Röplabda

A Palota VSN ellen aratott 3:1-es győzelemmel kezdte a felsőházi rájátszást NB II-es női röplabdacsapatunk. A mieink az első szettben ritkán látható parádés játékot produkáltak.

Tatabányán nyert 3:0-ra Mucsi Péter együttese az alapszakasz utolsó fordulójában, így optimistán készülhet a felsőházi rájátszásra, amit február 20-án, szombaton 17 órakor a Palota elleni hazai összecsapással kezd meg.

A MÁV Előre ellen elveszített rangadót követően már ki is köszörülte a csorbát NB II-es női röplabdacsapatunk. A mieink ezúttal a Tatabányai RSE együttesét győzték le a Haladás Sportkomplexumban 3:0 arányban.

Három kifejezetten szoros szettben kapott ki 3:0-ra NB II-es női röplabdacsapatunk a Palota VSN otthonában. A találkozó egyik pozitívuma, hogy hosszú sérüléséből felépülve visszatért Takács Bernadett.

Hazai környezetben szenvedett 3:0 arányú vereséget az NB II. Nyugati B-csoportjában szereplő női röplabdacsapatunk. A mieink csalódást keltő játékkal kaptak ki a MÁV Előre RA együttesétől.

Az ajkai Röpisuli SE otthonában aratott magabiztos győzelemmel zárta a 2020-as esztendőt egyesületünk női röplabdacsapata. Újabb sikerünknek köszönhetően Mucsi Péter tanítványai a tabella első helyéről várhatják a jövő évi folytatást.

Pár óra leforgása alatt kétszer is legyőzte NB II-es női röplabdacsapatunk a Balatonfüred U21-es együttesét. Mucsi Péter tanítványai így továbbra is veretlenül menetelnek a bajnokságban.

Magabiztos győzelmet aratott NB II-es női röplabdacsapatunk a KÖZGÁZ együttese ellen. A mieink 3:0-ra verték a Haladás Sportkomplexumban fővárosi riválisukat.

Zsinórban harmadik győzelmét aratta NB II-es női röplabdacsapatunk. A mieink ezúttal a TFSE gárdáját verték 3:0 arányban.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Járványügyi intézkedések

Felső-házi rájátszás tabella

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 2 +6 12
2. MVFC Berettyóújfalu 1 +3 7
3. Futsal Veszprém 1 0 3
4. SG Kecskeméti Futsal 2 -4 1
5. Debreceni Egyetemi AC 2 -5 1
Go to top