Az erősen tartalékos összeállításban szereplő csapatunk hazai környezetben 3:0 arányú vereséget szenvedett a női röplabda Extraliga második körének utolsó mérkőzésén az UTE együttesétől. 

A női röplabda Extraliga 14. fordulójában az UTE gárdáját fogadta a sérülések miatt több mint tartalékos összeállításban pályára lépő Haladás. A keretből Genesis Miranda, Sophie Wallner, Csóka Lili és Marton Gabriella sem állt Leiszt Máté vezetőedző rendelkezésére.

Sajnos a nyitószettben a szép számú közönség nagy bánatára nem is tudott jelentősebb ellenállást kifejteni a fiatalokkal teletűzdelt, a 17 esztendős Szendrődi Rebekát és a 19 éves Palánkai-Omoshebi Zsófiát is soraiban tudó együttesünk: 25:12-vel szerzett 1:0-ás előnyt a fővárosi alakulat. A második felvonásban viszont remekül tartották magukat a vasiak és óriási küzdelemben csupán 25:23-ra veszítették el a játszmát. A harmadik szett viszont inkább az elsőre hasonlított és az újpestiek 25:16-tal tettek pontot a derbi végére, azaz 3:0 arányban nyerték a mérkőzést.

Leiszt Máté vezetőedző: - Megilletődötten kezdtünk, ám a második szettben már jól teljesítettünk. A lelkesedésünknek köszönhetően szinte a maximumot hoztuk ki abból a játszmából. Külön ki kell emelnem Szendrődi Rebit, aki remekül megállta a helyét.

Az UTE elleni 3:0-ás vereséggel befejezte az alapszakasz második körét a Haladás. A szombathelyiek az Extraliga harmadik körét Nyíregyházán kezdik majd, előreláthatólag február 9-én vasárnap.

Haladás Szombathely-UTE 0:3 (-12, -23, -16)

Szombathely, 300 néző, vezette: Mezőffy, Ujházi

Haladás: Szendrődi, Vacsi, Cicic, Császár, Lescay, Palánkai-Omoshebi. Csere: Lojen (liberó), Zoltán (liberó), Pickering, Péteri. Vezetőedző: Leiszt Máté

 

 

KÖVESD INSTAGRAM OLDALUNKAT IS!

Futsal NB1 Tabella

Pos Team Pts
1. MVFC Berettyóújfalu 50
2. Haladás VSE 46
3. Nyírgyulaj KSE 29
4. FTC Fisher Klíma 26
5. Dunaferr DueDutrade FC 25
6. Aramis SE 25
7. Debreceni Egyetemi AC 20
8. Futsal Veszprém 16
9. Rubeola FC 11
10. SG Kecskeméti Futsal 10

Következő mérkőzések

Go to top