Rendkívül sűrű programot tudhatnak maguk mögött a Haladás VSE teniszezői. Bőven jutott feladat a játékosoknak és az edzőknek is.

A nagy sorozat egy bemutatóval kezdődött, melyre a Neumann-iskola napközis tanítói hívták meg a Hali teniszezőit. A remek hangulatú rendezvényen klubunk kilenc játékosa, valamint három edzője vett részt. A programban ovis, általános iskolás, valamint gimis teniszezőink mutatták be a játék alapjait, érdekességeit az érdeklődő gyerekeknek, akik később ütőt is ragadhattak. Mintegy 200 érdeklődőt vonzott a rendezvény, ami így rendkívül sikeresnek minősíthető.

A bemutatót követően 2 verseny következett. Az első viadal az országos „Play and Stay” csapatbajnokság volt, melyre egy fiú és három lány együttessel utazott a Haladás. A 11 évesnél fiatalabb játékosok számára rendezett erőfelmérőn összesen 75 gárda közel 300 játékosa vett részt. A rendkívül népszerű és rangos versenyen csoportküzdelmekkel kezdődik, melyek után az első helyezettek jutnak tovább. Sajnos a szombathelyi gyerekek a második helyen zártak, így nem kerültek a legjobb nyolc közé, ám ennek ellenére is minden dicséretet megérdemelnek, ugyanis tavaly óta rengeteget fejlődtek. Színvonalas meccseket játszottak, szívüket-lelküket kitették a pályára.

A gyerekek számára rendezett versenyeken a korcsoportokat színekkel jelölik. Piros (7-8 évesek), narancs (9-10 évesek), zöld (11 évesek)

A csapatok tagjai:

Fiúk: Gerencsér Soma (zöld), Rácz István (narancs), Hérincs Bence Botond (piros)

Lányok: Andrási Dóra, és Tóth Emma (zöld), Balázsfalvi Noémi és Szeme-Haág Szonja (narancs), Efuni Viktória és Matiz Johanna (piros)

A második verseny a hazai rendezésű Sportliget Kupa volt, melyen négy érmet, valamint több értékes helyezést gyűjtöttek be a Haladás VSE utánpótláskorú teniszezői.

Efuni Viktória (piros) arany-, Gerencsér Soma (zöld) ezüst-, míg Matiz Johanna (piros), valamint Hérincs Bence Botond (piros) bronzéremmel gazdagodott.

Szemes-Haág Szonja (narancs) pedig a negyedik helyen végzett.

Legutóbb viszont nem a játékosok, hanem az edzők játszották a főszerepet, ugyanis klubunk képviseletében Szabó Hajnalka, Sági Lászlóné és Donázyné Krisztik Anikó vett részt egy kétnapos továbbképzésen, melyen angol, norvég, francia és horvát szakemberek előadásait hallgathatták meg.  

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Futsal NB I. Felső-ház

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 6 +11 18
2. SG Kecskeméti Futsal 6 +5 17
3. MVFC Berettyóújfalu 6 +3 15
4. A Studio Nyíregyháza 6 -4 10
5. Futsal Veszprém 6 -9 7
6. DEAC 6 -6 5

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 63
2. MVFC Berettyóújfalu 48
3. Futsal Veszprém 45
4. SG Kecskeméti Futsal 44
5. A Studio Nyíregyháza 39
6. DEAC 30
7. Nyírbátori SC 28
8. Újpest FC-220VOLT 28
9. Aramis SE 26
10. PTE-PEAC 12
11. Maglódi TC 11
12. Magyar Futsal Akadémia 7
Go to top