Másodosztályú futsalcsapatunk 7–5-ös győzelmet aratott a PTE-PEAC ellen a Haladás Sportcsarnokban. A fordulatos mérkőzésen Sodics Ádám duplájával, valamint Kiss Patrik, Arnon Cassemiro, Dobos Dávid, Volner Bence találataival, és egy öngóllal tartottuk itthon a pontokat.

Kecskeméten vendégszerepeltek korosztályos futsalcsapataink. U20-asaink erősen hiányos kerettel szenvedtek 3–1-es vereséget, míg U17-eseink nagy küzdelemben maradtak alul 2–1-re a hírös városiakkal szemben.

A Veszprém Futsal ellen kezdi meg szereplését a felső-házi rájátszásban bajnoki címvédő futsalcsapatunk a Haladás Sportcsarnokban.

Az U19-es férfi futsalválogatott páros felkészülési mérkőzésen lép pályára Ukrajna legjobbjai ellen február 15-én és 16-án Debrecenben. Az összetartásra két saját nevelésű játékosunk, Knizs Olivér és Kiss Patrik kapott meghívót.

Az élvonalbeli bajnokság alapszakaszának utolsó fordulójában 10–2-re győztük le a Rubeola együttesét a Haladás Sportcsarnokban. Kétszer is bevette riválisunk kapuját Dróth Zoltán csapatkapitányunk, Rutai Balázs és Henrique Diniz; de Nagy Kevin, Szalmás Zoltán, Luiggi Longo, valamint Vas Ádám is beköszönt. A honi pontvadászat első szakaszát a tabella élén zártuk, így hét pontot viszünk magunkkal a felső-házi rájátszásba.

Másodosztályú futsalosaink 7–2-re múlták felül otthonában az Asterix Érd csapatát. Az első félidőben Volner Bence, Fehér Dániel és Kiss Patrik találataival egygólos előnyre tettünk szert, majd Luiggi Longo triplájával eldöntöttük, hogy három ponttal távozunk. A találkozó hajrájában végül Szalóki-Varsányi Bendegúz első NB II.-es gólja alakította ki a végeredményt.

Címvédő futsalcsapatunk két sorozatban is pályára lép egy hét leforgása alatt a Haladás Sportcsarnokban. Előbb február 13-án, az alapszakasz zárófordulójában a Rubeola FC együttesét fogadjuk, majd február 17-én az Újpest ellen kell kiharcolnunk a Magyar Kupa negyeddöntőjébe jutást. Bajnoki találkozónkat követően NB II.-es csapatunkat is biztathatják szurkolóink, akik a pécsi tabellaszomszédjuk, a PTE PEAC gárdája ellen harcolnak a pontokért.

Sziffer András vezette korosztályos együtteseink a remek játékerőt képviselő Magyar Futsal Akadémia gárdáit győzték le: U20-asaink 5–3-as, míg U17-eseink 5–4-es sikert arattak a Haladás Sportcsarnokban. U15-ös futsalosaink a több hiányzó ellenére is két győzelem, egy vereség mérleggel szerepeltek az elmúlt játéknapokon.

Bajnoki címvédő futsalcsapatunk 6–2-es diadalt aratott a DEAC otthonában az alapszakasz utolsó előtti fordulójában, ezzel megőriztük elsőségünket, a játéknap végére pedig három pontra nőtt előnyünk a tabellán. A hajdúsági derbin ugyan riválisunké volt az első szó, azonban már az első játékrészben öttel feleltünk: Dróth Zoltán duplájával; valamint Rutai Balázs, Henrique Diniz és Vas Ádám góljával. A végeredmény végül egy debreceni találattal, valamint egy Rutai felelettel alakult ki.

Másodosztályú futsalcsapatunk 5–1-es sikert aratott a Tihanyi FC vendégeként, ezzel a győzelemmel pedig a harmadik helyre lépett előre a tabellán az alapszakasz hajrájában. Kapunkat válogatott hálóőrünk, Alasztics Marcell őrizte, valamint Sipos Gergő és Henrique Diniz is keretünket erősítette az élvonalbeli csapatból. A gólgyártást Puhr Bálint kezdte, majd Kiss Patrik duplázott, a második játékrészben pedig Henrique Diniz és Sipos Gergő is betalált.

U17-eseink magabiztosan, 6–2-re győzték le a Rubeolát, míg hiányos keretű U20-asaink 7–1-es vereséget szenvedtek a csömöri gárda ellen a Haladás Sportcsarnokban. U15-ös fiataljaink a Lurkó otthonában szenvedtek vereséget.

Bajnoki címvédő futsalcsapatunk magabiztos, 10–1-es győzelmet aratott az ELTE-BEAC ellen a Haladás Sportcsarnokban. Luiggi Longo háromszor volt eredményes, Vas Ádám és Szalmás Zoltán kétszer zörgette meg a fővárosiak hálóját, de Dróth Zoltán, Nagy Kevin, valamint Fehér Dániel is góllal vette ki részét a sikerből.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Futsal NB I. Felső-ház

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 6 +11 18
2. SG Kecskeméti Futsal 6 +5 17
3. MVFC Berettyóújfalu 6 +3 15
4. A Studio Nyíregyháza 6 -4 10
5. Futsal Veszprém 6 -9 7
6. DEAC 6 -6 5

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 63
2. MVFC Berettyóújfalu 48
3. Futsal Veszprém 45
4. SG Kecskeméti Futsal 44
5. A Studio Nyíregyháza 39
6. DEAC 30
7. Nyírbátori SC 28
8. Újpest FC-220VOLT 28
9. Aramis SE 26
10. PTE-PEAC 12
11. Maglódi TC 11
12. Magyar Futsal Akadémia 7
Go to top