FC Murexin Allstars Wiener Neustadt – Swietelsky-Haladás VSE  4:5

A Haladásnak jövő héten nincs mérkőzése a bajnokságban, mivel a csoportban 5 csapat van és így mindig van egy szabadhetes gárda, most a szombathelyiek. A vasiak viszont nagy erővel készülnek a Győr elleni, április 26-ai, rangadóra. Hétvégén edzőmérkőzést játszottak Ausztriában, ami elérte a célját. A több kiváló játékossal felálló hazai csapat megnehezítette a Haladás dolgát, a mérkőzés végig kiegyenlített volt, kemény küzdelem folyt a pályán! A futsalosaink hiába mentek szűk kerettel a találkozóra, ennek ellenére megérdemelten, 1 góllal sikerült győzni! Jó erőfelmérő volt a Győr meccs előtt! Hajrá Hali!

Gólszerzők: Hajmási Milán 2, Bencsik Roland, Öreglaki Norbert

Keret: Hajmási Milán, Márkus Gábor, Dróth Zoltán, Öreglaki Norbert, Bencsik Roland, Andersson Santos, Sásdi Bálint, Sipos Gergő, Tóth Máté

 

NB III.:

Győzelemmel zárta a bajnokságot az NB III-as csapatunk

Kőszegi FC – Swietelsky-Haladás VSE 3:8

Az NB3 utolsó fordulójában, idegenben győzték le fiataljaink a Kőszeg csapatát. A fiúk nagyot küzdöttek és végig jól játszottak a találkozón. Megérdemelt volt az ilyen arányú győzelmük is. Ezzel a mérkőzéssel a bajnokság véget ért. A Haladás a 2. helyen zárt a tabellán. Így az NB III-as csapatunk megalakulásának első évében egy szépen csillogó ezüstérmet szerzett! Gratulálunk a csapatnak! Hajrá Hali!

2. hely az NB III-as bajnokságban

Véget ért az NB III-as futsal bajnokság. Az idei évben rajtolt először ez a bajnokság, amibe a Haladás is benevezett. A csapatnak a tagjai az U19-es nagypályás labdarúgók, a futsal U20-ban és U17-ben jól teljesítő fiatalok és az NB I-es bajnokságban a felnőtt csapatból kimaradó játékosok voltak. 18 mérkőzést játszottak a fiatalok, amiből 14-et megnyertek és mindössze 4 vereséget szenvedtek. Összesen 152 gólt lőttek és 50-et kaptak. Ezzel a teljesítménnyel a 2. helyen végeztek a tabellán. Szépen csillogó ezüstérem lett a jutalmuk. A bajnokság különdíjasa, gólkirálya is a Haladásból került ki, Németh Zoltán, aki 30 gólt ért el. Gratulálunk a fiataloknak!

Swietelsky-Haladás VSE II csapatának kerete: Ezüstérmes csapat!

Edzők: Sziffer András, Turzó József

Kapusok: Papp Krisztián, Papp István, Sásdi Bálint, Horváth Bendegúz, Gyimesi Máté, Homlok Levente

Mezőnyjátékosok: Szakasics Balázs, Gyimesi Soma, Öreglaki Norbert, Sipos Gergő, Gyenese Ádám, Tóth Máté, Németh Gábor II, Németh Gergő, Németh Zoltán, Péter Ábrahám, Kendik Dominik, Mód Bendegúz, Gerencsér Antal, Köntés Balázs, Oswald Dániel, Nagy Kevin, Németh Péter, Bencsik Roland, Hegyesi Zsolt

 

Utánpótlás:

Hétvégi Hali up sikerek

Swietelsky-Haladás VSE U17 – Dunaferr Renalpin FC U17   8:0

Swietelsky-Haladás VSE U20 – Dunaferr Renalpin FC U20   16:1

Magabiztos, könnyed Hali győzelmek születtek az utánpótlásban, hétvégén a Haladás Sportcsarnokban. A Dunaújváros korosztályos csapatai látogattak Szombathelyre az U17-es és U20-as bajnokságban. A szombathelyi fiatalok mind a két korcsoportban hozták a kötelezőt, megnyerték a találkozóikat. A szurkolók sok szép Hali gólt láthattak. Gratulálunk a fiatal futsalosainknak a nagyarányú győzelmekhez!

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Futsal NB I. Felső-ház

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 6 +11 18
2. SG Kecskeméti Futsal 6 +5 17
3. MVFC Berettyóújfalu 6 +3 15
4. A Studio Nyíregyháza 6 -4 10
5. Futsal Veszprém 6 -9 7
6. DEAC 6 -6 5

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 63
2. MVFC Berettyóújfalu 48
3. Futsal Veszprém 45
4. SG Kecskeméti Futsal 44
5. A Studio Nyíregyháza 39
6. DEAC 30
7. Nyírbátori SC 28
8. Újpest FC-220VOLT 28
9. Aramis SE 26
10. PTE-PEAC 12
11. Maglódi TC 11
12. Magyar Futsal Akadémia 7
Go to top