Az U-19-es bajnokság két meghatározó csapata, az élen álló Haladás és a második helyezett Gyirmót találkozott a HVSE pályáján. A mérkőzés igazi rangadó volt, nagy iram, kemény küzdelem és szép játék jellemezte, amelyből teljesen megérdemelten a HVSE került ki győztesen, sőt a győzelem a mérkőzés képe alapján akár nagyobb arányú is lehetett volna.

Csapat: HVSE U-19

Időpont: 2018.04.08.

Helyszín: Szombathely, Kenderesi utcai műfüves pálya

Esemény: É-Ny III.o. bajnoki mérkőzés

HVSE U-19 - Gyirmót U-19  3 - 2  (2-2)

Gólszerzők: Bogyai, Németh Gábor, Péter

HVSE U-19: Pethő M., - Horváth B., Szűcs O., Németh Gergő, Szakasics B., - Perger D., Köntés B., Hertelendi D., - Bogyai R., Németh Gábor, Horváth K., csere: Horváth B., helyett Péter Á., Horváth K. helyett Németh E., Bogyai R. helyett Papp I.


Bánfalvi Attila, edző értékelése:

"Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, hiszen a 10. percben már két góllal vezettünk. Ezután is nagy iramot diktálva támadásban maradtunk, mégis egyenlített az ellenfél, ami váratlanul ért minket, hiszen a játékban egyáltalán nem volt benne, annak ellenére sem, hogy elkövettünk pár hibát. A második félidő elején is sikerült gólt szereznünk, gyönyörű szabadrúgásból és a mérkőzés is hasonlóan folytatódott, mint az első félidőben, annyi különbséggel, hogy a győzelmet már nem engedtük ki a kezünkből, a kihagyott helyzetek ellenére sem! Gratulálok minden játékosnak, nagyon nagy energiát fektettek a mérkőzésbe, nagyon jól játszottak, öröm volt nézni őket!
Hajrá Hali!!!

 

Az utolsó percekben lőtt góllal gyűjtötte be a három pontot a HVSE U-17-es csapata. A Gyirmót ellen játszott mérkőzés eredménye 1:0 lett, a legjobb hazai játékosnak teljesítménye alapján Machinek Barnabás bizonyult.

Csapat: HVSE U-17

Időpont: 2018.04.08.

Helyszín: Szombathely, Kenderesi úti műfüves pálya

Esemény: Bajnoki mérkőzés
 
Haladás VSE - Gyirmót 1:0 (0:0)
Gólszerző: Pap M.
Haladás VSE: Kiss D., - Ódor Á., (Tamás B.), Komjáthy J., Machinek B., - Nemes D., Prán A., Varga Cs., Varga B., - Mercs L., (Németh B.), Kopácsi D., Pap M.
 
Szenczi Imre, edző értékelése:
"Az utolsó pillanatban elvégzett bedobás után, egy jól eltalált lövéssel gyűjtöttük be a kötelezőt. A sors ez alkalommal megelőlegezte azt a szerencse faktort, amit az eddig elvégzett munkánknak köszönhetünk. Ezek után, hogy magunk mellett tartsuk fortunát, sokkal többet kell tennünk, mert még egyszer már nem biztos, hogy mellénk áll.
Örülünk a három pontnak, emellett az ellenfélnek szívből gratulálunk, akik több 2003-as születésű fiatallal voltak kénytelenek kiállni ellenünk és óriási lelkesedéssel egy hatalmas bravúr küszöbén, az utolsó percben buktak csak el.
A mezőnyünkből Machinek Barnabás teljesítményét szeretném kiemelni."
 
A győztes gól:
https://www.facebook.com/zsolt.machinek/videos/1744806965557808/

KÖVESD INSTAGRAM OLDALUNKAT IS!

Futsal NB1 Tabella

Pos Team Pts
1. MVFC Berettyóújfalu 41
2. Haladás VSE 37
3. Nyírgyulaj KSE 29
4. Aramis SE 22
5. Dunaferr DueDutrade FC 19
6. FTC Fisher Klíma 19
7. Debreceni Egyetemi AC 17
8. Rubeola FC 11
9. SG Kecskeméti Futsal 10
10. Futsal Veszprém 9

Következő mérkőzések

hétfő, 20 január 2020
Haladás VSE vs Rubeola FC
18:30
hétfő, 10 február 2020
Aramis SE vs Haladás VSE
19:20
hétfő, 17 február 2020
Haladás VSE vs Debreceni Egyetemi AC
18:30

Go to top