A papírformának megfelelően 3:0-ás vereséget szenvedett a bajnoki címvédő otthonában a Haladás extraligás női röplabdacsapata. Az óbudaiak szűk egy óra alatt nyerték meg a meccset.

Mind a Magyar Kupában, mind pedig a bajnokságban lejátszott mérkőzéseken kifejezetten jól helytállt eddig a Hali a BL-főtáblájára jutott Vasassal szemben. A fővárosiak azonban ezúttal nagyon koncentráltan kezdtek és nem bíztak semmit sem a véletlenre. Ennek oka pedig az volt, hogy a közeljövőben nagyon fontos találkozók várnak Dékányékra, akik spórolni akartak az energiával. Így az első szettet 21 perc alatt meg is nyerték 25:17-re.

A második játszma viszont nagyon simára sikeredett. Ezt 25:9-re húzták be a házigazdák.

A harmadik felvonás azonban egy ideig szorosan alakult, ám a végjátékban jött Kjelstrup és nyitássorozatával pontot tett a derbi végére.

Leiszt Máté vezetőedző: - Gratulálok a Vasasnak a győzelméhez. Hibáinkkal megkönnyítettük a dolgukat.

A Haladás csapata február 1-én szombaton akár már javíthat is, ugyanis 18 órai kezdéssel az UTE gárdáját fogadja.  Optimizmusra adhat okot, hogy a  két csapat őszi, fővárosi összecsapása csak nagy küzdelemben dőlt el a házigazdák javára.

Vasas Óbuda-Haladás Szombathely 3:0 (17, 9, 15)

Budapest, vezette: Kiss, Szabó Zs.

Haladás: Wallner, Vacsi, Cicic, Császár, Lescay, Palánkai-Omoshebi. Csere: Lojen (liberó), Zoltán (liberó), Szendrődi, Péteri. Vezetőedző: Leiszt Máté

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Járványügyi intézkedések

Felső-házi rájátszás tabella

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 1 +1 9
2. Futsal Veszprém 1 0 3
3. Debreceni Egyetemi AC 1 0 1
4. SG Kecskeméti Futsal 1 -1 0
5. MVFC Berettyóújfalu 0 0
Go to top