A felsőházi rájátszás 2. fordulójában listavezető futsalcsapatunk 5–0-ra nyert a Debrecen otthonában. A mieink így két kört követően 100 százalékos teljesítménnyel állnak a tabella első helyén.

Az U20-as csapatunk nyert, míg az U17-es kikapott az I. osztályú korosztályos futsal-bajnokság 10. fordulójában. A nagyobbak a második, a kisebbek pedig az ötödik helyen állnak a Nyugati-csoport tabelláján.

Nagy küzdelemben elért 2–1-es győzelemmel indította NB I-es futsalcsapatunk a felső-házi rájátszást. A mieink úgy múlták felül a Kecskemét együttesét, hogy a szünetben még döntetlenre állt a derbi.

A Dogs Elite és Ultras Savaria Basketball szervezett szurkolói csoportok kezdeményezésére és megkeresésére csatlakozott három szombathelyi sportszervezet – Falco KC, Haladás VSE és a Király SE – a Noel gyógyulásáért indított akcióhoz!

NB I-es futsalcsapatunk menetrendje a felsőházi rájátszásban.

Klubunk öt játékosa lépett pályára a magyar futsalválogatott fehéroroszok elleni Európa-bajnoki selejtezőjén, melyet a mieink 21-re nyertek meg a fővárosi Vasas-csarnokban, így reális esélyünk van arra, hogy kijussunk a 2022-es hollandiai kontinenstornára.

Az NB I-es futsal-bajnokság alapszakaszának utolsó fordulójában ugyan 2–1-re kikapott erősen tartalékos összetételben felálló csapatunk az Újpest otthonában, ám így is az első helyről kezdheti majd vasárnap 16 óra 45 perckor a Kecskemét ellen a felsőházi rájátszást.

Két magabiztos idegenbeli győzelemmel tudta le legutóbbi két mérkőzését az NB II. Nyugati-csoportjában szereplő futsalcsapatunk. A „Kishali” előbb a Bak otthonában nyert 7–2-re, majd a Hidegkút együttesétől hozta el a három bajnoki pontot egy 7–3-as sikernek köszönhetően, így a tabella első helyén áll a két mérkőzéssel kevesebbet játszó TFSE előtt.

Fotó: Németh Richárd 

A második félidőben nyújtott remek játékának köszönhetően 3–1-re legyőzte futalcsapatunk a Berettyóújfalu együttesét. A győzelem egyben azt is jelenti, hogy a mieink az utolsó forduló eredményétől függetlenül az első helyről kezdhetik majd a felsőházi rájátszást. 

Három győzelem mellett csupán egyetlen vereség rontja el az országos bajnokságban szereplő korosztályos futsalcsapataink legutóbbi hetének mérlegét. U17-es csapatunk mindkét összecsapását megnyerte, míg U20-as együttesünk az egyiket elvesztette.

Kifejezetten jól küzdött az Érdi VSE otthonában az NB II. Nyugati-csoportjában szereplő futsalcsapatunk, a derbi 25. percében még 4–2-re vezetett is. A fizikálisan rendkívül erős hazaiak azonban előbb szépítettek, majd az utolsó pillanatokban egyenlítettek, így pedig 4–4 lett a derbi vége.

Az NB I-es futsal-bajnokság 17. fordulójában megszerezték 14. győzelmüket a mieink. Ezúttal a Nyírgyulaj együttesét vertük 5–2-re a Haladás Sportkomplexumban lejátszott találkozón és ezzel visszaelőztük az egy mérkőzéssel kevesebbet játszó Berettyóújfalut.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Járványügyi intézkedések

Felső-házi rájátszás tabella

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 1 +1 9
2. Futsal Veszprém 1 0 3
3. Debreceni Egyetemi AC 1 0 1
4. SG Kecskeméti Futsal 1 -1 0
5. MVFC Berettyóújfalu 0 0
Go to top