Két mérkőzéssel a bajnokság vége előtt bajnok lett a HVSE U-19-es alakulata. Ezúttal a Mosonmagyaróvár együttesét küldték haza a fiúk 7:0-ás vereséggel. A csapatnak óriási gratuláció jár, nagyszerű évet tudhatnak maguk mögött.

Csapat: HVSE U-19

Időpont: 2018.05.19.

Helyszín: Szombathely, Kenderesi utcai pálya

Haladás VSE - MTE 1904 Mosonmagyaróvár 7:0 (2:0)

Haladás VSE: Kamondi P., - Leidl Á., Köntés B., Németh G., Szakasics B., - Péter Á., Perger D., Németh G. B., - Bogyai R., Horváth K., (Németh E.), Horváth B., (Papp I.)

Gólszerzők: Németh G. B., Horváth K., Köntés B., Bogyai R. (2), Szakasics B. (2)

Márkus Gábor, edző értékelése:

"Bajnokcsapat!! Azt gondolom így ildomos kezdenem, hisz megcsináltuk, megnyertük! 

A mérkőzés előtt tudtuk, ha nyerünk, bajnokok vagyunk és az őszi mosonmagyararóvári mérkőzés után nagy küzdelemre számítottam. Már a bemelegítésnél éreztem a srácokon, hogy ez rendben lesz. Az első pár perc puhatolózása után egy nagyszerűen középre tekert szabadrúgásba szúrt bele Németh Gabesz, amivel megszereztük a megérdemelt vezetést. Ezt sikerült a félidő előtt megduplázni, így kettő nullás vezetéssel mentünk szünetre.

A második félidőt egyből góllal kezdtük, így a maradék reményt is elvettük az ellenféltől. Innentől kezdődhetett igazán az “örömfoci", ahogy az egy bajnok csapathoz méltó, a rengeteg helyzetből további 5-öt sikerült gólra váltani, ezzel kialakítva a 7-0-ás végeredményt! Kiemelni azt gondolom ,nem kell külön senkit, a tabella jól mutatja, kik voltak a legjobbak ebben a szezonban: Szombathelyi Haladás VSE U-19!

Gratulálok a csapatomnak, igaz hátra van még két mérkőzés, nagyszerű évet zárhatunk magunk mögött. Büszke vagyok, hogy ennek a csapatnak lehetek az edzője! Szeretném megköszönni az egész éves alázatos munkát mindenkinek, egytől egyig igazi BAJNOKOK vagytok!

KÖVESD INSTAGRAM OLDALUNKAT IS!

Futsal NB1 Tabella

Pos Team Pts
1. MVFC Berettyóújfalu 41
2. Haladás VSE 37
3. Nyírgyulaj KSE 29
4. Aramis SE 22
5. Dunaferr DueDutrade FC 19
6. FTC Fisher Klíma 19
7. Debreceni Egyetemi AC 17
8. Rubeola FC 11
9. SG Kecskeméti Futsal 10
10. Futsal Veszprém 9

Következő mérkőzések

hétfő, 10 február 2020
Aramis SE vs Haladás VSE
19:20
hétfő, 17 február 2020
Haladás VSE vs Debreceni Egyetemi AC
18:30

Go to top