Utánpótlás-futsalcsapataink közül U19-es és U17-es fiataljaink is diadalmaskodtak a Magyar Futsal Akadémia vendégeként. Előbbi 5–1-re, míg utóbbi 5–3-ra verte a dobogón helyet foglaló hazaiakat. U13-as „A” csapatunk kettő győzelemmel, egy döntetlennel, valamint egy vereséggel tudta le első felső-házi bajnoki fordulóját. „B” együttesünk viszont egy sikere mellett, háromszor vesztesen hagyta el a játékteret.

Címvédő futsalosaink az alapszakasz utolsó idegenbeli derbijén 5–3-ra győzték le otthonában a Veszprém gárdáját. Öt találatunkon öt játékos osztozott: az első etapban Kovács Máté, Hajmási Milán, majd Henrique Diniz köszönt be, míg a fordulást követően Dróth Zoltán és Vas Ádám vette be a bakonyi kaput.

A tabella élmezőnyében állomásozó UTE vendégeként 15–1-es vereséget szenvedett másodosztályú futsalcsapatunk. Játékosaink többsége három nap alatt immár harmadszor lépett parkettre, ez pedig rá is nyomta bélyegét a teljesítményükre.

Utánpótlás-futsalcsapataink kettő győzelem mellett három vereséget, valamint egy döntetlent gyűjtöttek be. U19-eseink és U17-eseink két egymást követő napon is mérkőztek. Előbbi szombaton 3–1-re kikapott a DEAC legénységétől, majd vasárnap 12–3-ra verte a Csengert. U17-eseink viszont a DEAC ellen 7–1-re győztek, míg a Csengertől 5–3-as vereséget szenvedtek. U15-ös „A” csapatunk 4–4-re végzett a CVSE ellen, a „B” azonban 7–3-ra kikapott a Kőszegi Lóránt legénységétől.

Bajnoki címvédő futsalcsapatunk 3–1-es győzelmet aratott a Nyírbátor vendégeként. A párharcon Hajmási Milán révén szereztük meg a vezetést, s bár a hazaiak egalizáltak, Knizs Olivér találata és egy nyírségi öngól újabb három pontot jelentett számunkra.

Bajnoki címvédő futsalcsapatunk küzdelmes, rangadóhoz méltó párharcon aratott 3–2-es győzelmet nagy riválisunk, a Berettyóújfalu ellen. Ellenfelünk ugyan kétgólos előnybe került, ám ezután sorrendben jött Sipos Gergő, Vas Ádám, valamint Dróth Zoltán találata; így Szombathelyen maradt a három bajnoki pont.

Címvédő futsalcsapatunk a sorsolás alapján a Magyar Futsal Akadémia együttesével találkozik a Magyar Kupa 3. fordulójában. A nyolc közé jutásról egy mérkőzés dönt, melyet az MFA otthonában játsszunk. 

Címvédő futsalosaink 6–4-es győzelmet arattak az Aramis vendégeként, egyben négy fordulóval az alapszakasz végét megelőzően bebiztosították elsőségüket a tabellán. Csapatkapitányunk, Dróth Zoltán és Henrique Diniz kétszer vette be a budaörsi kaput; valamint Vas Ádám és Luiggi Longo is sikeres volt az idegőrlő összecsapáson.

Az Újpestet látta vendégül U19-es és U17-es csapatunk; előbbi 5–3-ra, utóbbi pedig 7–5-re múlta felül a fővárosiakat. U15-ös „A” együttesünk fölényes győzelmet aratott sárvári riválisával szemben; U15-ös „B” legénységünk viszont vereséget szenvedett a Celldömölk gárdájától a Haladás Sportcsarnokban.

Hazai környezetben arattak 7–3-as győzelmet másodosztályú futsalosaink az év első mérkőzésén a Dunaújváros ellen. Volner Bence mesterhármasával 3–0-s vezetéssel mentünk pihenőre; majd Kiss Patrik volt sikeres, valamint Dobány Patrick duplázott. Hatgólos előnyünk tudatában kissé kiengedtünk, riválisunk ezt kihasználva háromszor betalált, végül a párharc Vidák Balázs bombájával zárult.

Bajnoki címvédő futsalcsapatunk fölényes, 5-0-s győzelemmel tartotta itthon a bajnoki pontokat a nagy rivális Veszprém gárdája ellen. Erőfeszítéseink a 10. percben értek először góllá, Hajmási Milán volt sikeres; majd a félidei 3-0-s eredményt Vas Ádám és Henrique Diniz találatai állították be. A fordulás után Dróth Zoltán bombázott a hálóba, végül Vas Ádám repetázott, kialakítva ezzel az összecsapás végeredményét.

Utánpótlás-futsalcsapataink közül az U17-es és az U15 „A” kezdte győzelemmel az évet: előbbi az Aramist verte idegenben 4–3-ra, míg utóbbi hazai környezetben győzte le a Lukácsháza gárdáját 14–3-ra. U19-es legénységünk az Aramis otthonából hozott el egy pontot, az U15 „B” együttesünket pedig szoros összecsapáson múlta felül a Söpte gárdája.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Futsal NB I. Felső-ház

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 7 +12 21
2. SG Kecskeméti Futsal 7 +6 20
3. MVFC Berettyóújfalu 7 +2 15
4. A Studio Nyíregyháza 7 -5 10
5. DEAC 7 -5 8
6. Futsal Veszprém 7 -10 7

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 63
2. MVFC Berettyóújfalu 48
3. Futsal Veszprém 45
4. SG Kecskeméti Futsal 44
5. A Studio Nyíregyháza 39
6. DEAC 30
7. Nyírbátori SC 28
8. Újpest FC-220VOLT 28
9. Aramis SE 26
10. PTE-PEAC 12
11. Maglódi TC 11
12. Magyar Futsal Akadémia 7
Go to top