Végig kiélezett, izgalmas mérkőzésen kapott ki 3:1 arányban az NB II-ben szereplő női röplabdacsapatunk az Ajka együttesétől. A hazai környezetben pályára lépő szombathelyiek a harmadik szettet 18:9-es vezetésről veszítették el.

Egyenlő erők küzdelmét hozta a nyitójátszma eleje. Jó darabig fej-fej mellett haladtak a küzdő felek, ám a felvonás hajrájában visszaesett a vasiak koncentrációja, így a szettet 25:16-ra a vendégek nyerték.

A második felvonásban viszont pici megingásoktól eltekintve parádésan játszottak Mucsi Péter tanítványai és 25:19-el 1:1-re alakították a mérkőzés állását.

Szendrődi Rebekáék lendülete a harmadik játszma közepéig tartott ki: ekkor 18:9-re vezettek. Ezt követően azonban teljesen érthetetlen módon szétesett a hazaiak játéka és az Ajka, ha némi szerencsével is, de fordítani tudott. Végül 25:22-re húzták be ezt a szettet vendégek.

A negyedik felvonásban látszott, hogy a nagy előnyről elbukott harmadik játszma alaposan megviselte a szombathelyieket, akiknek leginkább csak fellángolásaik voltak. Ezt a szettet 25:18-ra, míg a mérkőzést 3:1-re nyerte meg az Ajka.

 

Mucsi Péter vezetőedző: - Nagyon nehéz a helyzetünk, hiszen duplán kell győzelmet aratnunk. Az ellenféllel még csak-csak sikerül megküzdenünk, azonban önmagunk legyőzésével szinte mindig pórul járunk. Ha majd önmagunkkal nem kell megharcolnunk, mérkőzéseket is fogunk nyerni.  

 

Haladás VSE/Sportiskola-Röpisuli SE Ajka 1:3 (-16, 19, -22, -18)

Szombathely, vezette: Őri, Prukner

Haladás VSE/Sportiskola: Fatér J., Perintfalvi, Varga Á., Sajben, Héjj, Németh Blanka. Csere: Dóka (liberó), Fatér V. (liberó), Németh T., Horváth B., Németh Boglárka, Kiss D., Sebestyén, Szendrődi. Vezetőedző: Mucsi Péter

 

 

KÖVESD INSTAGRAM OLDALUNKAT IS!

Futsal NB1 Tabella

Pos Team Pts
1. MVFC Berettyóújfalu 50
2. Haladás VSE 46
3. Nyírgyulaj KSE 29
4. FTC Fisher Klíma 26
5. Dunaferr DueDutrade FC 25
6. Aramis SE 25
7. Debreceni Egyetemi AC 20
8. Futsal Veszprém 16
9. Rubeola FC 11
10. SG Kecskeméti Futsal 10

Következő mérkőzések

Go to top