András vezette NB II.-es futsalcsapatunk már javában készül a bajnoki nyitányra, amely a Haladás Sportcsarnokban vár ránk a TFSE-BeStrong gárdája ellen.

Július végén kezdték meg a felkészülést másodosztályú futsalosaink a bajnokságra, amelyben nyugaton és keleten is kettővel csökkent a résztvevők száma. A 2023/2024-es szezonban 10-10 csapat fog versengi az új versenykiírás értelmében, a két ág bajnoka feljut az élvonalba, míg a két-két sereghajtó búcsúzik.

Sziffer András vezetőedző: „Együttesünk az U19-es és az U17-es tehetséges fiatalokkal kiegészülve július 24-én kezdte meg a felkészülést a 2023/24 es szezonra. A bajnokság csapatainak száma 12-ről 10-re csökkent, ami azt jelenti, hogy rendkívül erős lesz az idei idény. Nagy harc várható mind a felső-házba jutásért, csak úgy, mint a kiesés elkerüléséért. Célunk elsősorban, hogy fiataljaink a felnőtt bajnokságban edződjenek és fejlődjenek, ugyanakkor az NB I.-es keretből kimaradók, vagy a sérülésből visszatérők is játéklehetőséget kapjanak, formába lendüljenek. Szereplésünket nagyban befolyásolja az élvonalbeli alakulatunk programja, így az elsődleges, előbb említett céljaink mellett másodlagos prioritásunk, hogy megpróbáljunk a felső-házba kerülni, ami egyébiránt nagy fegyvertény lenne az idei kiírásban. A bajnokságot szeptember 11-én kezdjük hazai környezetben, a tavalyi bajnoki címről éppen csak lemaradt TFSE-BeStrong ellen. A felkészülésünk heti 3-4 edzésből, és előreláthatóan egy felkészülési mérkőzésből tevődik össze. Ami a keretünket illeti, nagy valószínűség szerint változatlan marad; Kiss Patrik és Körmendy Gábor az NB I.-esekkel készül, de az ő játékukra is mindenképpen számítunk, mint ahogy az utánpótlásban edződő fiatalokéra is. Sajnos Puhr Bálintra egy jó darabig nem számíthatunk térdsérülése miatt, ezúton is mielőbbi visszatérést kívánunk neki!”

A 2023/2024-es NB II. mezőnye:

Férfi Futsal NB II. Nyugati csoport:

Haladás VSE II.

ASTERIX SC ÉRD

DUNAÚJVÁROS FUTSAL

ELTE-BEAC

MAD DOGS FUTSAL

NAGYKANIZSAI FUTSAL CLUB

TFSE-BESTRONG

TIHANYI FC

UTE

WPC MEISTER-ÉRD-SZISE

 

Férfi Futsal NB II. Keleti csoport:

AIRENERGY FC

CSENGER FUTSAL

ENERGIA SC GYÖNGYÖS

GYULAHÁZI FUTSAL

KINCSEM LOVASPARK FUTSAL

MEAFC-MISKOLC

NYÍRSÉG FC

RUBEOLA FC

TISZAFÖLDVÁR SE

VS DUNAKESZI

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Futsal NB I. Felső-ház

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 9 +23 27
2. SG Kecskeméti Futsal 8 0 20
3. MVFC Berettyóújfalu 8 +8 18
4. A Studio Nyíregyháza 8 -1 13
5. DEAC 8 -9 8
6. Futsal Veszprém 9 -21 7

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 63
2. MVFC Berettyóújfalu 48
3. Futsal Veszprém 45
4. SG Kecskeméti Futsal 44
5. A Studio Nyíregyháza 39
6. DEAC 30
7. Nyírbátori SC 28
8. Újpest FC-220VOLT 28
9. Aramis SE 26
10. PTE-PEAC 12
11. Maglódi TC 11
12. Magyar Futsal Akadémia 7
Go to top