Röplabda

Az ajkai Röpisuli SE otthonában aratott magabiztos győzelemmel zárta a 2020-as esztendőt egyesületünk női röplabdacsapata. Újabb sikerünknek köszönhetően Mucsi Péter tanítványai a tabella első helyéről várhatják a jövő évi folytatást.

Magabiztos győzelmet aratott NB II-es női röplabdacsapatunk a KÖZGÁZ együttese ellen. A mieink 3:0-ra verték a Haladás Sportkomplexumban fővárosi riválisukat.

Zsinórban harmadik győzelmét aratta NB II-es női röplabdacsapatunk. A mieink ezúttal a TFSE gárdáját verték 3:0 arányban.

A MÁV Előre ellen elveszített rangadót követően már ki is köszörülte a csorbát NB II-es női röplabdacsapatunk. A mieink ezúttal a Tatabányai RSE együttesét győzték le a Haladás Sportkomplexumban 3:0 arányban.

Két győzelemmel kezdte szereplését NB II-es női röplabdacsapatunk. A mieink először idegenben a KÖZGÁZ, majd hazai környezetben az Ajka együttesét győzték le 3:2 arányban.

Hazai környezetben szenvedett 3:0 arányú vereséget az NB II. Nyugati B-csoportjában szereplő női röplabdacsapatunk. A mieink csalódást keltő játékkal kaptak ki a MÁV Előre RA együttesétől.

Megnyerte a korosztályos játékosokat soraiban tudó női röplabdacsapatunk a Rába-Kupa küzdelmeit. Ráadásul a szakemberek Zoltán Annát választották meg a torna legjobbjának.

Pár óra leforgása alatt kétszer is legyőzte NB II-es női röplabdacsapatunk a Balatonfüred U21-es együttesét. Mucsi Péter tanítványai így továbbra is veretlenül menetelnek a bajnokságban.

Extraligás női röplabdacsapatunk 2:0-ás vezetés után ugyan 3:2-es vereséget szenvedett Békéscsabán, ám Leiszt Máté együttese így is minden dicséretet megérdemel.

 

 

 
   

 

 

Járványügyi intézkedések

Go to top