A Palota VSN ellen aratott 3:1-es győzelemmel kezdte a felsőházi rájátszást NB II-es női röplabdacsapatunk. A mieink az első szettben ritkán látható parádés játékot produkáltak.

Minden kétséget kizáróan az egyik, ha nem a legnehezebb ellenfél érkezett a Haladás Sportkomplexumba a rájátszás első fordulójában, ugyanis a Palota a mieinket megelőzve végzett az alapszakaszban az A-csoport első helyén. Ennek tudatában csak szuperlatívuszokban lehet arról beszélni, hogy milyen teljesítményt nyújtottak Mucsi Péter tanítványai az első szettben. A zöld-fehér lányok úgy nyerték meg 25–7-re ezt a játszmát, hogy szó szerint egymást múlták felül a játék valamennyi elemében.

A folytatás viszont már azt hozta, amit előzetesen várni lehetett, azaz érvényesült a mérkőzés rangadó jellege: minden apró pontért alaposan meg kellett küzdeni. Szerencsére ebből is a mi csapatunk jött ki jobban. Ugyan a harmadik etapot nagy csatában 25–22-re elveszítettük, ám a másodikat és a negyediket ugyanilyen éles küzdelemben behúztuk, így összességében 3:1-re megnyertük a rendkívül fontos összecsapást.  

Mucsi Péter vezetőedző: - Nagy akarással, motivációval vágtunk bele a mérkőzésbe. Rengeteget készültünk ellenfelünkből, aminek az eredménye az első játszma nagyarányú sikere lett. A második szettől nagyobb erőket mozgósított a Palota, de taktikailag érett játékot mutattunk az egész mérkőzésen, így komoly győzelmet tudtunk aratni. Minden dicséretet megérdemel a csapat. Büszkék lehetünk a lányokra.

 

Haladás VSE-Palota VSN 3:1 (7, 22, -22, 23)

Haladás VSE: Csóka L., Zoltán A., Sajben L., Blázsovics D., Takács B., Németh B. Csere: Kiss D. (liberó). Vezetőedző: Mucsi Péter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Járványügyi intézkedések

Felső-házi rájátszás tabella

Pos Team Pl SD Pts
1. MVFC Berettyóújfalu 4 +11 16
2. Haladás VSE 4 +7 15
3. Debreceni Egyetemi AC 4 -5 4
4. Futsal Veszprém 3 -6 3
5. SG Kecskeméti Futsal 3 -7 1
Go to top