Szeptember 11. és 19. között edzőtáborozik a férfi futsal A válogatott, bajnoki és kupacímvédő csapatunkból öt játékosunk kapott meghívót. A programban két nemzetközi felkészülési mérkőzés szerepel, Sergio Cabrera vezette nemzeti együttesünk Ho Si Minh-városában lép pályára lép Vietnám ellen.

A Magyar Labdarúgó Szövetség futsalszakága a férfi A válogatottnak Telkiben hirdette meg a találkozót szeptember 11-ére, ahonnan egy edzést követően indul el nemzeti csapatunk az ázsiai túrára. Az utazás Isztambulon keresztül Vietnám legnépesebb településéig tart, amely most a Ho Si Minh-város nevet viseli, 1976-ig pedig Saigon néven ismertek.

A vb-selejtezőkre készülő vietnámiak ellen szeptember 15-én és 17-én mérkőzik Sergio Cabrera irányította együttesünk. Élvonalbeli csapatunkból Dróth Zoltán, Alasztics Marcell, Vas Ádám, Sipos Gergő, valamint Szalmás Zoltán kapott meghívót a magyar válogatott szövetségi kapitányától.

Ez a két mérkőzés megmutatja majd, hogy hol tart az első edzőtáborozások után a válogatottunk – mondta az mlsz.hu-nak Sergio Cabrera – Elégedett voltam a játékosok eddigi munkájával, igyekeztünk taktikailag és mentálisan is előrelépni, valamint folytatjuk a fiatal futsalosok beépítését a csapatba. A vietnámiak az utóbbi években nagyon komolyan veszik a futsalt, neves külföldi edzőkre bízták a válogatott irányítását. Dinamikus, gyors játékosaik vannak, akik nagyon jól védekeznek, ezt mutatják az elmúlt időszak javuló eredményei is. Szeretnénk jól szerepelni ellenük, de ennél is fontosabb számomra, hogy fejlődjön az együttesünk, beépítsük a csapat jövőjét jelentő fiatal játékosokat, és a jövő évi tétmérkőzésekre egy ütőképes válogatott álljon össze

A magyar felnőtt férfi futsal A válogatott kerete:

Dróth Zoltán (Haladás VSE), Alasztics Marcell (Haladás VSE), Vas Ádám (Haladás VSE), Sipos Gergő (Haladás VSE), Szalmás Zoltán (Haladás VSE), Gémesi Gergő (Újpest FC), Nagy Imre (MVFC Berettyóújfalu), Rábl János (MVFC Berettyóújfalu), Nagy Kevin (MVFC Berettyóújfalu), Bencsik Roland (SG Kecskemét Futsal), Szentes-Bíró Tamás (Nyírbátori SC), Pál Patrik (SG Kecskemét Futsal), Lux Gábor (Veszprém Futsal), Dorogi Benjámin (Veszprém Futsal),

Tartalékjátékos:

Hadházi Sándor (Nyírbátori SC) 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Futsal NB I. Felső-ház

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 9 +23 27
2. SG Kecskeméti Futsal 8 0 20
3. MVFC Berettyóújfalu 8 +8 18
4. A Studio Nyíregyháza 8 -1 13
5. DEAC 8 -9 8
6. Futsal Veszprém 9 -21 7

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 63
2. MVFC Berettyóújfalu 48
3. Futsal Veszprém 45
4. SG Kecskeméti Futsal 44
5. A Studio Nyíregyháza 39
6. DEAC 30
7. Nyírbátori SC 28
8. Újpest FC-220VOLT 28
9. Aramis SE 26
10. PTE-PEAC 12
11. Maglódi TC 11
12. Magyar Futsal Akadémia 7
Go to top