Futsal

Öt iskola vett részt az egyesületünk futsalszakosztálya által negyedik alkalommal megrendezett erőfelmérőn, a Haladás Futsal Kupán. A rendkívül színvonalas és izgalmas mérkőzéseket bajnoki és kupacímvédő csapatunk játékosai vezényelték. Dróth Zoltán, Vas Ádám, Luiggi Longo, Gyimesi Máté és Knizs Olivér számtalan gólörömnek volt szemtanúja, a tornát végül pedig a Bolyai Totyogók ifjú alakulata nyerte meg.

U19-es futsalosainkat 7–4-re múlta felül idegenben a listavezető Balaton Bútor Szilágyi gárdája; míg U17-eseink 4–3-as győzelmet arattak korosztályos riválisukkal szemben. U13-asaink a saját rendezésű, ötcsapatos Hangya kupán mérettették meg magukat; a torna gólkirálya címet és a legjobb kapust is csapatunkból érdemelte ki két fiatalunk.

U19-es futsalcsapatunk a Kecskemét elleni mérkőzésén az utolsó percekben szerzett két góljával mentette 4–4-es döntetlenre a meccset, míg U17-es együttesünk már az első félidőben kialakította a 2–0-s végeredményt a hírös városból érkezett vendégekkel szemben.

Másodosztályú futsalcsapatunk 3–1-es vereséget szenvedett a Nagykanizsai Futsal Club otthonában. Egyetlen találatunkat Vidák Balázs csapatkapitányunk szerezte.

Kedd délelőtt a Magyar Labdarúgó Szövetség székházában elkészítették a Férfi Futsal Magyar Kupa Final Four elődöntőinek sorsolását. Kupacímvédő csapatunk az MVFC Berettyóújfalu gárdájával mérkőzik a fináléért május 11-én, szombaton a budapesti Dr. Koltai Jenő Sportközpontban.

Címvédő futsalosaink 3–2-re győzték le hazai környezetben a Nyíregyháza gárdáját a felső-házi rájátszás 7. fordulójában. Dróth Zoltán csapatkapitányunk révén szereztünk vezetést, majd ettől fogva válogatott hálóőrünkkel, Alasztics Marcellel felvértezett védelmünknek emberfölényes játékkal szemben kellett helytállnia szinte az összecsapás egészén. Riválisunk egyenlített, de kapitányunk a félidő derekán gondoskodott arról, hogy a szünetre előnnyel mehessünk. A második felvonásban a hajrá hozta a találatokat: egy Dróth Zoltán-gólpassz után Henrique Diniz talált be, majd egy távoli lövéssel a nyíregyiek állították be a mérkőzés végeredményét.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Futsal NB I. Felső-ház

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 7 +12 21
2. SG Kecskeméti Futsal 7 +6 20
3. MVFC Berettyóújfalu 7 +2 15
4. A Studio Nyíregyháza 7 -5 10
5. DEAC 7 -5 8
6. Futsal Veszprém 7 -10 7

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 63
2. MVFC Berettyóújfalu 48
3. Futsal Veszprém 45
4. SG Kecskeméti Futsal 44
5. A Studio Nyíregyháza 39
6. DEAC 30
7. Nyírbátori SC 28
8. Újpest FC-220VOLT 28
9. Aramis SE 26
10. PTE-PEAC 12
11. Maglódi TC 11
12. Magyar Futsal Akadémia 7
Go to top