Erősítéssel vág neki a Haladás VSE női kézilabda csapata a tavaszi szezonnak. A félévi szünetben három új játékos érkezett a szombathelyi zöld-fehérekhez.

Az új játékosok már január óta a csapattal edzenek és készülnek a következő szezonra. A bajnokság első meccse most hétvégén Bükön lesz a mohácsi gárda ellen. A sportolók bemutatására a vezetőség sajtó tájékoztatót hívott össze reggel 10 órára. A játékoson kívül a rendezvényen részt vett Gál Sándor szakosztályvezető és Hamar Zoltán vezetőedző is.

Gál Sándor elmondta:

A szezon első fele egy teszt volt, fel kellett mérnünk, mik az erősségeink és gyengeségeink. Az elemzés után tudtuk, hogy néhány posztra erősítés kell. A vezetőedző javaslatára Szabó Jankára irányítóként, Kaposvári Anitára átlövőként, míg Dudora Nikolettára kapusként számítunk. Janka és Anita a szegedi, Niki pedig a csurgói kézilabda csapatból érkeztek. A lányok boldogan fogadták a megkeresést és bízunk benne, hogy hamar be tudnak illeszkedni a játékba. A felkészülési meccseken szép formát mutatott a játékunk.

Hamar Zoltán kérdésünkre elmondta, hogy nagy reménységgel vágnak neki a bajnokságnak. A csapat frissítés mindenképp jót tesz a lányoknak és kialakulhat egy egészséges versenyhelyzet házon belül, hiszen egy pozícióra több játékos is jut.

Az esemény végén Gál Sándor hozzátette, hogy a felnőtt csapat stabilizálása volt a fő feladat az első félévben. Nagyon nehéz feladat volt nulláról felépíteni egy csapatot, de úgy néz ki jó irányba haladunk. A jövőben már nagyobb energiával tudunk összpontosítani az utánpótláskorú játékosokra, hogy egy erős szakosztály költözhessen az új Haladás sportlomplexumba.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Futsal NB I. Felső-ház

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 6 +11 18
2. SG Kecskeméti Futsal 5 +5 16
3. MVFC Berettyóújfalu 6 +3 15
4. A Studio Nyíregyháza 5 -1 10
5. DEAC 5 -6 4
6. Futsal Veszprém 5 -12 4

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 63
2. MVFC Berettyóújfalu 48
3. Futsal Veszprém 45
4. SG Kecskeméti Futsal 44
5. A Studio Nyíregyháza 39
6. DEAC 30
7. Nyírbátori SC 28
8. Újpest FC-220VOLT 28
9. Aramis SE 26
10. PTE-PEAC 12
11. Maglódi TC 11
12. Magyar Futsal Akadémia 7
Go to top