Egy felajánlásnak köszönhetően speciális módszerrel fertőtlenítették a Haladás Sportkomplexum súlyemelő-, illetve birkózótermét. A vegyszeres kezelésnek hála sportolóinknak két héten át nem kell tartaniuk attól, hogy gyakorlás közben megfertőződhetnek a koronavírussal.

A West Hungary Sport Guard Kft. felajánlásának köszönhetően pénteken délben védőruhás szakemberek jelentek mega Haladás VSE Rohonci úti sporttelepén. Velük tartott Hende Csaba, Szombathely országgyűlési képviselője, aki bevezetésképpen rögtön meg is indokolta, hogy miért klubunkra esett a választásuk:    

- Igen sokan kötődünk ehhez az immár több mint 100 éves egyesülethez, így talán érthető, hogy miért a Haladásnak próbáltunk meg segíteni ezzel a kezdeményezéssel. Ráadásul a súlyemelők és a birkózók készülnek az elhalasztott tokiói olimpiára. Az ő edzőtermeiket fertőtlenítik most egy felajánlásnak köszönhetően. Én nagyon hálás vagyok nekik ezért, mert így két héten át a sportolók biztonságban tudnak tréningezni. Bízunk abban, hogy a szombathelyi versenyzők helyezésekkel, esetleg érmekkel térnek haza az ötkarikás játékokról – fogalmazott az Országgyűlés alelnöke.

Egyesületünk nevében Szántó Erzsébet köszönte meg a segítséget. Klubmenedzserünk külön kiemelte, hogy a Nano Clean For You Kft. szakemberei egy olyan speciális módszert használtak, mely hosszabb időn keresztül megóvja birkózóinkat és súlyemelőinket az esetleges fertőzéstől.

- Nagyon örültünk annak, hogy a kormány döntésének alapján a sportolóink ugyan csökkentett „üzemmódban”, de el tudták kezdeni a munkát. Kiemelten oda kell figyelnünk az egészségmegőrzésre, így most nagyon jól jött ez a segítség. Ráadásul ez egy komplett és nagyon hatékony fertőtlenítési módszer – mondta Szántó Erzsébet.

A fertőtlenítést végző cég ügyvezetője, Újhegyi György arról adott tájékoztatást, hogy olyan új generációs vegyszereket használtak, melyek nem klórt, hanem ezüst nanorészecskéket tartalmaznak. Ezek szilárd halmazállapotúak és megtapadnak a kezelt felületen. Az anyagot hidegködös eljárással juttatták a légtérbe. A vegyszer két héten át véd a baktériumok ellen, emellett pedig gomba-, valamint vírusölő hatása is van.   

Sportolóink nevében köszönjük a felajánlást, köszönjük a segítséget!

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Futsal NB I. Felső-ház

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 6 +11 18
2. SG Kecskeméti Futsal 6 +5 17
3. MVFC Berettyóújfalu 6 +3 15
4. A Studio Nyíregyháza 6 -4 10
5. Futsal Veszprém 6 -9 7
6. DEAC 6 -6 5

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 63
2. MVFC Berettyóújfalu 48
3. Futsal Veszprém 45
4. SG Kecskeméti Futsal 44
5. A Studio Nyíregyháza 39
6. DEAC 30
7. Nyírbátori SC 28
8. Újpest FC-220VOLT 28
9. Aramis SE 26
10. PTE-PEAC 12
11. Maglódi TC 11
12. Magyar Futsal Akadémia 7
Go to top