Hazai környezetben szenvedett 3:0 arányú vereséget az NB II. Nyugati B-csoportjában szereplő női röplabdacsapatunk. A mieink csalódást keltő játékkal kaptak ki a MÁV Előre RA együttesétől.

Csupán az első szettben nyújtott a rangadóhoz méltó játékot csapatunk. A nyitójátszma egyenlő erők küzdelmét hozta, de a végjátékában sajnos elég volt némi pontatlanság és máris 1:0-ra vezetett a székesfehérvári gárda.

A második etap elején jó nyitásokkal és hatékony támadásokkal 3 pontos előnyre tettek szert Mucsi Péter tanítványai, akik teljesen váratlanul gödörbe kerültek és így teljesen simán, 25:9-re el is veszítettek ezt a felvonást.

A harmadik szett ugyan lényegesen szorosabban alakult, de a mieink hibáit könyörtelenül használta ki a rutinos vendégcsapat és teljesen megérdemelten 3:0-ra megnyerte a mérkőzést.

Mucsi Péter vezetőedző: - Tudtuk, hogy nehéz ellenfél vár ránk, azonban arra nem számítottam, hogy ennyire hitehagyottan, önbizalom nélkül fogunk játszani. Több volt ebben a mérkőzésben. Könnyű győzelemhez segítettük az ellenfelet.

 

Haladás VSE-MÁV Előre RA 0:3 (-23, -9, -17)

Haladás VSE: Csóka, Zoltán, Varga Á., Blázsovics, Szendrődi, Sajben. Csere: Kiss D. (liberó), Németh B., Héjj. Vezetőedző: Mucsi Péter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Járványügyi intézkedések

Felső-házi rájátszás tabella

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 1 +1 9
2. Futsal Veszprém 1 0 3
3. Debreceni Egyetemi AC 1 0 1
4. SG Kecskeméti Futsal 1 -1 0
5. MVFC Berettyóújfalu 0 0
Go to top