A szünetben ugyan még egygólos hátrányban volt az NB II. Nyugati-csoportjában szereplő futsalcsapatunk, ám a derbi vége 4:1-es Hali-győzelem lett.

Akárcsak Szombathelyen, a dunaújvárosi visszavágón is 4:2 arányban nyert a Haladás VSE a Dunaferr ellen, így csapatunk 8:4-es összesítéssel jutott be a Magyar Kupa négyes döntőjébe, melyet február 22-23-án az Aréna Savariában rendeznek meg.

Futsalcsapatunk hazai környezetben, az Aréna Savariát alaposan megtöltő szombathelyi szurkolók előtt nyerte meg a Magyar Kupa 2020-as kiírását. A mérkőzést követően együttesünk játékosait, vezetőit kérdeztük a győzelemmel kapcsolatos érzéseikről, gondolataikról.

A várakozásoknak megfelelően idegenben is legyőzte az Aramis együttesét a Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágójára készülő futsalcsapatunk. A derbi főszereplője a három találatot is jegyző Hajmási Milán volt.

Megalapítása 10. évfordulóján ismét a csúcsra jutott futsalcsapatunk. A Magyar Kupa döntőjében 4:2 arányban győztük le a címvédő Berettyóújfalu együttesét, ezzel pedig második alkalommal hódítottuk el a díszes serleget.

A listavezető TFSE otthonában kapott ki 5:3-ra az NB II. Nyugati-csoportjában szereplő futsalcsapatunk. Vidák Balázs tanítványai hiába dolgoztak ki rengeteg helyzetet, sajnos azok zömét el is hibázták.

A papírformának megfelelően Haladás VSE-MVFC Berettyóújfalu döntőt rendeznek a férfi futsal Magyar Kupában, miután a szombathelyiek 4:0-ra verték a Veszprémet, a hajdúságiak pedig arányban 6:3 győzték le az Érdet.

Hat játékosunk került be a litvániai Európa-bajnoki selejtezőkre készülő magyar futsalválogatottba. A mieink a hazaiakon kívül a török és az észak-ír nemzeti csapattal mérik össze a tudásukat.

A Haladás VSE fennállásának egyik legnagyobb sikere volt futsalcsapatunk 2018-as Magyar Kupa aranyérme. A mieink a nyíregyházi elődöntőben a Berettyóújfalu, míg a fináléban a Rubeola FC együttesét győzték le.

Hiába alakította ki gólhelyzetek tömkelegét, mégis 5:2 arányú vereséget szenvedett Érden az NB II. Nyugati-csoportjában szereplő futsalcsapatunk.

Az NB I-es futsalbajnokság 18. fordulójában csapatunk 3:2-es vereséggel küldte haza a Debrecen gárdáját, ez pedig azt jelenti, hogy Juanra mester tanítványai győzelemmel hangoltak a Magyar Kupa hétvégi négyes döntőjére.

Petterson Bruno és Michel Melo helyére két brazil játékost szerződtetett klubunk. Caetano de Abreu Madson, valamint Darrieer Soares de Melo már meg is érkezett Szombathelyre és együtt gyakorol a zöld-fehér együttessel.

Alkategóriák

KÖVESD INSTAGRAM OLDALUNKAT IS!

Futsal NB1 Tabella

Pos Team Pts
1. MVFC Berettyóújfalu 50
2. Haladás VSE 46
3. Nyírgyulaj KSE 29
4. FTC Fisher Klíma 26
5. Dunaferr DueDutrade FC 25
6. Aramis SE 25
7. Debreceni Egyetemi AC 20
8. Futsal Veszprém 16
9. Rubeola FC 11
10. SG Kecskeméti Futsal 10

Következő mérkőzések

Go to top