Két ifjú teniszezőnk nyert aranyérmet a ZTE Kupán. Efuni Viktória és Kerecsényi Gábor is első helyen végzett kategóriájában.

Négy versenyző képviselte a Haladás VSE színeit a Zalaegerszegen megrendezett korosztályos viadalon. A lányok Piros korcsoportjában (8 évesek) Efuni Viktória, míg a fiúk Zöld kategóriájában (10-11 évesek) Kerecsényi Gábor diadalmaskodott úgy, hogy valamennyi mérkőzését megnyerte. A 8 esztendős lányok között Maitz Johanna is begyűjtött egy érmet: ő a harmadik helyen zárt. Negyedik versenyzőnk, Jászberényi Ádám egy vereséggel és egy győzelemmel most nem jutott túl a csoportkörön.

Szabó Hajnalka szakosztályvezető: - Ezen a versenyen ismét bebizonyosodott, hogy nincs legyőzhetetlen ellenfél. Nagy öröm, hogy két versenyzőnk is megnyerte korcsoportja küzdelmeit. Márciusban Győrben szaporíthatjuk tovább majd az érmeink számát.

A versenyek, edzések mellett a szakosztály megtartotta most már hagyományosnak mondható télbúcsúztató rendezvényeit is. A gyerekek egy remek hangulatú korcsolyázáson, valamint egy farsangi bulin vehettek részt.

 

 

Go to top