Futsal NBII

Fiatal futsalosaink a másodosztály nyugati csoportjának felső-házi rájátszása során a listavezető TFSE otthonába látogattak. Sziffer András együttese tartalékos összeállításban is jól játszott és csak a hajrában tudott felülkerekedni a fővárosi alakulat.

A másodosztály nyugati csoport felső-házában érdekelt futsalcsapatunk ezúttal a tököli sportcsarnokban lépett pályára. A Szigetszentmiklós elleni összecsapás hőse Gerencsér Antal volt, aki a hajrában kétszer is bevette a hazaiak kapuját, így a mieink hozhatták haza a három pontot.

Kifejezetten jól küzdött az Érdi VSE otthonában az NB II. Nyugati-csoportjában szereplő futsalcsapatunk, a derbi 25. percében még 4–2-re vezetett is. A fizikálisan rendkívül erős hazaiak azonban előbb szépítettek, majd az utolsó pillanatokban egyenlítettek, így pedig 4–4 lett a derbi vége.

A felső-házi rájátszásban elveszítette első mérkőzését az NB II. Nyugati csoportjában szereplő futsalcsapatunk. A mieink az ELTE-BEAC otthonában kaptak ki 4–1-re.

Két magabiztos idegenbeli győzelemmel tudta le legutóbbi két mérkőzését az NB II. Nyugati-csoportjában szereplő futsalcsapatunk. A „Kishali” előbb a Bak otthonában nyert 7–2-re, majd a Hidegkút együttesétől hozta el a három bajnoki pontot egy 7–3-as sikernek köszönhetően, így a tabella első helyén áll a két mérkőzéssel kevesebbet játszó TFSE előtt.

A Tihanyi FC ellen aratott 3–2-es győzelemmel fejezte be a pontvadászat első felvonását az NB II. Nyugati csoportjában szereplő futsalcsapatunk. Fiataljaink így a második helyről kezdhetik majd meg a felső-házi rájátszást.

A találkozó 21. percében 3–1-re ugyan a vendég Nagykanizsa vezetett, mégis a „Kishali” nyerte meg 4–3-ra az összecsapást. Az NB II. Nyugati-csoportjában szereplő fiataljaink az újabb győzelemnek köszönhetően továbbra is a tabella első helyén állnak.

Négy nap leforgása alatt kétszer győzte le a legnagyobb riválisát az NB II. Nyugati csoportjában szereplő futsalcsapatunk. A „Kishali” hazai pályán 3–2-re, míg idegenben 4–3-ra nyert a listavezető TFSE ellen.

Három nap leforgása alatt kétszer lépett pályára az NB II. Nyugati-csoportjában szereplő futsal csapatunk. A mieink előbb hazai környezetben 5–2-re kikaptak az UTE együttesétől, azt követően viszont 4–3-ra megnyerték a Szigetszentmiklós elleni idegenbeli rangadót.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Járványügyi intézkedések

Felső-házi rájátszás tabella

Pos Team Pl SD Pts
1. MVFC Berettyóújfalu 4 +11 16
2. Haladás VSE 4 +7 15
3. Debreceni Egyetemi AC 4 -5 4
4. Futsal Veszprém 3 -6 3
5. SG Kecskeméti Futsal 3 -7 1
Go to top