Élvonalbeli csapatunk három tagja, Alasztics Marcell, Rutai Balázs és Hadházi Sándor tréningezik március 11. és 13. között Telkiben a férfi futsal A válogatott edzőtáborában.

A Magyar Labdarúgó Szövetség futsalszakága március 11-től háromnapos tréningre hívta a férfi A válogatottat. Sergio Mullor Cabrera szövetségi kapitány élvonalbeli csapatunkból Alasztics Marcellnek, Rutai Balázsnak és Hadházi Sándornak küldött meghívót.

Mindössze három napot tudunk együtt gyakorolni, de ebben a rövid időben is igyekszünk tovább gyakorolni a játékunk alapelveit, ezúttal elsősorban a nyomás alatti védekezést és a pozíciós támadójátékot. Áprilisban egy szlovákiai tornán vesz részt a csapat, a mostani edzések már a következő összetartásunkhoz is jó alapot adhatnak. Három új játékost is meghívtam a keretbe, mert szeretném, ha hosszú távon még nagyobb merítési lehetőség állna rendelkezésre, ehhez pedig szükség van arra, hogy a bő keret minden tagja tisztában legyen a válogatottnál támasztott elvárásokkalmondta az mlsz.hu-nak Sergio Mullor.

A magyar felnőtt férfi futsal A válogatott kerete:

Alasztics Marcell (Haladás VSE), Rutai Balázs (Haladás VSE), Hadházi Sándor (Haladás VSE), Nagy Imre (MVFC Berettyóújfalu), Rábl János (MVFC Berettyóújfalu), Nagy Kevin (MVFC Berettyóújfalu), Bartha Balázs (Nyírbátori SC), Szentes-Bíró Tamás (Nyírbátori SC), Lux Gábor (Veszprém Futsal), Dorogi Benjámin (1. Futsal Club Veszprém), Rafael Henrique de Silva (MVFC Berettyóújfalu), Bíró Attila (SG Kecskemét Futsal), Kajtár Mátyás (SG Kecskemét Futsal), Szabó Lajos, (Á Stúdió Futsal Nyíregyháza), Gémesi Gergő (Újpest FC-220Volt), Faragó Ádám (DEAC)
 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Futsal NB I. Felső-ház

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 9 +23 27
2. SG Kecskeméti Futsal 8 0 20
3. MVFC Berettyóújfalu 8 +8 18
4. A Studio Nyíregyháza 8 -1 13
5. DEAC 8 -9 8
6. Futsal Veszprém 9 -21 7

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 63
2. MVFC Berettyóújfalu 48
3. Futsal Veszprém 45
4. SG Kecskeméti Futsal 44
5. A Studio Nyíregyháza 39
6. DEAC 30
7. Nyírbátori SC 28
8. Újpest FC-220VOLT 28
9. Aramis SE 26
10. PTE-PEAC 12
11. Maglódi TC 11
12. Magyar Futsal Akadémia 7
Go to top