Az első turnusban 64 gyerkőc táborozik utánpótlás labdarúgóink közül. A Haladás Sportkomplexumban nyolc edző igyekszik minél színesebb, szórakoztatóbb programot összeállítani a focistapalántáknak.

 

Hétfő óta vehetnek részt a gyerekek a szakosztályunk hagyományos nyári táborozásán. Sajnos az időjárás eddig nem fogadta kegyeibe a srácokat, ám a hangulatra így sem lehet panasz.

- Nagyon tetszett az elmúlt három nap. Délelőttönként focizunk, ebéd után pedig általában szabadidős programok vannak. Kedden meglepetés vendégek is jártak nálunk. A Haladás négy focistája, Németh Márió, Jagodics Márk, Medgyes Zoltán és Jancsó András látogatott el hozzánk. Nagy élményt jelentett, hogy beálltak játszani is. Nincs túlságosan jó idő, de a hangulat így is remek. Sokat nevetünk, általában az edzőink gyártják a poénokat – foglalta össze az eddigi történéseket Bokor Zalán, az U12-es csapatunk ifjú játékosa. 

Az első turnusban 64 gyermek táborozik, akik az U7 és az U13 közötti korosztályokat képviselik. A nyolc edző két csoportban foglalkozik a srácokkal: az egyikbe a fiatalabbak, míg a másikba az idősebbek vannak beosztva.

- Sajnos szinte minden napot az újratervezéssel kell kezdenünk az időjárás miatt. Ettől függetlenül eddig csak pozitív visszajelzéseket kaptunk a fiúktól és a szülőktől is. Szerencsére mind a beltéri, mind pedig a szabadtéri lehetőségek bőségesek. A kisebbekkel voltunk már a Kalandvárosban, míg a nagyobbaknál bowlingozás és falmászás szerepelt a programban. De tervezünk kőszegi kirándulást és mozizást is. Amennyiben az idő engedi, lesz strandolás is – fogalmazott Somfalvi Csaba. Szakosztályvezetőnk elmondása szerint az edzéseken egyértelműen a játékot helyezik előtérbe, ami a foci mellett lábtenisz és kosárlabda is lehet. Szakmai képzésről nem igen van szó. A tábor zárásakor pedig még a szülők is bekapcsolódhatnak majd a játékba.

Az öt nap alatt kiemelt figyelmet szentelnek edzőink az egészségügyi rendszabályok betartásának. Rendszeresen van fertőtlenítés és testhőmérséklet mérés is. A nyitónapon kaptunk egy hivatalos ellenőrzést is, melyen a szakemberek mindent rendben találtak.

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Futsal NB I. Felső-ház

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 6 +11 18
2. SG Kecskeméti Futsal 6 +5 17
3. MVFC Berettyóújfalu 6 +3 15
4. A Studio Nyíregyháza 6 -4 10
5. Futsal Veszprém 6 -9 7
6. DEAC 6 -6 5

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 63
2. MVFC Berettyóújfalu 48
3. Futsal Veszprém 45
4. SG Kecskeméti Futsal 44
5. A Studio Nyíregyháza 39
6. DEAC 30
7. Nyírbátori SC 28
8. Újpest FC-220VOLT 28
9. Aramis SE 26
10. PTE-PEAC 12
11. Maglódi TC 11
12. Magyar Futsal Akadémia 7
Go to top