Utánpótláskorú csapataink közül foghíjas keretű U20-as, és mindkét U15-ös gárdánk döntetlent játszott bajnokságuk legutóbbi játéknapján, míg szintén hiányosan pályára lépő U17-es együttesünket kiélezett mérkőzésen múlta egy góllal felül a Hidegkút.

Sok hiányzóval utaztunk a Hidegkút otthonába, mindössze egy mezőnyjátékossal a kispadon vártuk az összecsapást, igaz a házigazdáknál is ennyi volt a létszám. Az első félidőben szervezetten, taktikusan játszottunk, és a remek helyzetkihasználásainknak köszönhetően négyszer is eredményesek voltunk. Knizs Olivér a 10., valamint a 12. minutumban is betalált, a kétperces sormintát Horváth Zénó folytatta, majd végül Kiss Patrik is sikeres volt a 17. percben, így négygólos előnnyel vonulhattunk szünetre (0-4). A fordulást követően kockáztatott a házigazda: vészkapus játékra váltott, aminek meg is lett az eredménye: a 21., valamint a 27. minutumban is átlövésgólt szereztek, ezzel pedig visszajöttek a mérkőzésbe (2-4). A folytatásban három óriási lehetőségünk volt, ezeket azonban nem tudtuk gólra váltani, majd a 38. percben hatodik szabálytalanságunkat is elkövettük, az emiatt megítélt kisbüntetőt viszont a Hidegkút értékesítette (3-4). A hajrában figyelnünk kellett, hogy ne kövessünk el újabb faultot, és ne juttassuk újabb lehetőséghez a hazaiakat, ezt viszont kihasználta a Hidegkút, és az utolsó percben megszerezte az egyenlítő találatot (4-4).

Sziffer András vezetőedző: „Egy megnyert mérkőzést adtunk döntetlenre! Sok tanulságot le lehet vonni ebből a mérkőzésből, de az egyik legfontosabb, hogy nem elég földre vinni az ellenfelet, két vállra is kell fektetni, ha győzni akarunk. Összességében egy nagyon jó első félidőt produkáltunk, a második játékrészben viszont túlságosan is őrizni akartuk az előnyünket, az előttünk adódó lehetőségeket pedig nem tudtuk kihasználni, ezt pedig jól használták ki a hazaiak. A két félidő alapján igazságos a döntetlen”

FIÚ FUTSAL I. OSZTÁLY U20 NYUGATI CSOPORT 15. FORDULÓ

HIDEGKÚTI SC – HALADÁS VSE 4-4 (0-4)

HIDEGKÚTI SC: Lehr Marcell – Pásztor Szabolcs, Walker Benjamin, Kárpáti Máté, Farsang Lőrinc, Tégla Zsolt, Bíró Botond

Vezetőedző: Somogyi Gábor

HALADÁS VSE: Soronics Gergő – Horváth Zénó, Knizs Olivér, Puhr Bálint, Kovács Máté, Németh Krisztián, Kiss Patrik

Vezetőedző: SzifferAndrás

Gólszerzők: Walker Benjamin 2 (21’, 40’), Tégla Zsolt 2 (27’, 38’), ill. Knizs Olivér 2 (10’, 12’), Horváth Zénó (14’), Kiss Patrik (17’)

U20-as együttesünkhöz hasonlóan a fiatalabbak is foghíjasan, kapusok nélkül érkeztek a fővárosba, U15-ös csapatunk hálóőre csatlakozott keretünkhöz. Játékunkat sok technikai hiba jellemezte, a párharcokban is alulmaradtunk a fizikailag erősebb hazaiakkal szemben. A hazaiak megszállták kapujuk előterét, villámgyors ellentámadásokat vezettek, támadásban elkövetett hibáinkat jól kihasználva az 1., a 9., valamint a 16. minutumban is beköszöntek, ezzel pedig háromgólos előnyre tettek szert az első félidő végére. A szünet után már egy jobb arcunkat tudtuk mutatni, harcosan és pontosabban játszottunk, ez eredményességgel is párosult: Vincze Bálint a 25., Pintér Rafael pedig a 28. percben talált be (3-2). A Hidegkút két minutummal később válaszolt, ezt követően viszont zsinórban háromszor mattoltuk a hazai védelmet, és átvettük a vezetést: a félidő derekán Vincze Bálint duplázott, a 32. percben Körmendy Gábor volt eredményes, majd a 35. minutumban Pintér Rafael is megszerezte második gólját (4-5). A folytatásban a házigazda egy szép egyéni villanást követően szinte azonnal egyenlített, majd egy rendkívül izgalmas végjáték következett, amelyből a sajnos házigazda jött ki jobban, és az utolsó percben megszerezte a három pontot érő találatot (6-5).

Sziffer András vezetőedző: Az első félidőt ajándékba adtuk ellenfelünknek, gyámoltalanul támadtunk, nem védekeztünk kellően agresszíven, mindezek mellett pedig rengeteg párharcot veszítettünk el, így nem csoda, hogy háromgólos előnyre tettek szert a hazaiak. A második játékrészben már azt láttam, amit szerettem volna: nem hagytuk kibontakozni ellenfelünket, jól támadtunk, és szép gólokat szereztünk. A bravúros fordítás azonban sok energiánkat emésztette fel, ez pedig a végjátékra megbosszulta magát. Végül egy izgalmas, fordulatos mérkőzésen szenvedtünk vereséget, ennek ellenére a második félidei teljesítményért gratulálok a játékosaimnak”

FIÚ FUTSAL I. OSZTÁLY U17 NYUGATI CSOPORT 15. FORDULÓ

HIDEGKÚTI SC – HALADÁS VSE 6-5 (3-0)

HIDEGKÚTI SC: Tófalvi Gergely – Horváth Patrik, Fazekas Márton, Szoboszlai Bálint, Törő Botond, Yeomans Patrik, Urbán Szabolcs, Vigh László, Szalóky Sebestyén, Jánosi Imre

Vezetőedző: Somogyi Gábor

HALADÁS VSE: Rosta Dániel – Vincze Bálint, Körmendy Gábor, Novák Dániel, Szalóki-Varsányi Bendegúz, Kiss Márton, Varga Bence, Pintér Rafael, Ujhelyi Barna

Vezetőedző: Sziffer András

Gólszerzők: Fazekas Márton 3 (1’, 9’, 30’), Horváth Patrik 2 (16’, 40’), Szalóky Sebestyén (36’), ill. Vincze Bálint 2 (25’, 30’), Pintér Rafael 2 (28’, 35’), Körmendy Gábor (32’)

U15-ös gárdáink a Haladás Sportkomplexumban vívták meg a 9. forduló mérkőzéseit.

VAS MEGYEI FIÚ FUTSAL U15 9. FORDULÓ

HALADÁS VSE U-15 „A” - CVSE-Vulkánfürdő 3-3 (2-1)

Keretünk: Rosta Dániel, Tóth-Szatmári Zétény, Horváth Mátyás, Vámos Dániel, Németh Barnabás, Jakab Nándor, Mikos Máté

Vezetőedző: Vidák Balázs

Gólszerzőink: Mikos Máté (7’), Tóth-Szatmári Zétény (16’), Horváth Mátyás (38’)

Vidák Balázs vezetőedző: „A bajnokesélyes celldömölkiek elvittek 1 pontot tőlünk, ami azért bosszantó, mert végig a mi akarunk érvényesült, de sajnos az ellenfél kapuja előtt rendre rossz döntéseket hoztunk, így nem tudtuk megnyerni a mérkőzést! Egy nyerhető párharcon hullajtottunk pontokat, ami a végelszámolásnál biztos hiányozni fog”

VAS MEGYEI FIÚ FUTSAL U15 9. FORDULÓ

KŐSZEGI LÓRÁNT FC - HALADÁS VSE U-15 „B” 4-4 (1-2)

Keretünk: Bognár Botond, Végh Márk, Uzoni Eliot, Farkas Balázs, Bozzay Márton, Fűzy Marcell, Ávár Dominik, Alapi Attila

Vezetőedző: Vidák Balázs

Gólszerzőnk: Uzoni Eliot 4 (10’, 16’, 31’, 33’)

Vidák Balázs vezetőedző: „A végig küzdelmes, harcos mérkőzésen az utolsó pillanatokban csúszott ki a kezünkből a győzelem egy komoly játékerőt képviselő Kőszeg ellen. Meg kell tanulnunk végig koncentráltan játszani, hogy az ilyen párharcokat meg tudjuk nyerni! Ettől függetlenül gratulálok a fiúknak, mert nagyot küzdött mindenki”

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Futsal NB I. Felső-ház

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 9 +23 27
2. SG Kecskeméti Futsal 8 0 20
3. MVFC Berettyóújfalu 8 +8 18
4. A Studio Nyíregyháza 8 -1 13
5. DEAC 8 -9 8
6. Futsal Veszprém 9 -21 7

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 63
2. MVFC Berettyóújfalu 48
3. Futsal Veszprém 45
4. SG Kecskeméti Futsal 44
5. A Studio Nyíregyháza 39
6. DEAC 30
7. Nyírbátori SC 28
8. Újpest FC-220VOLT 28
9. Aramis SE 26
10. PTE-PEAC 12
11. Maglódi TC 11
12. Magyar Futsal Akadémia 7
Go to top