A sérülések miatt erősen tartalékos kerettel utazott Kaposvárra a Hungast-Haladás extraligás női röplabdacsapata és 3:0 arányban alulmaradt a listavezetővé előrelépő somogyországiakkal szemben. 

Továbbra is hosszú a vasi zöld-fehéreknél a maródiak listája. Az utóbbi időben bombaformában játszó Kaposvár ellen Takács Bernadett, Marija Cicic, Genesis Miranda és Marton Gabriella sem állt Leiszt Máté vezetőedző rendelkezésére. Az első játszma 8:6-ig alakult szorosan, azt követően azonban elléptek a hazaiak és 25:12-re megnyerték a szettet.

A második felvonás teljesen hasonlóan alakult: 8:7-nél még partiban volt a Haladás, ám a folytatásban már minden a kaposváriak szája íze szerint alakult, és 25:15-tel be is gyűjtötték a második játszmát. A harmadik szett volt a legszorosabb. Ebben 8:7-re még a vasiak vezettek és 16:14-nél is csupán két pont volt a hátrányuk. A végjátékban viszont a somogyiak voltak eredményesebbek és 25:18-ra ezt a játszmát is megnyerték. Így a mérőzésen 3:0 arányban diadalmaskodtak és győzelmüknek köszönhetően a tabella élére ugrottak. Leiszt Máté a találkozó után úgy nyilatkozott, hogy a hiányzó sérült játékosok miatt ezúttal is több lehetőséget adott a fiataloknak.

1.MCM –Diamant Kaposvár-Hungast-Haladás 3:0 (12, 15, 18)

Kaposvár, 400 néző, vezette: Árpás, Mezőffy

Haladás: Csóka, Császár, Vacsi, Péteri, Wallner, Pickering. Csere: Lojen (liberó), Zoltán (liberó), Szendrődi, Lescay. Vezetőedző: Leiszt Máté

KÖVESD INSTAGRAM OLDALUNKAT IS!

Futsal NB1 Tabella

Pos Team Pts
1. MVFC Berettyóújfalu 50
2. Haladás VSE 46
3. Nyírgyulaj KSE 29
4. FTC Fisher Klíma 26
5. Dunaferr DueDutrade FC 25
6. Aramis SE 25
7. Debreceni Egyetemi AC 20
8. Futsal Veszprém 16
9. Rubeola FC 11
10. SG Kecskeméti Futsal 10

Következő mérkőzések

Go to top