U17 - elsöprő győzelem, magabiztos U19, U14-es iksz Sümeggel és U15-ös nyert bajnoki mérkőzés

Remek játékkal nyerte meg a Sárvár FC elleni mérkőzését a HVSE U-17-es alakulata. A zöld-fehérek nyolc alkalommal találtak be a vendég csapat kapujába.

Csapat: HVSE U-17
Időpont: 2018.03.16.
Helyszín: Haladás Sportkomplexum, Kondics pálya

Haladás VSE - Sárvár 8:0 (5:0)

Gólszerzők: Pap M. (2), Németh B. (2),  Kopácsi D., Nagy B., Varga Cs., Prán A.
Haladás VSE U-17: Kiss D., - Nagy B., Komjáthy J., (Kossuth D.), Machinek B., - Zelles Z., Prán A., Varga Cs., Varga B., (Geiger Á.), - Pap M., (Tamás B.), Kopácsi D., (Mercs L.), Németh B., (Németh O.)

Szenczi Imre, edző értékelése: "Már a mérkőzés első 15 percében is folyamatosan bontottunk a széleken, amiből nagyon nehezen sikerült csak bevinnünk az első találatot. Igaz, hogy előtte kétszer is hibáztunk az üres kapu előtt. A gól után viszont egy nagyon jó időszakot produkáltunk, ami gólokban is megmutatkozott. Szinte minden támadásunk után az ellenfél védelme mögé kerülhettünk a szárnyakon. Rengeteg helyzetet dolgoztunk és hagytunk kihasználatlanul. A második játékrészt ott folytattuk ahol, az elsőt abbahagytuk. Négy perc alatt volt négy ziccerünk, majd egy kihagyott büntető és kapufák. A játékunk pedig folyamatosan kezdett ellaposodni. Pozitív, hogy rengeteg súlypont áthelyezéssel és szélső bontásokkal temérdek helyzetet dolgoztunk ki. Nagyobb koncentrációval nagyobb arányú győzelmet is arathattunk volna. Azt is szeretném megemlíteni, hogy a mai napon hét 2002-s születésű játékos is pályára lépett. Egyénileg Nagy B., Zelles Z., Pap M. és Németh B. teljesítménye dicsérhető."

 

Magabiztos győzelmet aratott a Haladás VSE U-19-es csapata a Sárvár FC ellen pénteken. A zöld-fehérek nagy mezőnyfölényben, látványos játékkal rukkoltak elő.
 
Csapat: HVSE U-19
Időpont: 2018.03.16.
Helyszín: Haladás Sportkomplexum, Kondics pálya

Haladás VSE - Sárvár FC 4-1 (2-0)

Haladás VSE: Pethő M., - Köntés B., (Leidl Á.), Szűcs O., Németh G., Szakasics B., - Péter Á., Perger D., Hertelendi D., - Horváth B., (Németh E.), Horváth K., Bogyai R.
Gólszerzők: Horváth K. (2), Bogyai R. (2)
Jók: Bogyai R., Horváth K.

Márkus Gábor, edző értékelése: "Először is szeretnék gratulálni az ellenfelünknek, mert szervezetten, nagyon lelkesen játszottak, míg bírták erővel. A mérkőzés elején kerestük a mélyen védekező sárvári védelem ellenszerét, és csak kapufáig és egy ziccerig jutottunk. Majd a 28. percben Bogyai remekül érkezett egy beadásra, ezzel megszerezve a vezetést. Nagy százalékban nálunk volt a labda, de igazán nagy helyzetekig nem jutottunk, így a 44. percig kellett várni az újabb gólra, amikor Horváth Kiki egy kapushibát kihasználva megduplázta az előnyünket. A második félidőben továbbra is nálunk volt sokat a labda, sárváriak egyre jobban fáradtak, ezzel egyre több terület nyílt meg számunkra, így látványos játékkal, sok helyzetig, illetve gólokig jutottunk. Sajnos egy labdavesztésünket kihasználta az ellenfél, ezzel kialakítva a 4-1-es végeredményt. Hajrá Hali!"

 

Hiába kerekedett az ellenfél fölé minden tekintetben, a kapu előtt meghozott rossz döntések miatt csak egy döntetlenre futotta. A zöld-fehér alakulat végig küzdötte a Haladás Sportkomplexumban megvívott mérkőzésen.
 
Csapat: HVSE U-14
Időpont: 2018.03.17.
Helyszín: Haladás Sportkomplexum, Kondics pálya

Haladás-Sümeg 2-2 (0-1)

HVSE U-14: Molnár, (Czöndör), - Kelemen, Berta, Spilenberg, Török, (Gáspár), - Simon,Horváth D., Fekete, - Likerecz, Rapport, Spitzer, (Cser)
Gól: Likerecz, Horváth D.
Jók: Molnár, Fekete
 
 
Petrovics Balázs, edző értékelése: "Ismét egy mérkőzés, ahol minden tekintetben az ellenfél fölé nőttünk. A kapu előtt viszont rendre rossz döntéseket hoztunk. Majd ha edzésen koncentrálunk és fegyelmezettek leszünk, akkor ezek a ziccerek meccsen is be fognak menni. Pozitívum hogy, 0-2-nél sem adtuk fel és mentünk előre. Az egyenlítés után is megvoltak a lehetőségek a győzelemre. Hajrá Hali!"
 
 

U-15 Bajnoki Mérkőzés

Haladás VSE : Sümeg VSE 7:0 (3:0) 

Haladás VSE: Pacsirta- Márovics, Bősze Bence, Baumann (Malomsoki 51’), Bősze Barnabás ( Akl 41’)- Kovács A. (Szalai 41’)- Fodor (Kárász 41’), Tóth, Bódi, Rózsa (Toldi 51’)- Halász 

Gól: Rózsa, Baumann, Halász 2, Márovics 2, Toldi

 

Jók: Rózsa, Baumann, Márovics

Horváth Tibor: "Az első perctől kezdve mi irányítottuk a mérkőzést. Ellenfelünk a védekező zónájában betömörült, az összes mezőnyjátékos a saját kapuja előtt 25-30 méteren belül tartózkodott. A labdabirtoklásunk 90%-os volt, de nem tudtuk feltörni a nagyon passzív ellenfelünket. Két átlövésből aztán sikerült megszerezni a vezetést, majd jöttek a további szépen felépített akció gólok is. Az eredmény a vendégekre nézve hízelgő, 6 alkalommal segített a kapufa a sümegieken. Gratulálok az egész csapatnak! Látszott a fiúkon, hogy élvezik a játékot és igazi csapatmunka volt a győzelem, ez látszik a gólszerzők számában is. Jövő héten bizakodva fogadjuk a bajnokság második helyezett csapatát a ZTE-t , ott kiderül majd hogy hol tart a csapat."

KÖVESD INSTAGRAM OLDALUNKAT IS!

Futsal NB1 Tabella

Pos Team Pts
1. MVFC Berettyóújfalu 41
2. Haladás VSE 37
3. Nyírgyulaj KSE 29
4. Aramis SE 22
5. Dunaferr DueDutrade FC 19
6. FTC Fisher Klíma 19
7. Debreceni Egyetemi AC 17
8. Rubeola FC 11
9. SG Kecskeméti Futsal 10
10. Futsal Veszprém 9

Következő mérkőzések

hétfő, 10 február 2020
Aramis SE vs Haladás VSE
19:20
hétfő, 17 február 2020
Haladás VSE vs Debreceni Egyetemi AC
18:30

Go to top