Futsal NBII

Három nap leforgása alatt kétszer lépett pályára az NB II. Nyugati-csoportjában szereplő futsal csapatunk. A mieink előbb hazai környezetben 5–2-re kikaptak az UTE együttesétől, azt követően viszont 4–3-ra megnyerték a Szigetszentmiklós elleni idegenbeli rangadót.

Három pontot gyűjtött be az NB II. Nyugati-csoportjában listavezető futsal csapatunk legutóbbi két bajnoki mérkőzésén. A mieink előbb idegenben győzték le 8:2-re a Tihany együttesét, majd pedig az ELTE otthonában kaptak ki nagy küzdelemben 5:4-re.

A listavezető TFSE otthonában kapott ki 5:3-ra az NB II. Nyugati-csoportjában szereplő futsalcsapatunk. Vidák Balázs tanítványai hiába dolgoztak ki rengeteg helyzetet, sajnos azok zömét el is hibázták.

Zsinórban aratott nyolc győzelem után a kilencedik bajnokiját elveszítette NB II-es futsal csapatunk. A mieink a fiaskó ellenére továbbra is a Nyugati-csoport élén állnak.

Hiába alakította ki gólhelyzetek tömkelegét, mégis 5:2 arányú vereséget szenvedett Érden az NB II. Nyugati-csoportjában szereplő futsalcsapatunk.

Továbbra is pontveszteség nélkül vezeti az NB II-es futsal-bajnokság Nyugati-csoportját a „Kis Hali”. A mieink a 8. fordulóban az Érd együttesét verték hazai környezetben 11:3-ra.

Az NB II-es futsalbajnokság Nyugati-csoportjának 18. fordulójában súlyos, 7:1 arányú vereséggel küldte haza az ELTE-BEAC együttesét a Haladás VSE második csapata.

A szünetben ugyan még egygólos hátrányban volt az NB II. Nyugati-csoportjában szereplő futsalcsapatunk, ám a derbi vége 4:1-es Hali-győzelem lett.

Nagy küzdelemben 4:2 arányú vereséget szenvedett Pécsett a Haladás VSE NB II-es futsalcsapata. A hazaiak a találkozó 40. percében szerezték a mindent eldöntő negyedik találatukat.

 

 

 
   

 

 

Járványügyi intézkedések

Go to top