A koronavírus járvány miatti szünet után első alkalommal rendez versenyt klubunk súlyemelő szakosztálya. Az erőfelmérőn nyolc sportoló képviseli majd a hazai, azaz zöld-fehér színeket.

- Nagyon vártunk már arra, hogy ismét egy viadal keretében mérhessük le azt, hogy hol is tartunk. Ezen a területi minősítő versenyen serdülő, ifjúsági, junior és felnőtt korosztályú férfi súlyemelők lépnek majd dobogóra, akik közül nyolcan a klubunk sportolói. Én valamennyiüktől jó szereplést várok, de leginkább arra vagyok kíváncsi, hogy egyik új tanítványunk, Papp Géza miként teljesít élete első hivatalos erőpróbáján – vezette fel a versenyt Márkus Erzsébet. Szakosztályvezetőnk elmondása szerint összesen tizennégyen indulnak majd, akik közül négyen Körmendről, míg ketten Zalaegerszegről érkeznek a Haladás Sportkomplexum Tóth Gézáról elnevezett csarnokába. A hazai versenyzők között ott lesz az a Papp Géza, aki három-négy hónapja foglalkozik komolyabban a súlyemeléssel és most pályafutása első jelentős erőpróbájára készül.

- Most még nem nagyon izgulok, de szerintem a verseny előtt már egészen más lesz a helyzet. Ha szakításban sikerülne 100, míg lökésben 118 kilót elérnem, akkor nagyon elégedett lennék magammal – fogalmazott klubunk junior korcsoportú versenyzője, aki Sopronból jár át Szombathelyre edzeni.

A területi minősítő verseny 2020. június 12-én pénteken 16 órakor kezdődik. Biztonsági okokból a rendezvényre nézők, érdeklődők nem jöhetnek be. A kezdés előtt az indulóknak a kéz-, és lábfertőtlenítés után testhőmérséklet mérésén kell átesniük.

A pénteki viadal lényegében a felvezetése lesz a Nyugat-Magyarországi Tini Országos Bajnokságnak, melyet június 27-én szintén a Haladás VSE rendez majd meg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Futsal NB I. Felső-ház

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 6 +11 18
2. SG Kecskeméti Futsal 5 +5 16
3. MVFC Berettyóújfalu 6 +3 15
4. A Studio Nyíregyháza 5 -1 10
5. DEAC 5 -6 4
6. Futsal Veszprém 5 -12 4

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 63
2. MVFC Berettyóújfalu 48
3. Futsal Veszprém 45
4. SG Kecskeméti Futsal 44
5. A Studio Nyíregyháza 39
6. DEAC 30
7. Nyírbátori SC 28
8. Újpest FC-220VOLT 28
9. Aramis SE 26
10. PTE-PEAC 12
11. Maglódi TC 11
12. Magyar Futsal Akadémia 7
Go to top