A papírformának megfelelően 3:0-ás vereséget szenvedett a bajnoki címvédő otthonában a Haladás extraligás női röplabdacsapata. Az óbudaiak szűk egy óra alatt nyerték meg a meccset.

Mind a Magyar Kupában, mind pedig a bajnokságban lejátszott mérkőzéseken kifejezetten jól helytállt eddig a Hali a BL-főtáblájára jutott Vasassal szemben. A fővárosiak azonban ezúttal nagyon koncentráltan kezdtek és nem bíztak semmit sem a véletlenre. Ennek oka pedig az volt, hogy a közeljövőben nagyon fontos találkozók várnak Dékányékra, akik spórolni akartak az energiával. Így az első szettet 21 perc alatt meg is nyerték 25:17-re.

A második játszma viszont nagyon simára sikeredett. Ezt 25:9-re húzták be a házigazdák.

A harmadik felvonás azonban egy ideig szorosan alakult, ám a végjátékban jött Kjelstrup és nyitássorozatával pontot tett a derbi végére.

Leiszt Máté vezetőedző: - Gratulálok a Vasasnak a győzelméhez. Hibáinkkal megkönnyítettük a dolgukat.

A Haladás csapata február 1-én szombaton akár már javíthat is, ugyanis 18 órai kezdéssel az UTE gárdáját fogadja.  Optimizmusra adhat okot, hogy a  két csapat őszi, fővárosi összecsapása csak nagy küzdelemben dőlt el a házigazdák javára.

Vasas Óbuda-Haladás Szombathely 3:0 (17, 9, 15)

Budapest, vezette: Kiss, Szabó Zs.

Haladás: Wallner, Vacsi, Cicic, Császár, Lescay, Palánkai-Omoshebi. Csere: Lojen (liberó), Zoltán (liberó), Szendrődi, Péteri. Vezetőedző: Leiszt Máté

 

 

KÖVESD INSTAGRAM OLDALUNKAT IS!

Futsal NB1 Tabella

Pos Team Pts
1. MVFC Berettyóújfalu 50
2. Haladás VSE 46
3. Nyírgyulaj KSE 29
4. FTC Fisher Klíma 26
5. Dunaferr DueDutrade FC 25
6. Aramis SE 25
7. Debreceni Egyetemi AC 20
8. Futsal Veszprém 16
9. Rubeola FC 11
10. SG Kecskeméti Futsal 10

Következő mérkőzések

Go to top