Ötgyőzelmes szériánk szakadt meg a Nagykanizsa ellen, 5–4-re múlták felül másodosztályú futsalosainkat otthonukban. A szünetre egygólos előnnyel mentünk Henrique Diniznek, Vidák Balázsnak és Dobos Dávidnak köszönhetően, ezt követően azonban élvonalbeli brazil légiósunk találatára két ízben válaszoltak a hazaik a párharc utolsó percében.

A pontvadászat 9. fordulójában a tabella hatodik helyén álló Nagykanizsa otthonába látogatott NB II.-es futsalcsapatunk.

Sziffer András vezetőedző: „Hatpontos mérkőzésen szenvedtünk vereséget az utolsó percekben a Nagykanizsa otthonában. Az első félidőben kiegyenlített küzdelem folyt a pályán, a hazaiak kétszer is előnybe kerültek, de a játékrész végére sikerült az állást megfordítanunk, így egygólos (2-3) előnnyel mehettünk a pihenőre. Szünet után próbált nagyobb nyomást helyezni ránk a Nagykanizsa, feljebb tolták a védekezésüket, és egy, az ellenfél labdaszerzését követően elkövetett szabálytalanságunk után Gyimesi Mátét második sárgalappal kiállította a játékvezető. Az emberhátrányt kivédekeztük, sőt egy kis szerencsével növelhettük is volna az előnyünket, mert ebben a periódusban kétszer is a kapufát találtuk el. De, ami nem jött össze emberhátrányban, az pár perccel később egy szép támadást követően igen, így a 25. percben 2–4-et mutatott az eredményjelző a javunkra. A folytatás is izgalmasra sikeredett, mindkét oldalon megvoltak a helyzetek. Aztán az utolsó percekben mindent egy lapra feltéve rohamozott riválisunk, és egy elkerülhető találattal egy gólra zárkóztak (3-4). Sajnos ez alaposan megzavarta a csapatunkat, nem bírtuk a nagy nyomást, amit a vendéglátók ki is használtak, és az utolsó percekben kiénekelték a sajtot a szánkból: megfordították a mérkőzés állását 10 másodperccel a lefújás előtt (5-4). Nem érdemeltünk vereséget, nagyot küzdöttünk, de nem lehet így összeroppanni a teher alatt. Ugyanakkor fiataljaink sokat tanulhatnak ebből a mérkőzésből is: amíg a bíró nem fújja le a találkozót, addig nincs vége, és nem hagyhat alább a koncentráció, mert különben ez lesz belőle!

A következő játéknapon, november 24-én, pénteken 20:45 órakor a TFSE-11TEAMSPORTS vendégei leszünk.

2023. november 13., hétfő 19:00

Férfi Futsal NB II. Nyugati csoport 9. forduló

Nagykanizsai Futsal Club – Haladás VSE II. 5–4 (2–3)

Nagykanizsa Futsal Club: Szakmeiszter Ádám – Horváth Gergő, Kollár Péter, Schuller Ferenc, Szőke Ádám, Szabó Ádám, Bolla László, Németh Marcell, Bagó Benedek, Béli Milán, Kovács György, Gyurcsányi Zsolt, Pál Dávid, Takács Soma

Haladás VSE II.: Gyimesi Máté – Vidák Balázs, Diniz De Souza Henrique, Dobos Dávid, Kiss Patrik, Őri Dávid, Szalóki-Varsányi Bendegúz, Novák Dániel, Körmendy Gábor, Vincze Bálint, Vajda Dávid

Vezetőedző: Sziffer András

Gólszerzők: Kollár Péter 2 (39’, 40’), Kovács György (10’), Szőke Ádám (13’), Béli Milán (38’), ill. Diniz De Souza Henrique 2 (10’, 25’), Vidák Balázs (16’), Dobos Dávid (18’)

Sárga lap: Vidák Balázs (18’), Szőke Ádám (34’)

Piros lap: Gyimesi Máté (22’)

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Futsal NB I. Felső-ház

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 9 +23 27
2. SG Kecskeméti Futsal 8 0 20
3. MVFC Berettyóújfalu 8 +8 18
4. A Studio Nyíregyháza 8 -1 13
5. DEAC 8 -9 8
6. Futsal Veszprém 9 -21 7

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 63
2. MVFC Berettyóújfalu 48
3. Futsal Veszprém 45
4. SG Kecskeméti Futsal 44
5. A Studio Nyíregyháza 39
6. DEAC 30
7. Nyírbátori SC 28
8. Újpest FC-220VOLT 28
9. Aramis SE 26
10. PTE-PEAC 12
11. Maglódi TC 11
12. Magyar Futsal Akadémia 7
Go to top