Röplabda

Eddig két fordulót játszott a Haladás VSE/SI U19-es női röplabdacsapata a korosztályos bajnokságban. Az első körben még szettet sem nyertek a szombathelyi fiatalok, ám a második tornán már a győzelemhez is közel álltak.

Ismét alaposan megszorongatta a BL-főtáblájára jutott Vasas női röplabdacsapatát a Hungast-Haladás. A vasi zöld-fehérek akárcsak Szombathelyen, a fővárosban is szettet raboltak az angyalföldiektől.

Megérkezett a Hungast-Haladás extraligás női röplabdacsapatához az új center, a kubai Daymara Lescay Cajigal. A légiós már hétfő este óta az új társaival edz, és mivel csütörtökön a nemzetközi, valamint a hazai szövetség is „rábólintott” a transzferre, Jászberényben akár pályára is léphet.

Megszerezte első győzelmét az Extraligában a Hungast-Haladás női röplabdacsapata. A mieink 0:2-es állásról fordítva 3:2-re nyertek az MTK Budapest otthonában.

Jó napok járnak manapság a Hungast-Haladás extraligás röplabdacsapatára. Leiszt Máté tanítványai a hétvégén megnyerték a Balatonfüreden rendezett felkészülési tornát, majd pedig bejutottak a legjobb 16 közé a Magyar Kupában.

Hétről hétre kifejezetten erős ellenfelekkel találkoznak az NB II-es női röplabda-bajnokságban szereplő Haladás VSE/SI játékosai. A szombathelyiek eddig egyszer nyertek és háromszor veszítettek a pontvadászat során.

A Klagenfurtban megrendezett nemzetközi felkészülési tornán pályára lépett a Hungast-Haladás extraligás röplabdacsapában a nem régiben szerződtetett Sharanda Pickering is.

Nagyon sima, 3:0 arányú vereséget szenvedett Jászberényben a Hungast-Haladás extraligás női röplabdacsapata. A szombathelyieknél bemutatkozott az új center, a kubai Daymara Lescay.

Leiszt Máté irányításával a Hungast-Haladás VSE 12 női röplabdázója állt munkába. A játékosok napi két gyakorláson vesznek részt. Hosszú hétvége ide, avagy oda, hétfőn két edzéssel kezdte meg a felkészülést a 2019-2020-as szezonra klubunk Extraligában szereplő női röplabdacsapata. A foglalkozásokat a Békéscsabáról érkezett 31 esztendős Leiszt Máté irányítja, aki első alkalommal lesz vezetőedző egy élvonalbeli felnőtt együttesnél.

 
   

 

Go to top