Röplabda

Haladás VSE/Sportiskola – Kalocsai SE 3:0 (22,12,10)

Junior: Haladás VSE/Sportiskola - Kalocsai SE 3:0 (20,21,23)

dr. Mucsi Péter: Az első játszmát nagy előnyről, majdnem sikerült megnyernünk a Kalocsának. Ezt leszámítva nagyon motivált, taktikailag is egyre érettebb játékkal sikerült diadalmaskodnunk. Külön öröm, hogy a beálló fiatalok nagyon jól szálltak be a mérkőzésbe, nagy érdemeket szereztek a győzelemben. Köszönjük szépszámú közönségünknek a remek hangulatot!

Veszprémi ESC - Haladás VSE/Sportiskola 1:3 (-15,-22, 24,-18)

Junior: Veszprémi ESC - Haladás VSE/Sportiskola 0:3 (12,21, 21,)

Idegenbe látogatott a Haladás VSE női röplabda csapata. Győzelemmel tért haza mindkét csapatunk, így a sikersorozat folytatódik. 

dr. Mucsi Péter: "Örülünk a győzelemnek, hogy megőriztük veretlenségünket. A játékunk nem volt mindig zökkenőmentes, de a kötelezőnek kikiáltott győzelmek mindig nehezek, mert a koncentráció tudat alatt nincs a csúcsponton. Ennek ellenére végig motivált játékot játszottunk és amikor kellett összekapták magukat a lányok, végül magabiztosan megnyerték a találkozót. Látjuk a hibáinkat. A héten bízunk benne, hogy zavartalanul tudunk edzeni és akkor előbbre tudunk lépni ezekben is."

14. forduló NBII-s forduló:

Közgáz - HVSE/VSA 1:3
Kalocsa - Szoese 1:3
Vesc - Pte Peac 0:3
Szent-Benedek - Ikrény 3:2

NBII női röplabda alapszakasz nyugat végeredménye:

1. Haladás VSE-Vasi Sport Akadémia 36

2. Szent Benedek-Balatonfüred 31
3. PTE-PEAC 30
4. SZoESE 21
5. Közgáz SC és DSK 17
6. Ikrényi DSK 15
7. Kalocsai SE 11
8. VESC 7

HALADÁS VSE - Szent Benedek Balatönfüred 3:2

dr Mucsi Péter: 
Izgalmas mérkőzést játszottunk. Egy nagyon jó játékosokból álló, a feljutást célként kitűző, megerősített csapatot sikerült ma legyőznünk. A lányok ismét bizonyították, hogy nagy szívük van és nehéz helyzetekben is igazi végletekig küzdő sportemberek. Vannak játékelemek, amelyek javításra szorulnak, de kiélezett helyzetben, olyan erényeket csillogtattak a lányok, amelyek bizakodásra adhatnak okot a jövőre nézve.

JUNIOR

Szent-Benedek Balatonfüred - Haladás VSE/sportiskola 1:3 (-12,-21,12,-22)

Szombathely - A HVSE/VSA nagyon könnyen verte a sereghajtó Veszprémet, a SZoESE nagy csatában nyert a Közgáz elleni rangadón a női röplabda NB II. 13. fordulójában.

 

http://vaol.hu/sport/nyertek-az-nb-ii-es-noi-roplabdacsapatok-1754815

Honvéd Zrínyi - Haladás VSE/Sportiskola 3:0 (22,22,13)

Nagyon motiváltan játszotta végig a mérkőzést a Haladás. Kiválóan működött a sánc és ennek köszönhetően a védekezés is parádésra sikerült. Okosan, taktikusan szerváló szombathelyi lányok a játék minden elemében ellenfelük fölé nőttek és megérdemelten hozták el a 3 pontot Budapestről.

Visszavágott a HVSE/VSA!

A szombathelyi NBII-s csapat sikeresen visszavágott Kalocsa SE-nek. A Haladás VSE / VSA 3-1-re tudott győzedelmeskedni!

Bővebb info:

Vas Népe Online

Haladás VSE-Sportiskola – PTE PEAC 3:1

Igazi rangadóval indult a szezon az előző szezonban bajnok HVSE-SI csapata számára. Hazai pályán fogadta a bajnokság ezüstérmesét a PTE Peac csapatát. Első meccsüket a bajnokságban sikeresen zártuk!
Jól indított a Pécs, míg a zöldek megilletődötten kezdték a találkozót. 2-3 pontos előnyét egészen a játszma közepéig tudta tartani a vendégcsapat. Kezdett túllépni a kezdeti megilletődöttségén a hazai gárda. Merklinné és Bokor Laura szélsőjátékával sikerült átvenniük a vezetést.22-19-es Hali vezetésnél úgy tűnt sikerülhet játszmagyőzelemmel indítani az új szezont. Sajnos nem sikerült a játszma végjátékában is fenntartani a megfelelő koncentráció, amely megbosszulta magát és pécsi lányok kiénekelték a sajtot a hazaiak szájából.

SZENT-BENEDEK BALATONFÜRED – HALADÁS VSE/VASI SPORT AKADÉMIA 2:3

 
   

 

Go to top