Vas Ádám párjával együtt boldog tulajdonosai egy három hónapos kutyusnak. A pici Jack Russel Terrier már eddig is sok szép pillanatot szerzett gazdáinak.

A koronavírus-fertőzés veszélye miatt elrendelt kényszerű szünet előtt az ötödik helyen állt az I. osztályú bajnokság Nyugati-csoportjában az U17-es futsalcsapatunk. Sziffer András tanítványai sokáig a dobogón állomásoztak és erre a szezon végén is lenne esélyük.

Klubunk öt válogatott futsal játékossal hosszabbította meg a június 30-án lejáró szerződését. Ennek köszönhetően Alasztics Marcell, Dávid Richárd, Dróth Zoltán, Hajmási Milán és Vas Ádám is a Haladás együttesét erősíti a 2020-2021-es szezonban is.

Voltak bravúros győzelmei, de váratlan vereségei is az I. osztályú U20-as országos bajnokság Nyugati-csoportjában szereplő futsalcsapatunknak. Vidák Balázs legénysége így 16 fordulót követően a tabella ötödik helyén áll.

A Magyar Labdarúgó Szövetség közzétette a 2020-2021-es futsal szezon kiírását. A kluboknak 2020. július 13-án 12 óráig kell feltölteniük az MLSZ ügyviteli rendszerébe a nevezéseiket.

Kedves játékkal készültünk számotokra. Most papírból tudtok Dróthot hajtogatni. Nincs más teendőtök, mint a sablont kinyomtatni, kivágni és összehajtogatni!

Futsal sportágban minden kétséget kizáróan mi rendelkezünk az ország legjobb és egyben legnépesebb szurkolótáborával. A Szombathelyi Fanatikusok valamennyi hazai mérkőzésen remek hangulatot teremtenek, de gyakran idegenbe is elkísérik kedvenceiket.

Szűk családi körben tölti a Húsvéti ünnepeket futsalcsapatunk válogatott kapusa, Sásdi Bálint. Sasáék csak az interneten tartják majd a kapcsolatot a nagyszülőkkel, rokonokkal.

Három olyan tagja is van klubunk futsalcsapatának, aki 2018-ban a Rába ETO színeiben pályára léphetett a Bajnokok Ligája négyes döntőjében: Juanra Calvo együttesünk vezetőedzője, míg Dávid Richárd és Alasztics Marcell a játékoskeretet erősítik.

A koronavírus-járvány miatt hazánkban is hetek óta szünetelnek a különböző sportági bajnokságok, így természetesen a futsal pontvadászata is leállt.  Játékosaink közül most Dróth Zolit kérdeztük arról, hogy miként telnek a napjai.

Futsalcsapatunk nem titkoltan a duplázás reményében vágott neki a 2019-2020-as szezonnak. A Magyar Kupában sikerült is aranyérmet nyerniük Vas Ádiéknak, a bajnoki cím begyűjtésére viszont már nem biztos, hogy lesz lehetőségük. A jelenlegi helyzetről Pálmay Tamás szakágvezetőt kérdeztük.

Az utóbbi évek egyik legparádésabb, legnagyobb győzelmét aratta a Haladás VSE futsalcsapata azzal, hogy tavaly december elején, a bajnokság alapszakaszának 12. fordulójában 10:0-ra legyőzte a Ferencváros együttesét. A nagy Fradi-verésből a szombathelyiek fiataljai is alaposan kivették a részüket. A remek mérkőzésről és a nagycsapat keretéig vezető útról kérdeztük négyüket.

Alkategóriák

KÖVESD INSTAGRAM OLDALUNKAT IS!

Go to top