Papírforma vereséggel búcsúztatta az évet a Hungast-Haladás extraligás női röplabdacsapata. A szombathelyiek a Békéscsaba otthonában kaptak ki 3:0-ra.

A Challenge-kupában is jól haladó Békéscsaba vendégeként szó szerint a tisztes helytállás reményében lépett pályára a Haladás. Sajnos az első szettben még ez sem igen jött össze, ugyanis a nyitójátszmát 25:10-re nyerték a hazaiak. Szerencsére a második felvonásban már egészen más arcát mutatta Leiszt Máté együttese, mely 16:13-ra még vezetett is. A szett hajrájában azonban érvényesült a nagyobb rutin és ezt a játszmát is a viharsarki gárda húzta be 25:23-ra. A harmadik szettben is jó tartották magukat Vacsi Evelinék: 15:15-nél még egálban voltak a vendéglátókkal. Ezt követően azonban már csak egyetlen apró pontocskát tudtak összehozni a szombathelyiek, így a játszma vége 25:16, míg a mérkőzésé 3:0 lett.

Leiszt Máté: - Az első játszmában semmi sem sikerült, de a másodikat akár meg is nyerhettük volna és abban az esetben minden másként alakulhatott volna a folytatásban. A csapatunk most is jól küzdött, de a sikerhez még sok munka áll előttünk.

Swietelsky-Békéscsabai RSE-Hungast-Haladás 3:0 (10, 23, 16)

Békéscsaba, vezette: Adler, Soltész

Haladás: Cicic, Császár, Lescay, Wallner, Miranda, Vacsi. Csere: Lojen (liberó), Csóka, Pickering, Szendrődi. Vezetőedző: Leiszt Máté

 

 

KÖVESD INSTAGRAM OLDALUNKAT IS!

Futsal NB1 Tabella

Pos Team Pts
1. MVFC Berettyóújfalu 50
2. Haladás VSE 46
3. Nyírgyulaj KSE 29
4. FTC Fisher Klíma 26
5. Dunaferr DueDutrade FC 25
6. Aramis SE 25
7. Debreceni Egyetemi AC 20
8. Futsal Veszprém 16
9. Rubeola FC 11
10. SG Kecskeméti Futsal 10

Következő mérkőzések

Go to top