Utánpótlás-futsalcsapataink közül a legnagyobbak a Kincsem Lovaspark Futsalt fogadták a Haladás Sportcsarnokban. U19-eseink 8–4-re legyőzték a tápiószentmártoniakat, míg U17-eseinket 9–1-re felülmúlta korosztályos riválisuk. U13-as „A” gárdánk három sikerrel és csupán egy fiaskóval tudta le a 2. fordulót és ezzel az első helyen jutott be a rájátszásba.

Címvédő futsalcsapatunk 3–2-es diadallal és a tabella élén zárta le a naptári évet a Kecskemét otthonában. Az első játékrészben Dróth Zoltán és Hajmási Milán találatával kétgólos előnyre tettünk szert, melyet Rutai Balázs növelt tovább nem sokkal a fordulás után. A hajrában a hazaiak ugyan szorossá tudták tenni a mérkőzést, ám így is három ponttal utazhattunk haza a hírös városból.

Utánpótlás-futsalcsapataink közül U19-eseink és U17-eseink két nap alatt két-két mérkőzést játszott az ország túlsó felében. A mérleg egy győzelem és három vereség. U15-öseink hazai környezetben léptek pályára: az „A” 1–0-ra legyőzte a Söpte SE együttesét, a „B” viszont 3–1-re kikapott a Táplán KSK legénységétől.

Másodosztályú futsalosaink 7–2-es hazai sikerrel gyűjtötték be a három pontot a WPC MEISTER-ÉRD-SZISE ellen. Fehér Dániel épphogy leszállt a buszról, amely a lisszaboni utazásról hazahozta, majd négyszer volt eredményes a találkozón. Sipos Gergő duplával járult hozzá a győzelemhez, valamint Volner Bence is feliratkozott a gólszerzők közé.

Élvonalbeli futsalcsapatunk 3–2-es vereséget szenvedett a szerb Loznica-Grad 2018 együttesétől a Bajnokok Ligája elitkörének harmadik, egyben utolsó mérkőzésén. Az első félidőben háromgólos hátrányba kerültünk, Dróth Zoltán szüneti előtti utolsó perces találatával azonban kettőre zárkóztunk. A fordulást követően minden energiánkat mozgósítva rohamoztunk, majd Luiggi Longo volt eredményes a játékrész derekán. A hajrában is mindent megtettünk a pontszerzésért, azonban a lefújás pillanatáig már nem tudtunk eredményesek lenni.

Élvonalbeli futsalcsapatunk 7–2-es vereséget szenvedett a házigazda Sporting CP ellen a Bajnokok Ligája elitkörének második fordulójában. A hazaiaknál Alex Merlim csapatkapitány mindkét kapuba betalált: egy alkalommal öngólt szerzett, valamint háromszor a mi hálónkba rúgott sikeresen. Továbbá Neves kétszer, míg Zicky Té és Taynan egyszer-egyszer volt eredményes. Részünkről Vas Ádám iratkozott fel a góllövők közé.

Bajnoki címvédő futsalcsapatunk 5–2-es vereséget szenvedett a Bajnokok Ligája elitkörének nyitányán a Sporting Anderlechttel szemben. A mieink számára álomszerűen kezdődött a mérkőzés, egy öngóllal és Henrique Diniz káprázatos találatával 2–0-ra vezettünk a 14. percben, azonban a szünetig egygólos hátrányba kerültünk. Belga riválisunk magasabb sebességi fokozatba tudott kapcsolni, és a második játékrészben még kétszer betaláltak, ezzel végleg a maguk javára fordítva a párharcot.

Fotó: maisfutebol.iol.pt

Élvonalbeli futsalcsapatunk története során második alkalommal szerepel az UEFA Futsal Bajnokok Ligája legjobb 16 gárdája között; ahol ezúttal sorrendben a belga Sporting Anderlecht, a házigazda portugál Sporting CP, valamint a szerb KMF Loznica-Grad 2018 lesz az ellenfelünk. A csoport első helyezettje kvalifikálja magát az európai kupasorozat négyes döntőjébe. Górcső alá vettük riválisainkat.

Utánpótlás-futsalcsapataink közül U19-eseink 6–1-es vereséget szenvedtek a veszprémiektől, míg U17-eseink 6–3-ra legyőzték a Balaton Bútor Szilágyi gárdáját a Haladás Sportcsarnokban. U15-ös együtteseink is pályára léptek a bajnokságban: „A” csapatunk 3–2-re alulmaradt a Lukácsházával szemben, a „B” viszont 5–2-re verte a Kőszegi Lóránt SE legénységét.

Másodosztályú futsalcsapatunk a tabella első helyén álló TFSE-11teamsports otthonában 6–0-s vereséget szenvedett.

Címvédő futsalcsapatunk 7–2-es győzelmet aratott az Újpest otthonában, ezzel a hónap hatodik mérkőzésén is begyűjtöttük a bajnoki pontokat. A tabella első helyét erősítő sikerünkön Dróth Zoltán, Hajmási Milán és Sipos Gergő duplázott; valamint Arnon Cassemiro is bevette a fővárosiak kapuját.

Kecskeméten 4–3-as diadalukkal megszerezték első győzelmüket hatalmasat küzdő U19-eseink, a remekül hajrázó U17-eseink pedig a 6–6-os döntetlennek köszönhetően egy ponttal gazdagodtak. Két U15-ös együttesünk hazai környezetben nyert: az „A” gárda a bajnoki címvédő Kőszeget verte 4–3-ra, míg a „B” a FOCI FC HOSE SE gárdáját múlta felül 14–0-ra. U13-as „B” csapatunk is elrajtolt: négy mérkőzést játszott, melyeken két győzelem mellett egy döntetlen, valamint egy vereség került a mérleg serpenyőjébe.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Futsal NB I. Felső-ház

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 6 +11 18
2. SG Kecskeméti Futsal 5 +5 16
3. MVFC Berettyóújfalu 6 +3 15
4. A Studio Nyíregyháza 5 -1 10
5. DEAC 5 -6 4
6. Futsal Veszprém 5 -12 4

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 63
2. MVFC Berettyóújfalu 48
3. Futsal Veszprém 45
4. SG Kecskeméti Futsal 44
5. A Studio Nyíregyháza 39
6. DEAC 30
7. Nyírbátori SC 28
8. Újpest FC-220VOLT 28
9. Aramis SE 26
10. PTE-PEAC 12
11. Maglódi TC 11
12. Magyar Futsal Akadémia 7
Go to top