Kifejezetten ügyesen játszottak klubunk teniszezőpalántái a Zalaegerszegen megrendezett szezonnyitó viadalon. Többen is bekerült kategóriájuk három legjobb játékosa közé.

Hét játékossal vett részt a Haladás VSE az utánpótláskorú teniszezők számára megrendezett ZTE Kupán. A Play and Stay viadalon az eredményeken kívül kifejezetten lényeges szempont, hogy a gyerekek minél több mérkőzésen léphessenek pályára, így most a 11 év alatti korosztálynál körmeccsek döntöttek a helyezésekről. Ennek köszönhetően pedig minden résztvevő legalább három, négy alkalommal is összemérhette erejét egy ellenféllel.

A Piros pályán a 7-8 évesek játszottak. A lányok mezőnyében Efuni Viktória harmadik, míg Maitz Johanna negyedik lett.

A Narancs pályán a 9 esztendős korcsoport szerepelt. A lányoknál Balázsfalvi Noémi az első, Szemes-Haág Szonja pedig a harmadik helyen végzett. A fiúknál Hérincs Bence Botond zárt ötödikként.

A Zöld pályán a 10-11 éves korosztály meccselt. Itt Kerecsényi Gábor vitte a prímet, aki remek játékot produkálva lett első helyezett, míg Jászberényi Ádám a harmadikként fejezte be a tornát.

- Nagyon jól kezdtük a 2020-as esztendőt. A ZTE Kupa egy igen jól szervezett, remek hangulatú rendezvény volt. Reméljük, hogy hasonló lesz a folytatás is. Úgy néz ki, hogy februárban ismét egy zalaegerszegi viadalon szerepelhetünk majd – foglalta össze a történteket Szabó Hajnalka szakosztályvezető.

Go to top