A DEAC otthonában aratott 3-0-s győzelmet élvonalbeli futsalcsapatunk a Magyar Kupa-negyeddöntő párharcának odavágóján. Stabil védelmünk; fiatal kapusunk, Homlok Levente és válogatott hálóőrünk, Alasztics Marcell biztosította, hogy érintetlen maradjon a kapunk. Góljainkat pedig brazil légiósunk, Henrique Diniz egymaga szerezte.

A Gesztely otthonában küzdött a bajnoki pontokért U19-es és U17-es futsalcsapatunk. Előbbiek 3–2-es vereséget szenvedtek a jó erőkből álló hazaiakkal szemben, míg U17-eseink 4–3-ra felülmúlták riválisukat.

A tabellaelső TFSE-11TeamSports otthonában szenvedtek 8–2-es vereséget másodosztályú futsalosaink. A találkozón Kovács Máté és Dobos Dávid szerezte találatainkat.

Nagy riválisunk, az MVFC Berettyóújfalu otthonában játszott címvédő futsalcsapatunk 2–2-es döntetlent. A párharc 19. percében Vas Ádám találatával egyre zárkóztunk, majd a második felvonás derekán Vatamaniuc-Bartha Dávid góljával lett pontosztozkodás az összecsapás végén.

Másodosztályú futsalosaink 3–3-as döntetlent értek el az UTE ellen a Haladás Sportcsarnokban. Fehér Dániel kétszer volt eredményes, valamint Sodics Ádám talált be csapatunkból az izgalmas párharcon.

Bajnoki címvédő futsalcsapatunk 5–1-es debreceni diadallal folytatta szereplését a pontvadászat felső-házi rájátszásában. Igazi csapatmunka gyümölcse volt sikerünk, öt találatunkon öt játékosunk osztozott: a zöld-fehér színekben első találatát szerző Hadházi Sándor, Henrique Diniz, Vas Ádám, Luiggi Longo, valamint Sipos Gergő osztozott.

U17-es futsalosaink 5–5-ös döntetlent játszottak hazai környezetben az ELTE-BEAC együttesével, U19-eseink mérkőzése elmaradt. U15-öseink befejezték a bajnoki küzdelmeket: „A” együttesünk harmadikként, míg „B” jelű együttesünk hatodikként zárta a szezont. Az U11-eseknél is lezárult a pontvadászat, melynek során a gyermekek egyénileg és csapatszinten is sokat fejlődtek.

Az ELTE-BEAC vendégeként az első félidőben Kárász Noel révén megszereztük a vezetést, azonban több gólt már nem tudott szerezni másodosztályú futsalcsapatunk, és végül 4–1-es vereséget szenvedett riválisunk otthonában.

Élvonalbeli csapatunk három tagja, Alasztics Marcell, Rutai Balázs és Hadházi Sándor tréningezik március 11. és 13. között Telkiben a férfi futsal A válogatott edzőtáborában.

Hazai környezetben aratott bajnoki címvédő futsalcsapatunk 7–2-es diadalt a Veszprém együttese ellen. A találkozó első két minutuma hidegzuhanyként ért minket: kétgólos hátrányba kerültünk, melyből Rutai Balázsnak köszönhetően még ugyanebben a percben előbb zárkóztunk, majd Knizs Olivér révén egállal vonulhattunk szünetre. A pihenőt követően azonban már csak a mieink voltak eredményesek. Vatamaniuc-Bartha Dávid kezdte nyitni az ollót, majd Dróth Zoltán volt eredményes, Vas Ádám duplával szállt be a végeredménybe, végül Luiggi Longo alakította ötgólosra győzelmünket.

Címvédő futsalcsapatunk gól nélküli első játékrészt követően szenvedett 4–3-as vereséget az SG Kecskemét Futsal gárdája vendégeként. A második félidőben Sipos Gergő találatával kerültünk előnybe, azonban egy balszerencsés öngóllal még ugyanabban a percben egalizáltak a hírös városiak. Kisvártatva vezetést szerzett riválisunk, majd egy minutummal később Vatamaniuc-Bartha Dávidnak köszönhetően zárkóztunk. A hajrában végül kétszer is beköszönt ellenfelünk, mi pedig már csak egyszer voltunk eredményesek Dróth Zoltán révén.

Bajnoki címvédő futsalcsapatunk 4–4-es döntetlent játszott a Nyíregyházával a felső-házi rájátszás 2. fordulójában. A mérkőzés első félidejében Dróth Zoltán egyenlített, majd jött a második játékrész, ahol már hat találat esett. Előbb Luiggi Longo hatalmas góljával kerültünk lépéselőnybe, a hazaiak azonban fordítottak, majd 4–2-re vezettek. A végjátékban Vas Ádám kétszer is beköszönt, beállítva ezzel a párharc 4–4-es végeredményét.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Futsal NB I. Felső-ház

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 6 +11 18
2. SG Kecskeméti Futsal 6 +5 17
3. MVFC Berettyóújfalu 6 +3 15
4. A Studio Nyíregyháza 6 -4 10
5. Futsal Veszprém 6 -9 7
6. DEAC 6 -6 5

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 63
2. MVFC Berettyóújfalu 48
3. Futsal Veszprém 45
4. SG Kecskeméti Futsal 44
5. A Studio Nyíregyháza 39
6. DEAC 30
7. Nyírbátori SC 28
8. Újpest FC-220VOLT 28
9. Aramis SE 26
10. PTE-PEAC 12
11. Maglódi TC 11
12. Magyar Futsal Akadémia 7
Go to top