Az U-19-es bajnokság két meghatározó csapata, az élen álló Haladás és a második helyezett Gyirmót találkozott a HVSE pályáján. A mérkőzés igazi rangadó volt, nagy iram, kemény küzdelem és szép játék jellemezte, amelyből teljesen megérdemelten a HVSE került ki győztesen, sőt a győzelem a mérkőzés képe alapján akár nagyobb arányú is lehetett volna.

Csapat: HVSE U-19

Időpont: 2018.04.08.

Helyszín: Szombathely, Kenderesi utcai műfüves pálya

Esemény: É-Ny III.o. bajnoki mérkőzés

HVSE U-19 - Gyirmót U-19  3 - 2  (2-2)

Gólszerzők: Bogyai, Németh Gábor, Péter

HVSE U-19: Pethő M., - Horváth B., Szűcs O., Németh Gergő, Szakasics B., - Perger D., Köntés B., Hertelendi D., - Bogyai R., Németh Gábor, Horváth K., csere: Horváth B., helyett Péter Á., Horváth K. helyett Németh E., Bogyai R. helyett Papp I.


Bánfalvi Attila, edző értékelése:

"Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, hiszen a 10. percben már két góllal vezettünk. Ezután is nagy iramot diktálva támadásban maradtunk, mégis egyenlített az ellenfél, ami váratlanul ért minket, hiszen a játékban egyáltalán nem volt benne, annak ellenére sem, hogy elkövettünk pár hibát. A második félidő elején is sikerült gólt szereznünk, gyönyörű szabadrúgásból és a mérkőzés is hasonlóan folytatódott, mint az első félidőben, annyi különbséggel, hogy a győzelmet már nem engedtük ki a kezünkből, a kihagyott helyzetek ellenére sem! Gratulálok minden játékosnak, nagyon nagy energiát fektettek a mérkőzésbe, nagyon jól játszottak, öröm volt nézni őket!
Hajrá Hali!!!

 

Az utolsó percekben lőtt góllal gyűjtötte be a három pontot a HVSE U-17-es csapata. A Gyirmót ellen játszott mérkőzés eredménye 1:0 lett, a legjobb hazai játékosnak teljesítménye alapján Machinek Barnabás bizonyult.

Csapat: HVSE U-17

Időpont: 2018.04.08.

Helyszín: Szombathely, Kenderesi úti műfüves pálya

Esemény: Bajnoki mérkőzés
 
Haladás VSE - Gyirmót 1:0 (0:0)
Gólszerző: Pap M.
Haladás VSE: Kiss D., - Ódor Á., (Tamás B.), Komjáthy J., Machinek B., - Nemes D., Prán A., Varga Cs., Varga B., - Mercs L., (Németh B.), Kopácsi D., Pap M.
 
Szenczi Imre, edző értékelése:
"Az utolsó pillanatban elvégzett bedobás után, egy jól eltalált lövéssel gyűjtöttük be a kötelezőt. A sors ez alkalommal megelőlegezte azt a szerencse faktort, amit az eddig elvégzett munkánknak köszönhetünk. Ezek után, hogy magunk mellett tartsuk fortunát, sokkal többet kell tennünk, mert még egyszer már nem biztos, hogy mellénk áll.
Örülünk a három pontnak, emellett az ellenfélnek szívből gratulálunk, akik több 2003-as születésű fiatallal voltak kénytelenek kiállni ellenünk és óriási lelkesedéssel egy hatalmas bravúr küszöbén, az utolsó percben buktak csak el.
A mezőnyünkből Machinek Barnabás teljesítményét szeretném kiemelni."
 
A győztes gól:
https://www.facebook.com/zsolt.machinek/videos/1744806965557808/