Nagyobb koncentrációval akár még jelentősebb gólkülönbséggel is végződhetett volna a Haladás VSE U-17-es csapatának a Lendva ellen játszott edzőmérkőzése. A zöld-fehérek 15 támadást váltottak gólra a Kenderesi út műfüves pályáján.

Csapat: HVSE U-17

Időpont: 2018.02.17. Szombathely

Helyszín: Szombathely

Haladás VSE – Lendva 15:0 (6:0)

Haladás VSE: Kiss D., Nagy B., Komjáthy J., Machinek B., Zelles Z., (Geiger Á.), Prán A., (Molnár G.), Varga Cs., Varga B., Kopácsi D., Németh B., Tamás B.

Gólszerzők.: Németh B. (5), Kopácsi D. (4), Tamás B. (3), Varga Cs. (2), Molnár G.

Szenczi Imre, edző értékelése:

"Mérkőzés előtt egy jóval nehezebb mérkőzésre számítottunk, mivel egy fizikálisan kimondottan erős ellenféllel találkoztunk. Már az első percekben kiderült, hogy nem leszünk egy súlycsoportban. 5 perc elteltével már gólokkal kellett volna vezetnünk. Erre viszont a 19. percig várnunk kellett a kihagyott lehetőségek miatt. Ettől kezdve csak a gólarány volt kérdéses. A mérkőzés pozitívuma a tanult és gyakorolt labdaszerzésekből indított támadásaink és az ebből elért góljaink. A játékunkkal csak időszakonként voltam elégedett. Sokkal többet kellett volna birtokolnunk a labdát. A pontosságba is csúsztak hibák. Türelmetlenek voltunk, ezért a tempótámadás helyett egyenes támadásokat vezettünk, ami miatt hektikussá vált a játékunk. Ilyenkor sokkal átgondoltabban, ritmus és szárnyváltásokat eszközölve kell futballoznunk, hogy azt, amit csinálunk, élvezhessük is. A célunk csakis ez lehet! Mindent összevetve, a végeredmény nagyobb koncentrációval még nagyobb különbségű is lehetett volna!"

KÖVESD INSTAGRAM OLDALUNKAT IS!

Futsal NB1 Tabella

Pos Team Pts
1. MVFC Berettyóújfalu 41
2. Haladás VSE 37
3. Nyírgyulaj KSE 29
4. Aramis SE 22
5. Dunaferr DueDutrade FC 19
6. FTC Fisher Klíma 19
7. Debreceni Egyetemi AC 17
8. Rubeola FC 11
9. SG Kecskeméti Futsal 10
10. Futsal Veszprém 9

Következő mérkőzések

hétfő, 10 február 2020
Aramis SE vs Haladás VSE
19:20
hétfő, 17 február 2020
Haladás VSE vs Debreceni Egyetemi AC
18:30

Go to top