Csupán a harmadik szettben tudott komolyabb ellenállást kifejteni a friss kupagyőztes Vasas otthonában a Haladás és így nem is tudta elkerülni a sima, 3:0-ás vereséget a női röplabda Extraliga alapszakaszának harmadik körében. 

Egy kifejezetten jó formában lévő óbudai alakulat fogadta a sérülések miatt ezúttal is tartalékos kerettel érkező szombathelyieket, akik az első szettben nem igen találták a ritmust, így pedig magabiztosan szerzett 1:0-ás vezetést a Kalicanin és Kjelstrup pontjaira építő hazai csapat.

A második játszmában szinte semmi sem sikerült a vasiaknak: 25:5-re veszítették el ezt a felvonást és ennek köszönhetően már kétszettes hátrányban találták magukat.

A harmadik játszmában viszont jól tartották magukat Vacsiék, ám a végjátékban Kjelstrup nyitásaival nem tudtak mit kezdeni, így 25:22-re ezt az etapot is a fővárosiak nyerték. Ezzel pedig 3:0-ra a meccset is behúzták.

Leiszt Máté vezetőedző: - Gratulálok a hazaiaknak, de a hibáinkkal mi is megkönnyítettük a dolgukat. Úgy gondolom, hogy összességében nem vallottunk szégyent. A harmadik szettben végig partiban voltunk a Vasassal.

Vasas Óbuda - Haladás VSE 3:0 (17, 5, 22)

Budapest, vezette: Kiss, Szabó Zs.

Haladás: Wallner, Vacsi, Cicic, Császár, Lescay, Palánkai-Omoshebi. Csere: Lojen (liberó), Zoltán (liberó), Szendrődi, Péteri, Pickering. Vezetőedző: Leiszt Máté

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Járványügyi intézkedések

Felső-házi rájátszás tabella

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 1 +1 9
2. Futsal Veszprém 1 0 3
3. Debreceni Egyetemi AC 1 0 1
4. SG Kecskeméti Futsal 1 -1 0
5. MVFC Berettyóújfalu 0 0
Go to top