Másodosztályú futsalegyüttesünk 5–1-es vereséget szenvedett a WPC MEISTER-ÉRD-SZISE csapata otthonában. Egyetlen találatunkat Kiss Patrik szerezte a 15. percben.

NB II.-es futsalosainkra a második bajnoki tétmérkőzés a WPC MEISTER-ÉRD-SZISE vendégeként várt az Érd Arénában.

Sziffer András vezetőedző: „Bíztunk benne, hogy az NB I.-es visszajátszókkal megszerezhetjük az első pontjainkat, de a mérkőzést látva erre esélyünk sem volt. Sajnos végig ellenfelünk akarata érvényesült, védekezésben és támadásban is felülmúltak minket. Nekünk csak felvillanásaink voltak, de az is legtöbbször csak a gyakran alkalmazott emberfölényes játékból, ami azért mindent elmond a teljesítményünkről. Az egyetlen gólunk is egy ilyen játékhelyzetből született Kiss Patrik révén. Fáj kimondani, de megalázó volt ez a vereség, olyan érzésem volt a mérkőzés közben a játékunkat látva, mint amikor besétálunk a cirkuszba, ahol éppen bohócokat keresnek és mi magunkra vállaljuk ezt a szerepet, mi pedig ezt „ötösre” teljesítettük. Csak remélni tudom, hogy a következő hazai találkozón egy teljesen más arcunkat mutatjuk majd, tudunk egészen másképpen is játszani. Nem lesz könnyű dolgunk a pontok megszerzéséért, hiszen az ELTE csapata lesz a riválisunk, akik tavaly még az NB I.-es bajnokságban szerepeltek”

A következő játéknapon az ELTE-BEAC csapatát fogadjuk szeptember 25-én 20 óra 45 perckor.

FÉRFI FUTSAL NB II. NYUGATI CSOPORT 2. FORDULÓ

WPC MEISTER-ÉRD-SZISE – HALADÁS VSE II. 5-1 (2-1)

WPC MEISTER-ÉRD-SZISE: Kertész Ferenc – Deli Zsolt, Kincses Márk, Czinege Norbert, Szentjóby Krisztián, Nagy Endre, Kürti Zsolt, Révész András, Csoma-László Bence, Farkas Bálint, Spinner Szabolcs

HALADÁS VSE II.: Homlok Levente – Kiss Patrik, Körmendy Gábor, Vidák Balázs, Arnon Cassemiro, Győrfy Balázs, Szalóky-Varsányi Bendegúz, Novák Dániel, Dobos Dávid, Dobány Patrick, Vajda Dávid

Vezetőedző: Sziffer András

Gólszerzők: Révész András (6’), Kincses Márk (19’), Szentjóby Krisztián (22’), Csoma-László Bence (30’), Czinege Norbert (35’) ill., Kiss Patrik (15’)

Sárga lap: Deli Zsolt (11’), Homlok Levente (11’), Szalóky-Varsányi Bendegúz (35’)

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Futsal NB I. Felső-ház

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 9 +23 27
2. SG Kecskeméti Futsal 8 0 20
3. MVFC Berettyóújfalu 8 +8 18
4. A Studio Nyíregyháza 8 -1 13
5. DEAC 8 -9 8
6. Futsal Veszprém 9 -21 7

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 63
2. MVFC Berettyóújfalu 48
3. Futsal Veszprém 45
4. SG Kecskeméti Futsal 44
5. A Studio Nyíregyháza 39
6. DEAC 30
7. Nyírbátori SC 28
8. Újpest FC-220VOLT 28
9. Aramis SE 26
10. PTE-PEAC 12
11. Maglódi TC 11
12. Magyar Futsal Akadémia 7
Go to top