Haladás VSE-Sportiskola – PTE PEAC 3:1

Igazi rangadóval indult a szezon az előző szezonban bajnok HVSE-SI csapata számára. Hazai pályán fogadta a bajnokság ezüstérmesét a PTE Peac csapatát. Első meccsüket a bajnokságban sikeresen zártuk!
Jól indított a Pécs, míg a zöldek megilletődötten kezdték a találkozót. 2-3 pontos előnyét egészen a játszma közepéig tudta tartani a vendégcsapat. Kezdett túllépni a kezdeti megilletődöttségén a hazai gárda. Merklinné és Bokor Laura szélsőjátékával sikerült átvenniük a vezetést.22-19-es Hali vezetésnél úgy tűnt sikerülhet játszmagyőzelemmel indítani az új szezont. Sajnos nem sikerült a játszma végjátékában is fenntartani a megfelelő koncentráció, amely megbosszulta magát és pécsi lányok kiénekelték a sajtot a hazaiak szájából.

 

Izgalmasan alakult a második etap eleje. Fej-fej mellett haladtak a csapatok. Aztán ismét a Pécs húzott el ellenfelétől. Németh Zsófia középről többször mattolta vendéglátókat. 21-22-es vendég előnynél egyre jobban magára talált a zöld-fehér alakulat. Végül Fazekas Szilvia nyitásaival előbb megfordította, majd megnyerte a játszmát a HVSE/SI, egalizálva a játszmák arányát.

A végjáték parádés megnyerése lendületesebb játékot hozott a hazaiaknál. Állva hagyták ellenfelüket és centerjátékban is elkezdte a pontok gyártását, Mikos Patrícia és Mohl-Benesóczky Anna. Horváth Dóra remekül hozta helyzetbe társait, így 15:4-es hazai vezetésnél hiába kérte ki a vendégek edzője már második idejét, nem tudta megállítani a robogó Haladás lányokat. Átvette a vezetést a HVSE/SI.

A negyedik játszma nagy küzdelmet hozott. A HVSE/SI ragadta magához a kezdeményezést, ezzel pár pontos előnyre tett szert. Azonban dicséretes volt a pécsi lányok igyekezte is. Mind a két csapat kiválóan mezőnyözött. Támadásban a PTE PEAC centerek hozták a pontokat, míg a hazai térfélen Bokor Laura és Merklinné voltak a pontfelelősök. A végjátékba pár pontos hazai előnnyel fordultak a csapatok. 23:18-as hazai előny már elérhető közelségbe hozta a mérkőzés megnyerését is a Haladás számára. Nem adták fel a pécsi lányok és nagy akarattal még sikerült felzárkózniuk és 23-nál egalizálniuk az állást. Azonban a mai napon a mezőny fölé emelkedő Merklin Ferencné ütése hazai sikert eredményezett és pontot tett az izgalmakkal teli mérkőzésre. 

dr. Mucsi Péter: Újjáalakult csapatunknak ez volt az első tétmérkőzése, és az első meccs mindig nagyon nehéz. Látszott is csapatomon, nagyon megilletődötten kezdtük a mérkőzés. Ahogy túlléptünk a kezdeti izgalmon egyre jobb játékkal sikerült megfordítani a mérkőzést. Nagyon nehezen indult a felkészülésünk és a szezonkezdésre sem ment minden zökkenőmentesen, azonban példás, ahogy a csapat küzdött egymásért és mindent megtett a győzelemért. Játékelemekben még van javítani valónk, és ha minden játékosunk egészséges lesz, illetve rendelkezésünkre áll, sikeres, szép jövő előtt állhat csapatunk. Köszönjük szurkolóink támogatását, parádés hangulatot teremtettek!

 Junior: 

 

Haladás VSE-Sportiskola – PTE PEAC 3:0 (8,14,7)

 

Nagyarányú győzelmet aratott a HVSE/SI juniorcsapata a nyitányon. A mérkőzés minden elemében ellenfelük fölé nőttek a szombathelyi lányok.

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Futsal NB I. Felső-ház

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 7 +12 21
2. SG Kecskeméti Futsal 7 +6 20
3. MVFC Berettyóújfalu 7 +2 15
4. A Studio Nyíregyháza 7 -5 10
5. DEAC 7 -5 8
6. Futsal Veszprém 7 -10 7

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 63
2. MVFC Berettyóújfalu 48
3. Futsal Veszprém 45
4. SG Kecskeméti Futsal 44
5. A Studio Nyíregyháza 39
6. DEAC 30
7. Nyírbátori SC 28
8. Újpest FC-220VOLT 28
9. Aramis SE 26
10. PTE-PEAC 12
11. Maglódi TC 11
12. Magyar Futsal Akadémia 7
Go to top