Nagy küzdelemben 4:2 arányú vereséget szenvedett Pécsett a Haladás VSE NB II-es futsalcsapata. A hazaiak a találkozó 40. percében szerezték a mindent eldöntő negyedik találatukat.

Magabiztos, 5:1 arányú győzelmet aratott a 2019-es esztendő utolsó bajnoki mérkőzésén a Haladás VSE NB I-es futsalcsapata. A szombathelyiek a Veszprém gárdáját küldték haza kiadós vereséggel és így a tabella 2. helyén várhatják a januári folytatást.

Az előzetes várakozásoknál jóval szorosabb mérkőzésen 4:2 arányban győzte le a Haladás VSE a Dunaferr együttesét a futsal Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén. Így a szombathelyiek kétgólos előnnyel utazhatnak a február 12-i dunaújvárosi visszavágóra.

A bajnokság 13. fordulójában magabiztos, 4:1 arányú sikert aratott a Haladás VSE az SG Kecskemét Futsal otthonában. A szombathelyiek győzelme gyakorlatilag egyetlen pillanatig sem forgott veszélyben.

A tabella harmadik helyén álló Nyírgyulaj vendégeként aratott magabiztos, 3:0 arányú győzelemmel kezdte a 2020-as esztendőt a Haladás VSE élvonalbeli futsalcsapata.

Az NB II-es futsalbajnokság Nyugati-csoportjának 14. fordulójában 1:0 arányú vereséget szenvedett a Haladás VSE II. a Nagykanizsa együttesétől. A hazai környezetben szereplő zöld-fehér fiatalok nagyon jól játszottak, csupán a góllövéssel álltak hadilábon.

Aláírta fél+egy esztendőre szóló szerződését a Haladás VSE futsalcsapatának legújabb szerzeménye. A 108-szoros válogatott Dávid Richárd minden valószínűség szerint a Rubeola elleni hazai bajnokin mutatkozhat majd be a szombathelyi gárda zöld-fehér szerelésében.

Az NB I-es futsalbajnokság 12. fordulójában, kiütéses, 10:0 arányú győzelmet aratott a Haladás VSE a Ferencváros ellen. A hazai pályán játszó szombathelyiek közül Péter Ábrahám, Hajmási Milán és Dróth Zoltán is duplázni tudott.

A 108-szoros válogatott Dávid Richárd személyében újabb remek játékost szerződtetett a Haladás VSE futsalcsapata. Az ukrán bajnoktól hazatérő klasszissal egyelőre szóban egyeztek meg a szombathelyi klub vezetői.

A két csapat második felkészülési mérkőzésén óriási meglepetésre 2:1-re legyőzte Veszprémben a magyar futsalválogatott a világ egyik legjobb csapatát, az orosz nemzeti együttest.

A Haladás VSE futsalcsapatának játékosai, vezetői a karácsonyi ünnepek alkalmából ajándékokkal kedveskedtek az Ernuszt Kelemen Gyermekvédelmi Intézmény lakóinak.

A Haladás VSE mindkét korosztályos futsalcsapata győzelemmel tudta le az I. osztályú bajnokság Nyugati-csoportjának 8. fordulóját: az U17-es gárda 9:1-re, míg az U20-as 4:3-ra győzte le az Újpest hasonló korcsoportú együttesét.

Alkategóriák

KÖVESD INSTAGRAM OLDALUNKAT IS!

Futsal NB1 Tabella

Pos Team Pts
1. MVFC Berettyóújfalu 41
2. Haladás VSE 37
3. Nyírgyulaj KSE 29
4. Aramis SE 22
5. Dunaferr DueDutrade FC 19
6. FTC Fisher Klíma 19
7. Debreceni Egyetemi AC 17
8. Rubeola FC 11
9. SG Kecskeméti Futsal 10
10. Futsal Veszprém 9

Következő mérkőzések

hétfő, 20 január 2020
Haladás VSE vs Rubeola FC
18:30
hétfő, 10 február 2020
Aramis SE vs Haladás VSE
19:20
hétfő, 17 február 2020
Haladás VSE vs Debreceni Egyetemi AC
18:30

Go to top