U9-es és U11-es alakulatunk is aranyéremmel tért haza Gratweinből

U9-es csapatunkkal aranyéremmel tértünk haza Ausztriából. Minden találkozón meggyőző és eredményes játékkal rukkoltunk elő. Spitzer Máté személyében pedig a torna legjobb kapusának járó díjat kaptuk.

Csapat: HVSE U9

Időpont: 2017.01.27.

Helyszín: Gratwein (Ausztria)

Haladás VSE: Spitzer Máté, Lukas Haller, Angler Jakob, Kápolnási Botond, Tancsics Dániel, Ivancsics Bence, Tasnádi Zsombor, Sánta Rihárd

 

Eredmények:

Csoport meccsek:

HVSE : Hausmannstatten  4:1 G: Sánta R. 2, Tancsics D. 2

HVSE : SV Gratwein A  2:0  G: Sánta R., Ivancsics B.

HVSE : SV Thal  4:0  G: Ivancsics B. 2, Sánta R., Haller L.

 

Elődöntő:  HVSE : Raffl  4:2  G: Sánta R. 2, Haller L., Tancsics D.

Döntő:     HVSE : Hausmannstatten  2:0  G: Sánta R. 2

 

Tóth Péter:

„Gratweinben jártunk, ahol nyolc  csapat részvételével rendeztek teremtornát. Csapatom  kicsi   és egy „picit” csúszós  pályához az első pillanattól kezdve alkalmazkodott, és kezünkbe vették a torna irányítását, védekezésünk jól működött, hiszen csak három gólt kaptunk az egész tornán. Itt meg kell említeni Spitzer Mátét a csapat kapusát, aki a torna legjobb hálóőre lett, egész tornán parádés teljesítménnyel rukkolt elő! Támadásban remek, szép akció gólokkal borzoltuk a vendégcsapat szurkolóinak az idegeit. A mai nap a csapat teljesítménye kiemelkedett a mezőnyből, és így a fiúk torna győztesként hagyták el a sportcsarnokot.”

 

A Szenczi Imi vezette U11-es alakulatunk minden mérkőzését megnyerve és nem mellékesen jó játékkal hódította el az első helyet.

Csapat: Haladás VSE U11

Időpont: 2018.01.26.

Helyszín: Gratwein (Ausztria)

Haladás VSE: Abért B. Fekete I. Győre N. Horváth D. Iszak B. Kelemen M. Macoun B. Novák B.

 

CSOPORTMÉRKŐZÉS EREDMÉNYEK:

Haladás VSE – Gratwein A 6:3

Góll.: Győre N. (4) Fekete I. Macoun B.

Haladás VSE – ESK Graz 7:0

Góll.: Fekete I. (2) Horváth D. (2) Abért B. Győre N. Kelemen M.

Haladás VSE – Grazer SC 12:0

Góll.: Győre N. (5) Fekete I. (2) Abért B. (2) Macoun B. Horváth D. Novák B.

 

ELŐDÖNTŐ:

Haladás VSE – GAK Juniors 4:1

Góll.: Abért B. (3) Győre N.

 

DÖNTŐ:

Haladás VSE – FC Judenburg 2:0

Góll.: Abért B. (2)

Szenczi Imre:

„A tornát megelőzően az a kérdés vetődött fel, hogy az oberullendorfi teljesítmény egy fejlődési folyamat eredménye, vagy csak egy egyszeri teljesítmény volt. A megérkezésünk után, mikor szembesültünk a pálya méretével – inkább hasonlított egy kosárlabda pálya méretéhez, mint kézilabda pályáéhoz – kissé „megijedtünk”. Szerencsére sok időnk nem volt ezzel foglalkozni, mivel mi kezdtük a tornát. A 10. másodpercben már vezettünk és megadtuk az alaphangját a napunknak. A saját és az ellenfelek mérkőzéseiből látszott, hogy ez egy kellemes kis torna lesz. Az elődöntő és a döntő kivételével túlzott igénybevételnek nem voltunk kitéve. Ám ez semmit nem von le a gyerekek egyéni és csapat teljesítményéből. Sőt! A kérdés megválaszoltatott, mivel kimondottan stílusos, szemre is tetszetős, felszabadult játékot mutattak be a gyerekek! Ez által nagy közönségsikert arattak és rengeteg gratulációt kaptak. Szóval a srácok, folytatták a Pullendorfban és a keret másik részével a Bozsik tornán bemutatott teljesítményüket. Ráadásul a tornagyőzelemért járó serleg mellett, minden díjat besöpörtünk! Haza hoztuk a legjobb góllövő serlegét Győre Noel személyében. Bár az első két meccs után Abért Barna úgy felpörgött, hogy majdnem beérte őt a góllövőlistán. Ezen kívül a legjobb kapusteljesítményért járó díj is a miénk lett! Ezt Novák Barnabás nyerte! Itt megjegyezném, hogy a 3. és 4. mérkőzésen Kelemen Mirkó látta el ezt a feladatot kiválóan! Így ez a díj mindkét játékost megilleti!!!

A mai nap után kijelenthető, hogy a korosztály elkezdett FUTBALLOZNI!

 

Gratulálok hozzá az egész korosztálynak!!!”