Labdarúgás

U11 Labdarúgás - Oberpullendorfi teremtornán szereztünk második helyet a Szenczi Imre vezette U11-es csapatunkkal.

Nem telt eseménymentesen a Labdarugó szakosztály élet a mostani hétvégén sem. Öt mérkőzésből, öt győzelmet arattunk, 38 rúgott és 3 kapott góllal. "Hazai" mérkőzéseiken, győztesen tértünk haza Bükről, ahol a hévizi és büki korosztályos csapatokkal szemben nyerni tudtunk. Csapataink, játékosaink és edzőink hétről hétre hozzák ki magukból a maximumot, hogy jobbnál jobb eredményt tudjanak elérni a pályán. Ezzel öregbítve a Haladás VSE hírnevét. Több korosztályunk (U16-17-19) a bajnoki címekért küzd, míg az U14-15 folyamatos fejlődéssel a középmezőnyben tanyázik. 

Harmadik hely Ausztriából. Húsz csapat részvételével rendezték meg a tornát, ahol is impozáns  gólaránnyal -37-2- végeztünk a dobogo legalsó fokán.

Eseményekkel teli péntekkel zárta a hetet a Haladás VSE Labdarugó szakosztálya. Több felső korosztályunk is mérkőzésekkel töltötte az utolsó napot. Három mérkőzésből két győzelemmel és egy döntetlennel tértünk haza. Az U19, U17 és U16-s csapataink előkelő helyet foglalnak el a bajnoskágban. Az utánpótlásba fektetett kemény és eredményes munka évről évre meghozza a sikereket. Mi sem bizonyítja jobban, hogy az U17 első helyen, az U19 és U16-s csapataink a második helyen várják a következő mérkőzéseket.

Bízunk benne, hogy mind három korosztályunk továbbra is versenyben maradnak az első helyért!

Háromfős küldöttség érkezett a napfényes Itáliából városunkba. A Haladás VSE utánpótlás felépítését és működését tekintették meg az ottani Akadémia vezetői. Ferrigno Massimiliano az olasz klub igazgatója és a szakmai munkákért felelős Barbato Cristoforo valamint kollégája Dozio Alessandro tette tiszteletét nálunk. A kapcsolatot kiaknázó és segítő Kovács Zsolt volt a kíséret vezetője. Egyesületünk szeretne az olasz klubbal kialakítani és felépíteni egy hosszútávú kapcsolatot. 

A Haladás VSE labdarúgói hamarosan visszatérnek a Rohonci útra – az egyesület legnépesebb szakosztályának több mint 300 sportolója, ifjú futballistája vár a nagy pillanatra.

Események

Go to top