Négy játékosunk kapott meghívót a férfi futsal A válogatott egyhetes összetartására, a veszprémi programban két felkészülési találkozó szerepel Svédország ellen. A mérkőzésekre jegyek a Magyar Labdarúgó Szövetség oldalán, valamint a helyszínen is megválthatók. Az október 11-ei párharcot az M4 Sport élőben közvetíti.

A Magyar Labdarúgó Szövetség futsalszakága október 5-től hétnapos edzőtábort vezényel Veszprémben a férfi A válogatottnak. A program része két nemzetközi felkészülési találkozó is Svédország legjobbjai ellen. Sergio Cabrera szövetségi kapitány élvonalbeli csapatunkból Dróth Zoltánnak, Alasztics Marcellnek, Kovács Máténak és Szalmás Zoltánnak küldött meghívót.

A mérkőzésre szóló jegyek az mlsz.jegy.hu oldalon, vagy a mérkőzés előtt a helyszínen vásárolhatók meg 1000 forintos egységáron.

Helyszín: Március 15. úti Sportcsarnok (8200 Veszprém, Március 15. utca 5.)

2023. október 9., hétfő 18:00 Magyarország – Svédország

2023. október 11., szerda 16:45 Magyarország – Svédország

A mérkőzést élőben közvetíti az M4 Sport.

Elégedett vagyok az első két mérkőzésünkön nyújtott játékunkkal. Védekezésben kimondottan jól teljesítettünk, de azt is láttuk, hogy támadásban még sokat kell fejlődnünk, hogy elérjünk arra a szintre, amit kitűztünk magunknak – mondta az mlsz.hu-nak Sergio Mullor Cabrera. – A svédek elleni mérkőzések jó alkalmat teremthetnek az előrelépésre, hiszen várhatóan többet lesz nálunk a labda, és jobban kidomborodik majd, hogy milyen változtatásokra van szükség a támadójátékunk hatékonyságának növeléséhez. A svédek egyébként hasonló erőt képviselnek, mint mi, rengeteget fejlődött a válogatottjuk az előző években. A mi játékosaink rutinosabbak, ami előnyt jelenthet majd, a svédek legnagyobb ereje a jól szervezett védekezésben rejlik, és arra is figyelnünk kell, hogy a megszerzett labdákkal nagyon gyorsan érkeznek az ellenfél kapuja elé. Ismét meghívtam néhány fiatal játékost a keretbe, a célunk ugyanis az, hogy minél bővebb keretet építsünk a tétmérkőzésekre. A fiatalok ennek köszönhetően tudnak fejlődni, tapasztalatot és önbizalmat szerezni, a rutinosabb játékosok pedig szembesülhetnek azzal, hogy csak akkor lehetnek hosszú távon a keret tagjai, ha minden egyes összetartáson a maximumot hozzák ki magukból

A magyar felnőtt férfi futsal A válogatott kerete:

Dróth Zoltán (Haladás VSE), Alasztics Marcell (Haladás VSE), Kovács Máté (Haladás VSE), Szalmás Zoltán (Haladás VSE), Gémesi Gergő (Újpest FC), Spandler Mátyás (Veszprém Futsal), Fekete Márk (SG Kecskemét Futsal), Nagy Kevin (MVFC Berettyóújfalu), Bencsik Roland (SG Kecskemét Futsal), Tatati József (Veszprém Futsal), Rábl János (MVFC Berettyóújfalu), Szentes-Bíró Tamás (Nyírbátori SC), Pál Patrik (SG Kecskemét Futsal), Lux Gábor (Veszprém Futsal), Bartha Balázs (Nyírbátori SC), Hadházi Sándor (Nyírbátor)
 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Futsal NB I. Felső-ház

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 9 +23 27
2. SG Kecskeméti Futsal 8 0 20
3. MVFC Berettyóújfalu 8 +8 18
4. A Studio Nyíregyháza 8 -1 13
5. DEAC 8 -9 8
6. Futsal Veszprém 9 -21 7

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 63
2. MVFC Berettyóújfalu 48
3. Futsal Veszprém 45
4. SG Kecskeméti Futsal 44
5. A Studio Nyíregyháza 39
6. DEAC 30
7. Nyírbátori SC 28
8. Újpest FC-220VOLT 28
9. Aramis SE 26
10. PTE-PEAC 12
11. Maglódi TC 11
12. Magyar Futsal Akadémia 7
Go to top