U17-es futsalosaink 5–5-ös döntetlent játszottak hazai környezetben az ELTE-BEAC együttesével, U19-eseink mérkőzése elmaradt. U15-öseink befejezték a bajnoki küzdelmeket: „A” együttesünk harmadikként, míg „B” jelű együttesünk hatodikként zárta a szezont. Az U11-eseknél is lezárult a pontvadászat, melynek során a gyermekek egyénileg és csapatszinten is sokat fejlődtek.

U17

2024. március 9., szombat 12:00

MLSZ Országos Futsal U17 19. forduló

Haladás VSE – ELTE-BEAC 5–5 (3–2)

Haladás VSE: Tóth Péter – Ódor Krisztián Dorián, Horváth Márton, Horváth Mátyás, Nagy Barnabás, Rosta Dániel, Szabó Bence, Varga Jenő, Gadó Dominik, Bauer Marcell

Edző: Sziffer András

ELTE-BEAC: Schell Rudolf – Gémesi Gyula, Siklódi Richárd, Varga Zalán, Márta Szilárd

Edző: Béni Zoltán

Gólszerzők: Nagy Barnabás 4 (6’, 12’, 25’, 36’), Ódor Krisztián (2’), ill. Gémesi Gyula 3 (1’, 36’, 39’), Siklódi Richárd (5’), Varga Zalán (37’)

Sziffer András: Az első félidőben a helyzeteit jól kihasználó vendégek kétszer is előnybe kerültek, viszont nekünk rendre sikerült egyenlítenünk. A 12. percben aztán a vezetést is átvettük, ez a 3–2 pedig a szünetig meg is maradt. A második játékrész 25. percében kétgólosra növeltük a különbséget, majd tízperces gólcsendet követően szépített az ELTE. Postafordultával jött a válaszunk, így 5–3 volt a javunkra. Az utolsó percekben a korábban begyűjtött faultok miatt nem lehetett eléggé agresszív a védekezésünk, amibe bele is hibáztunk. Ezt kihasználta riválisunk: kétszer is betalált, így egalizálva az eredményt. Az utolsó pillanatokban hatalmas helyzetben védett a vendégkapus, aki egyből indította csapattársát, akit a mi cerberusunk szabálytalanul állított meg, amit piros lappal honorált a játékvezető. Ez volt a hatodik faultunk, ami kisbüntetőt ért a fővárosiaknak. Szerencsére a padról beszálló hálóőrünk bravúrral hárítani tudott, így megmentve egy pontot csapatuknak.   Összességében nem ma játszottunk a legjobban, sok lehetőséget elpuskáztunk, a hibáinkat pedig remekül használta ki az ELTE. A játék képe és a helyzetek alapján több góllal kellett volna nyernünk, de a végén még mi örülhettünk az egy pontnak. Pozitívum, hogy az U15-ös csapatunkból elsőként Varga Jenő mutatkozhatott be egy korosztállyal feljebb, akinek a teljesítményével elégedettek lehetünk. Gratulálunk neki!”

 

U15

Befejeződtek az U15-ös Vas vármegyei fiú futsalbajnokság küzdelmei, melyben egyesületünk két csapatot is indított. Az „A” együttesünk a dobogó harmadik fokára állhatott fel, míg a „B” gárdánk a hatodik helyezést szerezte meg.

Vidák Balázs: „Gratulálok mindkét csapatunknak! Úgy gondolom, a reális erőviszonyokat mutatja a tabella. Voltak olyan mérkőzéseink, melyekben több is volt, ezek nem úgy alakultak, ahogyan elterveztük. A legfontosabb azonban az, hogy folyamatosan fejlődtek a gyerekek. A bajnokságnak ugyan vége, de az edzések, a munka folytatódni fog. Lesznek edzőmeccseink és tornákon is részt veszünk majd.”

 

U11

Keret:

Kapusok: Gáspár Botond, Kiss Gergő, Grasanovics Dorián

Mezőnyjátékosok: Baumann Csongor, Garamvölgyi Benett, Tóth-Szatmári Zoárd, Ványi Ádám, Kárász Miron, Mendel Viktor, Kovács Bence, Bindics Balkani Szinisa, Kajcsos Barnabás, Vidos Ádám, Pásztor Levente, Tóth Patrik, Pócza-Kiss Patrik, Jankovics Ádám

Edzők: Pálmay Tamás, Knizs Olivér

Pálmay Tamás: „Szakágunk legfiatalabb korosztályával szeptemberben kezdtük meg a közös munkát. A létszám október-november végén érte el az ideálisnak mondhatót. A Vas vármegyei fiú futsalbajnokság november végén kezdődött, amelyben az A-csoportban szerepeltünk a Kőszegi Lóránt FC, a Lurkó UFC, valamint a Ják SZSE társaságában. Két forduló során hat mérkőzést játszottunk. Ezeken négy győzelem, egy döntetlen és egy vereség volt a mérlegünk, amivel a kőszegiek mögött másodikak lettünk. Így a rájátszásra az F-csoportba kerültünk, ahol a Grundball PFC, a Celldömölki VSE és a Foci Futball Club HOSE SE várt ránk. Itt két kör során kétszer nyertünk, és négy alkalommal vesztesen hagytuk el a pályát. A gyerekek az elmúlt időszakban megismerkedtek a futsal alapjaival. Egyénileg és csapatszinten is nagyon sokat fejlődtek. Emellett belekóstolhattak a mérkőzések hangulatába. Ezeken pedig igen jól helyt álltak.”

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Futsal NB I. Felső-ház

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 9 +23 27
2. SG Kecskeméti Futsal 8 0 20
3. MVFC Berettyóújfalu 8 +8 18
4. A Studio Nyíregyháza 8 -1 13
5. DEAC 8 -9 8
6. Futsal Veszprém 9 -21 7

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 63
2. MVFC Berettyóújfalu 48
3. Futsal Veszprém 45
4. SG Kecskeméti Futsal 44
5. A Studio Nyíregyháza 39
6. DEAC 30
7. Nyírbátori SC 28
8. Újpest FC-220VOLT 28
9. Aramis SE 26
10. PTE-PEAC 12
11. Maglódi TC 11
12. Magyar Futsal Akadémia 7
Go to top