Bár az arany nem sikerült, de az ezüst is szépen csillog. Sportíjász szakosztályunk versenyzői az utolsó terem Országos Bajnokságon vettek részt az elmúlt hétvégén. A World Archery szabályrendszerben történő megmérettetést a Ring SE csapata bonyolította le Győrújbaráton. A versenyzők létszáma meghaladta a 300 főt, ebből is látszik, hogy közkedvelt sportunk egyre nagyobb népszerűségnek örvend hazánkban. Az idei bajnokságon is részt vettek országunk kiemelt és nemzetközileg elismert sportolói is.

A két napos küzdelem után ismét dobogóra állhattak versenyzőink, bár most a bajnoki cím elmaradt, de így is sikerült két OB ezüstérmet szereznünk. Molnár József ismét Barebow kategóriában versenyt, de sajnos pár ponttal alulmaradt a Világjátékokat megnyerő Kakas István ellen. Tomsics Balázs a 13 fő közül szintén a dobogó második fokára állhatott fel. Továbbá a versenyen még részt vett Seres Armand, Kondora Cecília, Szabolcsi Bálint Bence.

Takács Gergő: „Csapatunk ismét jól szerepelt, sajnos pár ponttal lecsúsztunk mind két helyzetben az aranyéremről, de a srácok tovább készülnek, hiszen kezdődik pár héten belül a kinti szezon és szeretnénk ott is jól szerepelni az év során.”