Másodosztályú futsalcsapatunk 4–3-as vereséget szenvedett a TFSE-11Teamsports gárdájától a Haladás Sportcsarnokban. A bajnoki nyitányon a mesterhármast jegyző Fehér Dániel szerezte góljainkat a második félidőben.

NB II.-es futsalosaink hazai pályán rajtoltak a másodosztályú bajnokságban, a tavalyi ezüstérmes TFSE-11Teamsports együttesét fogadták a Haladás Sportcsarnokban.

Sziffer András vezetőedző: „A bajnokság nyitófordulójában a tavalyi ezüstérmes ellen kezdtünk, így nem várt könnyű mérkőzés csapatunkra. Mindig remek párharcokat játszottunk egymás ellen, erre lehetett most is számítani. Az NB I.-es csapatból többen is visszajátszottak a bajnoki szünetet kihasználva, szerettük volna itthon tartani a pontokat. Sajnos a várt jó teljesítmény a megerősített csapatunktól elmaradt, gyengén és elképzelés nélkül támadtunk, nem működött a korábban alkalmazott, jól bevált centerjátékunk, védekezésben állandóan „úton” voltunk, nehezen vettük fel az ellenfél játékosait, akik sokkal mozgékonyabbak, frissebbek voltak. Ráadásul több elkerülhető gólt is kaptunk, ami megpecsételte a sorsunkat. Mélyen a tudásunk alatt játszottunk, és csak a találkozó végére tudtuk az eredményt szorosabbá tenni Fehér Dániel jóvoltából, aki egymaga szerezte mind a három találatunkat. Megérdemelt a vendégsiker, amihez gratulálok a TFSE csapatának! Számomra hatalmas csalódás a mai mérkőzésen nyújtott gyenge teljesítményünk, aminek sürgősen meg kell keresnünk az okát. Ahhoz, hogy versenyképesek legyünk az idei kiírásban is, rengeteget kell fejlődnünk szinte mindenben”

A következő játéknapon a WPC MEISTER-ÉRD-SZISE vendégeként lépünk pályára, szeptember 18-án 20 óra 30 perckor.

FÉRFI FUTSAL NB II. NYUGATI CSOPORT 1. FORDULÓ

HALADÁS VSE II. – TFSE-11TEAMSPORTS 3-4 (0-1)

HALADÁS VSE II.: Gyimesi Máté – Vidák Balázs, Kárász Noel, Kiss Patrik, Volner Bence, Győrfy Balázs, Luiggi Longo, Sodics Ádám, Körmendy Gábor, Knizs Olivér, Dobány Patrick, Vajda Dávid, Fehér Dániel

Vezetőedző: Sziffer András

TFSE-11TEAMSPORTS: Nagyistván Balázs – Papp Zsombor, Tarjáni Péter, Korompay Ábel, Fritz Attila, Czeglédi Zsombor, Kovács Kristóf, Hegyi Áron, Sóvári Benedek, Kovács Balázs, Hunyadi Mátyás, Hegedűs Dánie

Vezetőedző: Németh Péter

Gólszerzők: Fehér Dániel 3 (23’, 38’, 40’), ill., Papp Zsombor (13’), Hunyadi Mátyás (23’), Kovács Balázs (24’), Fritz Attila (32’)

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Futsal NB I. Felső-ház

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 9 +23 27
2. SG Kecskeméti Futsal 8 0 20
3. MVFC Berettyóújfalu 8 +8 18
4. A Studio Nyíregyháza 8 -1 13
5. DEAC 8 -9 8
6. Futsal Veszprém 9 -21 7

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 63
2. MVFC Berettyóújfalu 48
3. Futsal Veszprém 45
4. SG Kecskeméti Futsal 44
5. A Studio Nyíregyháza 39
6. DEAC 30
7. Nyírbátori SC 28
8. Újpest FC-220VOLT 28
9. Aramis SE 26
10. PTE-PEAC 12
11. Maglódi TC 11
12. Magyar Futsal Akadémia 7
Go to top